• Fii alături de Echipa Țării

Leonid Oleinicenco a vizitat Centrul fotbalului de mase din Kiev

15 dec 2020 de Ion Buga

Președintele FMF, Leonid Oleinicenco, a întreprins o vizită de lucru în orașul Kiev, unde a avut o întrevedere cu Sergey Kharchenko, președintele Asociației Fotbalului de Mase din Kiev. În cadrul discuțiilor, oficialii au făcut un schimb de opinii despre experiențe cu privire la dezvoltarea fotbalului pe plajă și fotbalului de mase. De asemenea, șeful forului fotbalistic național a vizitat Centrul fotbalului de mase din Kiev.

 

Colegii din Ucraina au salutat eforturile FMF de a construi noua Arenă de fotbal pe plajă din Chișinău. Aceștia au apreciat înalt și inițiativa forului din Moldova de a găsi tehnologii pentru reamenajarea terenului în perioada rece a anului. Astfel, fotbalul de mase și fotbalul pe plajă au fost combinate într-un ciclu pe tot parcursul anului. 

 

Sunt sigur că această arenă din Chișinău este mândria moldovenilor. Președintele FMF și echipa sa au făcut o treabă extraordinară. Înțeleg gândurile și emoțiile lui Leonid Oleinicenco, mai ales că și Asociația Ucraineană de Fotbal a contribuit de-a lungul ultimilor ani la dezvoltarea infrastructurii pentru fotbalul pe plajă și fotbalul de mase în diferite orașe

a declarat Sergey Kharchenko.

 

Tot în cadrul întâlnirii, oficialii au discutat și unele idei pentru posibile parteneriate între cele două organizații.