• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Live. Codru - Petrocub. Avancronică

23 feb 2021 de Ion Buga

 

Codru - Petrocub

23 februarie. Vadul lui Vodă, CPSM, teren sintetic. Fără spectatori

Arbitru: Andrei DIORDIEV
Asistenți: Veaceslav SIVACIOV și Igor ZABULICA 
Al 4-lea oficial: Iurie COVTUN 

 

Codru: 1.Vladislav BUTUC, 2.Dumitru TOFILAT, 4.Ion SANDU, 7.Dumitru RENIȚĂ, 9.Marius MANOLE, 23.Vadim ȘONȚOVOI, 30.Andrei MINCEV, 34.Nicolae MUNTEANU, 73.Eduard ZAPLITNÎI, 90.Andrei CONOHOV, 99.Rostislav GARGANCIUC
Rezerve: 6.Dumitru PRODAN, 10.Artem PESTRIAKOV, 28.Ion OPREA
Antrenor: 

 

Petrocub: 29.Cristian AVRAM, 4.Petru RACU, 8.Iaser ŢURCAN, 9.Vladimir AMBROS, 10.Alexandru BEJAN, 11.Sergiu PLATICA, 18.Vadim GULCEAC, 21.Maxim POTÎRNICHE, 22.Ștefan EFROS, 71.Andrei COJOCARI, 90.Ion JARDAN
Rezerve: 99.Igor MOSTOVEI, 2.Jacques ONANA, 5.Gheorghe BRÎNZANIUC, 7.Constantin SANDU, 14.Alexandru VLAS, 23.Alexandru VACARCIUC, 84.Alexandru ONICA
Antrenor: Lilian POPESCU 

 

Codru Lozova și Petrocub Hîncești vor disputa astăzi, de la ora 12:30, meciul care va deschide etapa a XXII-a a Diviziei Naționale. Partida se va disputa la CPSM din Vadul lui Vodă și va transmisă de posturile de televiziune Sport 1, N4 și Moldova 2. De asemenea, meciul va fi retransmis de site-ul nostru, de portalul Moldfootball și pe pagina Facebook a Diviziei Naționale.

 

În Divizia Națională, Codru și Petrocub au disputat 6 meciuri directe. Hînceștenii au obținut 5 victorii, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. Golaverajul este favorabil lui Petrocub, 15-2. 

 

Cel mai recent duel dintre cele două formații s-a disputat în etapa a XIII a ediției curente a Diviziei Naționale. Pe 2 octombrie, Petrocub a surclasat-o pe Codru în deplasare cu scorul de 4-1. Ion Jardan a reușit o dublă, iar celelalte goluri au fost marcate de Iaser Țurcan și Eduard Zaplitnîi (autogol). Pentru lozoveni a punctat rusul Artiom Pestryakov. 

 

În clasament, Codru este pe locul 10, ultimul, cu 6 puncte la activ, iar Petrocub - pe locul 2, cu 49 de puncte acumulate.

 

În pauza de iarnă, Codru a transferat mai mulți jucători: Marius Manole, Nicolae Muntean, Andrei Conohov, Vadim Șonțovoi, Dumitru Reniță, Andrei Mincev, Rostislav Garganciuc. În schimb lozovenii s-au despărțit de Ion Mamaliga, precum și stranierii Aleksey Nestratov, Itsuki Kurata, Nikolay Vdovichenko și Ilya Azyavin.

 

Și Petrocub a fost activă la capitolul transferuri. Hînceștenii i-au achiziționat pe portarul portughez Mickael Meira și atacantul nigerian Miracle Chinaza Nwautobo, pecum și moldovenii Alexandru Vacarciuc, Gheorghe Brînzaniuc, Mihail Platica și Constantin Sandu. În același timp, de la echipă au plecat Eugeniu Rebenja, Vlad Oprea și Dan Taras, iar Denis Guțul și Nicolae Munteanu au fost împrumutați la alte cluburi.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.