• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Naționala feminină. Cronică de la Baku

22 feb 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

Naționala feminină a Moldovei continuă pregătirile pentru partida decisivă din cadrul preliminariilor Campionatului european 2022. 

 

Conform protocolului UEFA, ieri dimineața tricolorele au efectuat un nou test anti-covid înaintea meciului din deplasare cu Azerbaidjan, iar toate rezultatele sunt negative.

 

Programul echipei noastre pentru ziua de 21 februarie a inclus și o plimbare prin locurile istorice ale frumosului oraș Baku - Turnul Fecioarei, orașul vechi sau Parcul Victoriei, de unde se vede toată capitala Azerbaidjanului, care este situată pe litoralul Mării Caspice.

 

În după amiaza zilei, selecționata pregătită de Eduard Blănuță a efectuat un antrenament pe terenul “ASCO Arena”, iar spre seară nu au lipsit și procedurile de recuperare a jucătoarelor.

 

Astăzi, de la ora 17:00, Echipa Națională va susține antrenamentul oficial pe stadionul “ASK Arena” din Baku, care va găzdui pe 23 februarie partida Azerbaidjan – Moldova. 

 

Acum două zile, selecționata azeră a disputat un alt meci restanță din grupa D, contra liderei Spania, fiind învinsă categoric cu scorul de 13-0. Grație acestui succes, Spania și-a asigurat prezența la turneul final al Campionatului European 2022, programat în Anglia în perioada 6-31 iulie.