• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Lotul lărgit al Naționalei de futsal a Moldovei pentru meciurile cu Grecia și Slovacia

12 ian 2021 de Dumitru Ciolacu

Naționala de futsal a Moldovei se pregătește de meciurile cu reprezentativele Greciei și Slovaciei din grupa a 3-a a preliminariilor Campionatului European din 2022. Pentru aceste partide, selecționerul Vladimir Vusatîi a anunțat lotul lărgit, în care au intrat următorii 25 de jucători: 

 

Portari: Oleg Chitoroagî, Serghei Burduja, Cristian Malîșenco, Artiom Cubani, Alexei Capsamun 

Jucători în teren: Constantin Burdujel, Sergiu Tacot, Iulian Cojocaru, Andrian Lașcu, Sergiu Țîmpeu, Sergiu Nicolaiciuc, Andrei Negara, Leonid Podlesnov, Alexandru Țîmbalist, Constantin Nița, Constantin Gurjui, Marin Stan, Vadim Țurcanu, Daniel Adam, Victor Negara, Ion Covali, Albert Lupașco, Alexandr Grigorescu, Jiyan Savaș, Roman Sîrbu 

 

Vă reamintim că unul dintre cei mai experimentați jucători ai Naționalei noastre, Cristian Obadă s-a accidentat grav (fractură de gleznă la piciorul drept) într-un meci jucat la echipa de club, Autobergamo Deva, în campionatul României și nu va putea să-și ajute selecționata în meciurile cu Grecia și Slovacia. Cristian a venit cu un mesaj adresat suporterilor și coechipierilor din Națională: 

 

Mulțumesc tuturor pentru mesaje de susținere. Sper să mă recuperez cât mai repede și să revin în lot. Le urez succes băieților în meciurile următoare. Victorii fără accidentări. 

 

 

Moldova va juca cu Grecia pe 28 ianuarie, la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu. Partida va începe la ora 18:30. Deja pe 2 februarie, naționala noastră va întâlni Slovacia în deplasare. Meciul din orașul Poprad va începe la ora 18:00.