• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala în pregătiri

23 mar 2021 de Sandu Grecu
GALERIE

Lotul Național de fotbal se află în plin proces de pregătire pentru debutul în turneul preliminar al Campionatului Mondial 2022. Jucătorii au fost convocați sâmbătă, 20 martie, la Centrul de pregătire al selecționatelor din Vadul lui Vodă, însă abia astăzi echipa va efectua primul antrenament în componență deplină, după ce grupului s-au alăturat ultimii sosiți: Alexandru Epureanu, Artur Ioniță și Oleg Reabciuk.   

 

Noutatea din lotul Moldovei este portarul Alexei Coșelev, care l-a înlocuit pe Emil Tâmbur.  

 

Tricolorii au efectuat astăzi dimineață ultimul, al treilea test anti-Covid înaintea meciului cu Feroe, care se va disputa joi, 25 martie, pe stadionul Zimbru din capitală, de la ora 21.45. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Prime. 

 

Tot astăzi, fotbaliștii noștri au programată o ședință tehnică și un antrenament. Iar mâine se va desfășura conferința de presă cu participarea selecționerului Roberto Bordin și a unui jucător. Declarațiile acestora le veți găsi pe site-ul nostru. 

 

La fel, miercuri, 24 martie, va fi anunțat și lotul final, care va aborda primele 2 meciuri, cu Feroe (25 martie) și cu Danemarca (28 martie).