• Fii alături de Echipa Țării

S-a semnat memorandumul de cooperare între FMF, Asociația sporturilor pe plajă din Rusia și Federațiile de rugby din Moldova și Rusia

01 mar 2021 de Victor Daghi
GALERIE

 

Federația Moldovenească de Fotbal, Asociația sporturilor pe plajă din Rusia și Federațiile de rugby din Moldova și Rusia au semnat luni, 1 martie, Memorandumul de cooperare, în care își propun dezvoltarea unui parteneriat avantajos.

 

La eveniment au participat preşedintele FMF, Leonid Oleinicenco, secretarul general FMF, Nicolae Cebotari și directorul tehnic FMF, Serghei Butelschi, Alexei Cotruță, președintele Federației Moldovenești de Rugby (FMR), Anatolie Curechi, manager FMR, Serghei Markov, directorul sportiv al Federației de rugby din Rusia (FRR), Gleb Babkin, directorul pentru dezvoltare regional FRR, Valeriu Catînsus, directorul sportiv al Centrului de organizare a competițiilor FRR, și Ilya Volodarski, președintele Asociației sporturilor de plajă din Rusia.

 

Un element din ce în ce mai important în guvernanța structurilor sportive este cel legat de sustenabilitatea investițiilor în infrastructura sportivă. FMF este interesată de identificarea cât mai multor oportunități în utilizarea la cel mai înalt nivel a stadioanelor și a celorlalte facilități, pe care le are în subordinea sa. Ne dorim o colaborare avantajoasă cu prietenii noștri de la Asociația sporturilor pe plajă din Rusia și Federațiile de rugby din Moldova și Rusia în vederea organizării turneelor internaționale la Arena de fotbal pe plajă din Parcul La Izvor”, a declarat Serghei Butelschi, directorul tehnic al forului național, pentru FMF.md.

 

La mijlocul lunii mai, este planificat desfășurarea în premieră, la Arena de fotbal pe plajă din Chișinău, a Campionatului European la rugby pe plajă, cu participarea a 16 reprezentative masculine și feminine.