• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Sheriff - FC Florești. Avancronică

13 mar 2021 de Ion Buga

Sheriff - FC Florești

13 martie. Tiraspol. CS Sheriff, stadionul acoperit. Fără spectatori

Arbitru: Igor BOȘCA 
Asistenți: Vladislav LIFCIU și Mihail PERCIULEAC
Al 4-lea oficial: Andrei BREGUȚA

 

Sheriff: 26. Dusan MARKOVIĆ, 2.Danilo HURTADO, 6.Stjepan RADELJIĆ, 9.Adama TRAORE, 10.Frank CASTANEDA, 11.Lovro BIZJAK, 13.Fernando PEIXOTO, 15.CRISTIANO, 23.Nadrey DAGO, 31.Sebastien THILL, 88.Rifet KAPIC
Rezerve: 1.Dumitru CELEADNIC, 33.Serghei PAȘCENCO, 3.Petro CHARLES, 8.Alexandr BELOUSOV, 17.Dimitrios KOLOVOS, 19.Dabney DOS SANTOS, 27.Peter BANDA, 43.Richard GADZE, 55.Gustavo DULANTO, 90.Veaceslav POSMAC, 98.Maxim COJOCARU 
Antrenor: Yurii VERNYDUB

 

FC Florești: 1.Denis MACOGONENCO, 4.Ivan VOROPAI, 9.Andrei COBEȚ, 14.Alexei DÎZOV, 17.Serghei BOBROV, 18.Eugeniu REBENJA, 23.Artiom ZELENIUC, 25.Igor BONDARENCO, 28. Daniel LISU, 30.Sandu MATEESCU, 99.Vladimir GHINAITIS
Rezerve: 13.Vladislav LIHAREV, 10.Grigore COȘCODAN, 19.Densi JANU, 55.Vladimir COVCENCO, 77.Gheorghe SPÎNU
Antrenor:  Iuri GROȘEV

 

Sheriff Tiraspol și FC Florești se întâlnesc astăzi, de la ora 13:00, într-o partidă din etapa a XXV-a a Diviziei Naționale. Meciul se va disputa la Complexul Sportiv Sheriff din Tiraspol (stadionul acoperit) și va fi transmis în direct de postul de televiziune Sport 1 și retransmis de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball. 

 

Cele două formații s-au întâlnit până acum de trei ori. Prima partidă s-a jucat pe 16 februarie 2020, la ediția inaugurală a turneului Cupa Federației. Atunci, echipa de tineret-rezerve a Sheriff-ului a remizat cu FC Florești, scor 2-2. 

 

Pe 1 august, într-un meci din etapa a VII-a a Diviziei Naționale, Sheriff a învins cu greu trupa lui Iuri Groșev, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Anatole Abang. Iar pe 24 octombrie, "galben-negrii" s-au impus mult mai categoric, 5-0, ucraineanul Andrii Bliznichenko reușind un hat-trick.

 

În meciul de astăzi, FC Florești nu va putea conta pe mijlocașul Dmitri Semirov (suspendat). 

 

Sheriff, liderul autoritar al clasamentului, a ajuns la 7 victorii consecutive. De partea cealaltă, FC Florești este abia pe locul 8 și nu a mai câștigat de șapte etape.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul meciului veți afla componențele celor două formații, accesând această știre actualizată.