• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

În atenția cluburilor de fotbal feminin

02 feb 2021 de Ion Buga

În atenția cluburilor de fotbal feminin!

 

Școala Federală de Antrenori anunță înscrierea și selectarea candidaților la Cursurile pentru obținerea Licenței de antrenori C, B și A UEFA, care se vor desfășura pe parcursul anilor 2021-2022.

 

Aceste cursuri vor începe imediat ce va permite situația pandemică. De asemenea, aducem la cunoștința doritorilor, că în urma unei examinări, unii dintre cursanți vor beneficia de burse de studii care vor fi asigurate de către Federația Moldoveneasca de Fotbal împreună cu UEFA printr-un Proiect comun de dezvoltare al fotbalului feminin moldovenesc în anii care vor urma.

 

Pentru a fi admis în calitate de candidat la cursuri, trebuie să furnizați următoarele acte:

- formularul de cerere

- lista de documente

Atât formularul cât și lista integrală de documente necesare le găsiți pe acest link.

 

Cererea  de participare la cursurile de antrenori poate fi depusă de orice cetățean al Republicii Moldova, care îndeplininește următoarele condiții:

- vârsta de la 18 ani

- diploma de absolvire a studiilor medii

- principalul criteriu de selecție al candidaților este dragostea pentru copii si dorința de a activa minim 4 ani in cadrul fotbalului feminin moldovenesc contribuind la dezvoltarea acestuia.

 

Înscrierea se face până data de 15 februarie 2021.

 

Pentru mai multe informații contactați Directorul Școlii Federale de Antrenori - dl. Dănuț Stelian Oprea (mob: +37378021182) sau Managerul ȘFA - dl. Ernest Gulceac  (mob: +37369623329 și e-mail: sfa@fmf.md).