• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Live. Dinamo-Auto – Sfîntul Gheorghe. Avancronică

01 mar 2021 de Victor Daghi

 

Dinamo-Auto – Sfîntul Gheorghe 

1 martie. Tiraspol. CS Sheriff, Sala Polivalentă. Fără spectatori

Arbitru: Andrei COJOCARU 
Asistenți: Victor LUCHIȚA și Eugen URSU
Al 4-lea oficial: Dumitru MUNTEAN

 

Dinamo-Auto: 16.Maxim BARDÎȘ, 4.Artiom LITVEACOV, 6.Artiom BILINSCHII, 10.Yehor KONDRATIUK, 11.Shahrom SAMIEV, 15.Oleksandr MASALOV, 19.Maxim MIHALIOV, 21.Dan PUȘCAȘ, 22.Vadim DIJINARI, 23.Vladislav BOICO, 30.Serghei GAFINA
Rezerve: 1.Cristian APOSTOLACHI, 7.Serghei SCHITENCO, 8.Artem FEDOROV, 9.Octavian BULAT, 14.Vadim CEMÎRTAN, 17.Alexandr CUZMENCO, 18.Dumitru ROGAC, 20.Denis MACALICI, 28.Evgheni PLEȘCO 
Antrenor: Igor DOBROVOLSKI 

 

Sfîntul Gheorghe: 25.Nicolae CALANCEA, 3.Maxim FOCȘA, 4.Andrei NOVICOV, 5.Vitalie PLĂMĂDEALĂ, 8.Alexandru OSIPOV, 9.Raman VOLKAU, 10.Teodor LUNGU, 11.Petru-Daniel VĂDRARIU, 17.Petru OJOG, 22.Dan TARAS, 98.Victor STÎNĂ  
Rezerve: 1.Maxim RAILEAN, 14.Yau ADAM, 16.Ion BORȘ, 18.Mihail ȘTEFAN, 24.Sidy SAGNA, 88.Nicolai SOLODOVNICOV, 99.Artiom CARASTOIAN
Antrenor:  Serghei CEBOTARI 

 

Dinamo-Auto Tiraspol și Sfîntul Gheorghe Suruceni se întâlnesc astăzi într-un meci al etapei a XXIII-a a Diviziei Naționale. Partida se va disputa la complexul sportiv Sheriff din Tiraspol (Sala Polivalentă), cu începere de la ora 12.30, și va fi transmisă în direct de site-ul nostru, de portalul Moldfootball și pe pagina de Facebook a Diviziei Naționale.

 

Prima dată cele două echipe au jucat un meci direct în Divizia A, pe 25 noiembrie 2012, atunci fiind consemnat un rezultat de egalitate, 1-1. În returul acelui sezon, dinamoviștii s-au impus acasă cu 2-0.

 

În Divizia Națională, Dinamo-Auto și Sfîntul Gheorghe s-au întâlnit până acum de 12 ori. “Sfinții” au câștigat 5 meciuri, iar tiraspolenii - 4, în timp ce 3 întâlniri s-au încheiat la egalitate. Golaverajul este favorabil echipei din Suruceni, 16-15.

 

Cel mai recent meci dintre cele două formații s-a disputat în etapa a XIV-a. Partida de pe 17 octombrie 2020, jucată la Suruceni, s-a încheiat la egalitate, 1-1. Golurile au fost marcate de Yevhen Smirnov, respectiv Shahrom Samiev.

 

Sfîntul Gheorghe și Dinamo-Auto s-au duelat și în prima ediție a Cupei Federației. Meciul s-a încheiat cu victoria echipei lui Igor Dobrovolski, 2-1. A fost singura înfrângere de la turneu a viitorilor câștigători ai trofeului, SGS.

 

În clasament, Sfîntul Gheorghe este pe locul 4, cu 40 de puncte la activ, în timp ce Dinamo-Auto se află pe poziția a 5-a, cu 32 de puncte acumulate.

 

După victoria de miercuri cu Speranța, echipa antrenată de Igor Dobrovolski a ajuns la 7 meciuri consecutive fără înfrângere în Divizia Națională (3 victorii, 4 remize). Ultimul meci pierdut de Dinamo-Auto în campionat a avut loc pe 20 octombrie 2020, un 1-2 cu Sheriff în etapa a 15-a. De partea cealaltă, Sfîntul Gheorghe va încerca să evite a treia înfrângere consecutivă.

 

„Sfinții” nu vor putea conta în meciul de azi pe fundașul Serghei Svinarenco din cauza unei suspendări pentru cumul de cartonașe galbene. 

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul meciului veți afla componențele celor două formații, accesând această știre actualizată.