• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Speranța – Milsami. Avancronică

30 apr 2021 de Victor Daghi

LIVE

 

Speranța - Milsami


30 aprilie. Lozova, stadionul Nicolae Simatoc
Arbitru: Dumitru MUNTEAN
Asistenți: Vladislav LIFCIU și Anatolie BASIUL
Al 4-lea oficial: Ghenadie SIDENCO

 

Speranța: 34.Orest BUDIUK, 9.Vladyslav PAVLENKO, 10.Andrii YAKOVLEV, 11.Dmytro KOZBAN, 14.Dan GUȘTIUC, 15.Eugeniu PODÎRCA, 20.Andrei BURSUC, 21.Serghei TROFAN, 22.Vadym VORONCHENKO, 77.Oleksandr IERMACHENKO, 87.Ruslan CHELARI
Rezerve: 1.Anatolie CHIRINCIUC, 4.Ion SCLIFOS, 5.Iulian ORBU, 23.Ion GAVRILIȚA, 31.Alexandru STARÎȘ

Milsami: 1.Emil TÎMBUR, 4.Igor ARHIRII, 6.Omar GAYE, 16.Alexandru ANTONIUC, 19.Dan PÎSLA, 20.Vitus AMOUGUI, 21.Vasile JARDAN, 23.Vadim BOLOHAN, 24.Eugen ZASAVIȚCHI, 84.Artiom PUNTUS, 98.Igor LAMBARSCHI
Rezerve: 12.Oleg MALAC, 31.Victor BUGA, 7.Nichita IURAȘCO, 9.Maxim ANTONIUC, 11.Ion GHIMP, 15.Sergiu NAZAR 18.Constantin BOGDAN 

Antrenor: Serghei DUBROVIN

 

Speranța Nisporeni și Milsami Orhei se întâlnesc astăzi, de la ora 15:00, la stadionul Nicolae Simatoc din Lozova, într-un meci al etapei XXX a Diviziei Naționale. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Sport 1. De asemenea, jocul va fi retransmis de pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Speranța și Milsami s-au întâlnit până acum în 19 meciuri directe, toate în eșalonul superior. „Vulturii roșii” au obținut 11 victorii, Speranța – 6, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate. Golaverajul este favorabil lui Milsami: 31-10.

 

Primul duel a avut loc pe 15 august 2015, iar Milsami se impunea cu un categoric 5-0, golurile fiind marcate de Artur Patraș, Gheorghe Andronic, Alexandru Antoniuc, Cornel Gheți și Cristian Bud.

 

În ediția actuală de campionat, echipele s-au întâlnit de trei ori, iar Milsami a obținut victoria de fiecare dată.

 

Pe 13 iulie 2020, la Orhei, echipa antrenată de Serghei Dubrovin s-a impus cu 3-0. Ion Dragan și-a trecut în cont o dublă, iar Sergiu Nazar a marcat o dată.

 

Pe 26 septembrie, tot la Orhei, Milsami a învins-o pe Speranța cu 1-0, grație golului marcat de Alexandru Dedov în minutul 82. 

 

Ultimul duel direct a avut loc pe 20 februarie 2021, la Vadul lui Vodă. Milsami s-a impus cu 3-0, Alexandru Antoniuc, Vadim Bolohan și Dan Pîsla înscriind încă în prima repriză.

 

Datorită succesului din meciul restanță cu Codru (2-1), Speranța a întrerupt seria negativă alcătuită din 12 meciuri fără victorie.

 

Milsami a obținut 6 victorii și 2 remize în ultimele 10 meciuri, și rămâne neînvinsă în Divizia Națională de 6 etape (patru victorii și două remize).

 

Doi jucători sunt suspendați pentru meciul de azi. Este vorba despre fundașul Arcadie Rusu de la Speranța și mijlocașul Ion Dragan de la Milsami.

 

În același timp, fundașul Ruslan Chelari (Speranța) și mijlocașul Vitus Amougui (Milsami) au drept de joc la meciul de azi, după ce au fost suspendați în partidele trecute.

 

În clasament, Speranța este pe locul 8, cu 22 de puncte, în timp ce Milsami se află pe locul 3, cu 58 de puncte acumulate.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.