• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Duminică revine Divizia Națională și Divizia A

09 apr 2021 de Ion Buga

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat astăzi, parțial, demersul Federației Moldovenești de Fotbal cu privire la reluarea competițiilor de fotbal în Republica Moldova. MECC a permis reluarea meciurilor în Divizia Națională, Divizia A, Cupa Moldovei și Amoliga. Totodată, MECC a dat asigurări, că va da undă verde, gradual, tuturor competițiilor de fotbal, cu respectarea normelor de prevenire a infecției Covid.  

 

Astfel, Divizia Națională la fotbal va fi reluată în această duminică, 11 aprilie, cu primele meciuri ale etapei a XXVII-a. Vă reamintim că din cauza măsurilor de prevenire a infecției COVID-19, conform Hotărârii Comisiei pentru Situații Excepționale, partidele se vor juca fără spectatori.  

 

FMF va transmite în direct toate cele 5 meciuri pe site-ul nostru, fmf.md, paginile sociale, precum și la diferite posturi TV.


Vă prezentăm programul complet al etapei XXVII:

11 aprilie
FC Dinamo-Auto - CS Codru (Ternovca, stadionul Dinamo-Auto, ora 13:00)
CSF Speranța - FC Sfîntul Gheorghe (Vadul lui Vodă, CPSM, terenul sintetic, ora 13:00)
Dacia-Buiucani - FC Sheriff (Vadul lui Vodă, CPSM, terenul natural, ora 16:00)

12 aprilie
FC Florești - FC Milsami (Bender, stadionul orășenesc, ora 13:00)
FC Petrocub - FC Zimbru (Vadul lui Vodă, CPSM, terenul sintetic, ora 16:00)


Programul complet al meciurilor va fi publicat mai târziu pe site-ul nostru.

 

În perioada stării de urgență, Campionatul Republicii Moldova la fotbal se va desfășura cu stricta respectare a Instrucțiunii cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.