• Fii alături de Echipa Țării

Gala Laureaţilor Asociaţiei Presei Sportive din Moldova

18 ian 2021 de Ion Buga
GALERIE

Luni seara, la Chișinău s-a desfăşurat tradiționala Gala Laureaţilor Asociaţiei Presei Sportive din Moldova. În cadrul evenimentului au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai anului 2020, antrenori şi echipe, desemnaţi în urma unui sondaj la care au participat membrii APSM.

 

La ceremonia prilejuită acestei gale au fost prezenţi Ivan Gheorghiu, secretar de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Larisa Popova, vicepreședinte al Comitetului Naţional Olimpic și Sportiv, Eduard Ciobanu, președintele APSM, conducători de federații, alți oficiali și oaspeți.

 

Federația Moldovenească de Fotbal s-a ales cu distincția “Partener APSM” pentru promovarea şi susţinerea presei sportive. Diploma de excelență a fost înmânată președintelui FMF, Leonid Oleinicenco.

 

Deţinătoarea trofeului Cupa Moldovei Orange la fotbal, Petrocub Hîncești, a fost desemnată cea mai bună echipă a anului. Premiul a fost oferit președintelui clubului, Nicolae Usatîi.

 

Alexandru Grecu, coordonatorul Departamentului Comunicare, a fost premiantul categoriei "Cărți cu tematică sportivă" pentru publicarea autobiografiei campionului olimpic, Igor Dobrovolski.

 

Sportivii anului au fost desemnați Anastasia Nichita (lupte feminine) și Victor Sterpu (ju do).

 

Foto: APSM