• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Lotul lărgit al Naționalei pentru startul campaniei de calificare la World Cup 2022

09 mar 2021 de Sandu Grecu

Selecționerul Roberto Bordin a stabilit lotul lărgit al jucătorilor care vor fi convocați pentru primele 3 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal 2022.

 

Portari: Stanislav Namașco, Dumitru Celeadnic, Nicolae Cebotari, Emil Tîmbur, Nicolae Calancea, Cristian Avram.

Apărători: Alexandru Epureanu, Igor Armaș, Veaceslav Posmac, Vadim Bolohan, Maxim Focșa, Daniel Dumbrăvanu, Oleg Reabciuk, Sergiu Plătica, Ion Jardan, Alexandr Belousov, Igor Arhirii, Denis Marandici, Artur Crăciun. 

Mijlocași: Cătălin Carp, Teodor Lungu, Artur Ioniță, Vadim Rață, Mihail Caimacov, Radu Gânsari, Iaser Țurcan, Victor Stână, Cornel Cotogoi, Andrei Cojocari. 

Atacanți: Ion Nicolăescu, Virgiliu Postolachi, Vitalie Damașcan, Alexandru Boiciuc, Marius Iosipoi, Alexandru Antoniuc, Ion Dragan, Alexandru Bejan, Artiom Puntus.   

 

Naționala Moldovei se va convoca pe 20 martie la Centrul de pregătire a selecționatelor din Vadul lui Vodă. Componența finală, cu care vor fi abordate meciurile cu Feroe, Danemarca și Israel va fi anunțată ulterior, la fel ca și programul de presă al echipei. 

 

Moldova va debuta în preliminariile pentru Mondialul din Qatar pe 25 martie, la Chișinău, contra selecționatei din Insulele Feroe. Meciul se va disputa fără spectatori, pe stadionul Zimbru din capitală, de la ora 21.45 și va fi transmis în direct de postul de televiziune Prime.

 

În luna martie Naționala noastră va mai juca încă 2 partide: pe 28 martie, cu Danemarca, în deplasare, de la ora 19.00 și pe 31 martie, acasă, contra echipei din Israel, de la ora 21.45.