• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Lotul naționalei de futsal a Moldovei pentru meciul decisiv cu Slovacia

12 apr 2021 de Ion Buga

Naționala de futsal a Moldovei va disputa mâine, 13 aprilie, cel mai important meci din istoria sa. În ultima partidă din grupa 3 a preliminariilor Campionatului European 2022, tricolorii vor întâlni selecționata Slovaciei. Echipa Țării păstrează în continuare șanse foarte bune la o calificare istorică la turneul final al competiției continentale. Pentru aceasta, naționala Moldovei are nevoie doar de victorie.


Vă reamintim, la Campionatul European se califică câștigătoarele grupelor preliminare, plus șase echipe clasate pe locul secund. Încă două selecționate care au încheiat campania pe poziția secundă vor disputa un meci de baraj, în dublă manșă, pentru a determina ultima echipă calificată la EURO 2022.

 

Pentru meciul cu Slovacia, selecționerul Vladimir Vusatîi a convocat următorii jucători: Oleg Chitoroagî, Alexandru Țîmbalist, Constantin Nița, Sergiu Munteanu, Sergiu Tacot, Andrian Lașcu, Sergiu Nicolaiciuc, Andrei Negară, Victor Negară, Leonid Podlesnov, Igor Iovu, Marin Stan, Constantin Gurjui, Valeriu Costin.

 

Din cauza suspendărilor nu vor juca doi dintre liderii naționalei Constantin Burdujel și Iulian Cojocaru. O altă absență importantă este Cristian Obadă, care nu s-a refăcut complet după o accidentare gravă suferită la începutul anului.

 

Meciul Moldova - Slovacia va avea loc la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu (fără spectatori), cu începere de la ora 18:30. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Moldova 2 și retransmisă de site-ul nostru.

 

Să le dorim tricolorilor mult succes și numai victorie în meciul decisiv contra slovacilor! Hai, Moldova!