• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala a reluat antrenamentele

26 mar 2021 de Reporter FMF

După egalul de aseară cu Feroe, scor 1-1, jucătorii Naționalei Moldovei au reluat astăzi pregătirile pentru următoarele 2 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, cu Danemarca, în deplasare (28 martie) și cu Israel, acasă (31 martie). 

 

Astăzi, la Centrul de pregătire a selecționatelor din Vadul lui Vodă, în prima parte a zilei tricolorii au făcut analiza video a partidei cu Feroe, iar după amiază, de la ora 17.00 au efectuat un antrenament de recuperare. La sesiunea de pregătire au participat 26 de jucători. Lotului final de 24 de jucători anunțat anterior s-au alăturat Nicolae Cebotari, Sergiu Plătică și Corneliu Cotogoi. În schimb, a lipsit Veaceslav Posmac, care, după meciul de ieri, s-a ales cu o comoție cerebrală și nu va putea juca în Danemarca. 

 

Lotul final care va pleca spre Billund va fi stabilit mâine, după rezultatele ultimului test anti-Covid efectuat înaintea partidei a doua din seria lunii martie.    

 

Tot mâine, de la ora 9.30 este programat un antrenament, care va dura o oră și jumătate. La 13.30 echipa va decola spre Danemarca.   

 

Meciul Danemarca - Moldova se va juca duminică, 28 martie, de la ora 19.00, în localitatea Herning.