• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Declarațiile selecționerului Roberto Bordin, după meciul cu Danemarca

28 mar 2021 de Ion Buga

 

Vă prezentăm declarațiile selecționerului Roberto Bordin la conferința de presă după meciul Danemarca - Moldova din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal 2022.

 

Este foarte greu să comentezi un astfel de rezultat. Nimeni nu s-a așteptat la o asemenea prestație din partea noastră. Este vina mea că nu am reușit să motivez suficient jucătorii și să pregătim mai bine această partidă din punct de vedere tactic. În repriza secundă au fost momente când am jucat ceea ce ne-am propus, dar la acel moment scorul deja era unul categoric. Ne-am apărat exemplar la începutul meciului, însă nu-mi explic ce s-a întâmplat după primul gol încasat din penalty. Au urmat și altele în doar câteva minute. Danemarca are și alți jucători care evoluează la echipe de top din Europa, nu doar Eriksen sau Bratwhaite. Cu așa adversari ar fi trebuit să jucăm mai motivați. 

 

Pe 31 martie, Naționala Moldovei va găzdui Israelul într-un nou meci din campania de calificare pentru mondialul din Qatar 2022. Meciul se va disputa fără spectatori, pe stadionul Zimbru din capitală, de la ora 21:45 și va fi transmis în direct de postul de televiziune Prime.