• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Schimbări în programul meciurilor Diviziei Naționale

28 noi 2020 de Ion Buga

În conformitate cu Hotărîrea nr.35 din 27.11.2020 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, privind interzicerea organizării și desfășurării competițiilor sportive cu prezența fizică a persoanelor, Comitetul de Urgenţă al FMF, în baza prevederilor art. 41 al statutului FMF şi a compartimentului nr.4 al Regulamentului de organizare şi funcţionare a Comitetului Executiv şi a Comitetului de Urgenţă al FMF, a hotărît: 

 

1. A reprograma disputarea meciului etapei a XXI-a din Divizia Națională, FC Florești - FC Petrocub Hîncești, la data de 29.11.2020.

2. A reprograma meciul FC Milsami – CSF Speranța pentru anul 2021, data disputării va fi stabilită ulterior.

3. A transfera disputarea meciurilor etapelor XXII, XXIII, XXIV pentru anul 2021, data disputării meciurilor va fi stabilită ulterior.

 

În scopul sporirii măsurilor aplicate de prevenire şi control a infecţiei COVID-19, Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică prin Hotărîrea nr. 35 din 27 noiembrie 2020 a declarat stare de urgenţă în sănătate publică pe întreg teritoriul Republicii Moldova pe perioada 30 noiembrie 2020 - 15 ianuarie 2021.

 

Federația Moldovenească de Fotbal a respectat și va respecta în continuare, cu strictețe, toate recomandările autorităților ce țin de prevenirea răspândirii pandemiei COVID-19.  

 

FMF solicită oficial tuturor membrilor săi afiliați și angajaților, totodată recomandând partenerilor și tuturor amatorilor de fotbal să respecte hotărârile de Guvern cu privire la metodele de prevenire a pandemiei.