• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Turneu de copii la Ceadîr-Lunga

22 feb 2021 de Victor Daghi
GALERIE

Echipa de copii a școlii sportive din Taraclia a devenit câștigătoarea ediției a cincea a turneului de mini-fotbal, desfășurat pe terenul de fotbal a liceului V. Moșcov din Ceadîr-Lunga. La competiție au participat 4 echipe de copii U13 (jucători născuți după 01.01.2008). Pe locurile 2, 3 și 4 s-au clasat FC Ceadîr-Lunga, echipa liceului V. Moșcov din Ceadîr-Lunga și Locomotiva Basarabeasca.

 

În total la turneu au fost prezenți 55 de copii. Organizatorii au decis să desemneze cei mai buni jucători ai competiției, care au fost premiați cu cadouri speciale:

Cel mai bun portar - Dmitrii Marinov (Liceul V. Moșcov)

Cel mai bun fundaș – Pavel Kurudimov (FC Ceadîr-Lunga)

Cel mai bun atacant – Stas Chirnev (ȘS Taraclia)

 

„Desfășurarea turneului a fost posibilă doar după ce am primit permisiunea Comisiei de sănătate publică din Ceadîr-Lunga. Am respectat cu strictețe toate instrucțiunile anti-covid, iar meciurile s-au jucat fără spectatori. Atmosfera a fost foarte plăcută, am văzut băieți interesanți, cu calități foarte bune, care pot surprinde. Mulțumim echipelor pentru participare, vom fi bucuroși să-i revedem anul viitor”, a declarat Ivan Ghenov, președintele ARF Ceadîr-Lunga, pentru FMF.md.

 

La eveniment au participat Ivan Ghenov, președintele ARF Ceadîr-Lunga, Vladimir Vinogradov, reprezentantul Primăriei din Ceadîr-Lunga, Serghei Todorov, directorul școlii sportive “Savelii Chioroglo” din Ceadîr-Lunga, iar FMF a fost reprezentată de către Mircea Cojocari, șeful Compartimentului Administrativ-Protocol.