• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Live. Sfîntul Gheorghe – FC Florești. Avancronică

08 mar 2021 de Ion Buga

Sfîntul Gheorghe – FC Florești


8 martie. Chișinău, stadionul Zimbru, teren sintetic. Fără spectatori
Arbitru: Iurie COVTUN 
Asistenți: Denis BORISOV și Igor REABOCULI
Al 4-lea oficial: Andrei DIORDIEV

 

Sfîntul Gheorghe: 25.Nicolae CALANCEA, 3.Maxim FOCȘA, 4.Andrei NOVICOV, 8.Alexandru OSIPOV, 10.Teodor LUNGU, 11.Petru-Daniel VĂDRARIU, 17.Petru OJOG, 24.Sidy SAGNA, 88.Nicolai SOLODOVNICOV, 98.Victor STÎNĂ, 99.Artiom CARASTOIAN
Rezerve: 1.Maxim RAILEAN, 33.Marius MARIȚOI, 9.Raman VOLKAU, 14.Yau ADAM, 16.Ion BORȘ, 18.Mihail ȘTEFAN, 22.Dan TARAS
Antrenor:  Serghei CEBOTARI 

 

FC Florești: 1.Denis MACOGONENCO, 9.Andrei COBEȚ, 10.Grigore COȘCODAN, 14.Alexei DÎZOV, 18.Eugeniu REBENJA, 22.Serghei DIULGHER, 23.Artiom ZELENIUC, 25.Igor BONDARENCO, 27.Dmitri SEMIROV, 30.Sandu MATEESCU, 55.Vladimir COVCENCO
Rezerve: 13.Vladislav LIHAREV, 17.Serghei BOBROV, 19.Densi JANU, 28. Daniel LISU, 77.Gheorghe SPÎNU, 99.Vladimir GHINAITIS
Antrenor:  Iuri GROȘEV

 

Sfîntul Gheorghe Suruceni și FC Florești se întâlnesc astăzi, de la ora 12:30, în ultimul meci al etapei a XXIV-a a Diviziei Naționale. Partida se va disputa pe stadionul Zimbru din Chișinău (terenul sintetic) și va fi transmisă în direct posturile de televiziune Sport 1 și Moldova 2. De asemenea, întâlnirea va fi retransmisă de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de două ori în Divizia Națională. În etapa a VI-a a actualei stagiuni, Sfîntul Gheorghe a trecut de FC Florești cu 2-0, prin golurile marcate de Rienat Mochuliak și Raman Volkau.

 

Cel mai recent meci dintre aceste echipe s-a disputat în etapa a XV-a. Pe 20 octombrie 2020, la Bender, “sfinții” au învins-o pe FC Florești cu 4-1. Dmitri Mandrîcenco, de două ori, Eugeniu Slivca, din penalty, și Victor Stînă au marcat pentru formația din Suruceni, iar Anatoli Cheptine a punctat pentru FC Florești. Mijlocașul “sfinților” Alexandr Suvorov a ratat atunci un penalty.

 

Sfîntul Gheorghe vine după o victorie (2-0 cu Dinamo-Auto), după ce anterior a suferit două înfrângeri consecutiv.

 

După remiza dramatică cu Speranța (4-4), echipa antrenată de Iuri Groșev a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în Divizia Națională (2 remize și 4 înfrângeri). Ultimul meci câștigat de FC Florești în campionat a avut loc pe 2 noiembrie 2020, un 1-0 cu Zimbru în etapa a 17-a.

 

În clasament, Sfîntul Gheorghe este pe locul 4, cu 43 de puncte la activ, iar FC Florești - pe locul 8, cu 17 puncte acumulate. 

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.