• Fii alături de Echipa Țării

Turneul Viitorul. Rezultatele primei etape

28 feb 2021 de Reporter FMF

Sâmbătă și duminică s-au disputat primele meciuri din cadrul noii ediții a turneului național ”Viitorul”. La competiția din acest an participă 10 echipe formate din jucători născuți în 2006 și 2007: patru selecționate regionale și șase cluburi de fotbal din Divizia Națională de juniori. Formațiile au fost repartizate în două grupe a câte 5.

 

Selecționata regională Centru, campioana în exercițiu a turneului, a debutat cu un rezultat de egalitate. Echipa antrenată de Vitalie Mardari a remizat cu selecționata regională Sud, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Gheorghe Cebotari (minutul 25), respectiv Daniil Hadjiu (minutul 23). 

 

Vă prezentăm rezultatele meciurilor etapei inaugurale:
27.02.2021: AF Radu Rebeja-LIMPS – Zimbru 6-0
28.02.2021: Nord - Est 2-0, Centru - Sud 1-1, Sheriff - Dacia-Buiucani 1-2
ȘSSF Bălți și Petrocub au fost libere

 

În etapa următoare, pe 6 iunie, vor juca:
ȘSSF Bălți - Nord, Est - AF Radu Rebeja-LIMPS, Dacia-Buiucani - Centru, Sud - Petrocub
Zimbru și Sheriff vor fi libere

 

Programul complet al meciurilor poate fi găsit AICI.

 

Prima ediție a turneului naţional "Viitorul" a avut loc în anul 2007 și a fost câștigată de selecționata regională Est. Competiția are ca scop identificarea fotbaliștilor talentați, perfecționarea măiestriei acestora în perspectiva completării lotului național de juniori U-15. De asemenea, turneul contribuie la întărirea relațiilor sportive între regiuni, precum și la schimbul de experiență între antrenori.