• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A revine pe 19 martie

18 mar 2021 de Ion Buga

Partea a doua a campionatului Moldovei la fotbal, în Divizia A, va fi reluată vineri, 19 martie, cu primele trei meciuri din cadrul etapei a XVII-a. Din cauza măsurilor de prevenire a infecției COVID-19, cele trei partide se vor juca fără spectatori. 


19 martie
Iskra - Olimp (Chișinău, st.Real Succes, t.s)
FC Sucleia - Real Succes (Ceadîr-Lunga, st.orășenesc, t.s)
Grănicerul - Spartanii (Glodeni, st.orășenesc)

20 martie
FC Cahul-2005 - CSF Bălți (Cahul, st.Atlant, t.s)
Sheriff 2 - FC Fălești (Tiraspol, CS Sheriff, stadionul acoperit)
Victoria - FC Tighina (Chișinău, Joma Arena, t.s)
Speranța Drochia - FC Sireți (Chișinău, st.Real Succes, t.s)


Toate partidele vor începe la ora 15:00

De la începutul sezonului s-au jucat până acum 112 meciuri. S-au înscris 421 goluri, în mediu - 3,75 goluri pe meci. În total, arbitrii au sancţionat jucătorii cu 434 cartonaşe galbene și 17 cartonaşe roşii.

 

Clasamentul golgheterilor este condus de atacantul nigerian Udeh Godday Clement (CF Sucleia), care a marcat 17 goluri. El este urmat de Mihai Țurcan (Speranța Drochia), cu 14 goluri înscrise, în timp ce Roman Șumchin (FC Cahul-2005) și Evgheni Țiverenco (FC Tighina) au câte 13 goluri la activ. 

 

În actualul sezon fotbalistic meciurile Diviziei A sunt transmise în regim online, contra plată, prin intermediul platformei media MyCujoo. Microbiștii au posibilitatea să cumpere un abonament complet de meciuri sau pot plăti doar pentru o partidă aparte. 


Prețul unui pachet este de 169 lei, ceea ce înseamnă că un meci poate fi urmărit cu doar 2,40 lei (aproximativ 0,11 euro), o soluție foarte accesibilă pentru o cantitate semnificativă de conținut live. 

 

Suporterii pot alege și opțiunea pay-per-view (plata pentru un singur meci), care va permite să urmăriți echipa favorită la doar 30 lei (aproximativ 1,43 euro) pe meci. 

 

Aceste plăți pot asigura fonduri financiare în perspectiva dezvoltării transmisiunilor ulterioare, precum și pentru difuzarea gratuită online a competițiilor fotbalistice între copii și juniori sau feminin, ce cuprind peste 3000 de meciuri anuale, peste 10000 de jucători și peste 600 de echipe.

 

Platforma MyCujoo este disponibilă online prin aplicațiile iOS, Android, Amazon Fire, Apple TV, Android TV și televizoarele cu suportul Chromecast. 

 

Meciurile Diviziei A pot fi urmărite accesând următorul link