• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Zimbru - Dacia-Buiucani. Avancronică

20 noi 2020 de Ion Buga

Zimbru - Dacia-Buiucani

 

20 noiembrieChișinău. Stadionul Zimbru.  
Arbitrul principal: Ion BÎLEA
Asistenți: Vladislav LIFCIU și Sergiu BEȘLIU
Al 4-lea oficial: Veaceslav BANARI

 

Zimbru: 1.Maksym KOVALOV, 3.Ștefan BURGHIU, 4.Denis FURTUNA, 6.Alexei CIOPA, 8.Artur PATRAȘ, 10.Petru NEAGU, 11.Jhonatan DOS SANTOS, 12.Prince EBENEZER, 18.Bruno MOURA, 19.Ion POSTICA, 20.Alexandru GRAUR
Rezerve: 25.Silviu ȘMALENEA, 30.Alexandru OSTROVAR, 2.Danil KUZNETSOV, 5.Gheorghe BRÎNZANIUC, 23.Alexandru VACARCIUC
Antrenor: Vitalie CULIBABA

 

Dacia-Buiucani: 1.Dumitru COVAL, 2.Ioan REVENCO, 8.Corneliu COTOGOI, 9.Vadim CRICIMAR, 11.Dumitru DEMIAN, 18.Vadim CRAVCESCU, 19.Doru CALESTRU, 20.Marius IOSIPOI, 22.Marin CĂRUNTU, 23.Vicu BULMAGA, 29.Teodor LUNGU
Rezerve: 12.Victor DODON, 82.Artiom CUBANI, 4.Sandu MATEESCU, 5.Mihai ȚÎPAC, 4.Gheorghe SPÎNU, 15.Adrian CIOBANU, 16.Valeriu GURGUROV, 21.Ion GURULEA, 28.Nicu NAMOLOVAN, 93.Nicolae NEMERENCO 
Antrenor: Andrei MARTIN 

 

Zimbru Chișinău și Dacia-Buiucani se vor întâlni astăzi, de la ora 16:00, într-un meci al etapei XIX a Diviziei Naționale de fotbal. Partida se va disputa pe stadionul Zimbru din Chișinău și va fi transmisă în direct de site-ul nostru, pe pagina de Facebook Divizia Națională, portalul Moldfootball.

 

Zimbru și Dacia-Buiucani s-au întâlnit până acum în două meciuri oficiale, ambele în acest sezon. De fiecare s-a impus Dacia-Buiucani cu 1-0 și 2-1.

 

În actuala stagiune a Diviziei Naționale, cele două cluburi chișinăuiene se află în partea a doua a clasamentului. Dacia-Buiucani a căzut pe locul 6 după o serie de 3 meciuri fără victorii și gol marcat. De partea cealaltă, Zimbru se menține pe penultima treaptă, fără să mai câștige sau să înscrie în poarta adversă în ultimele 4 etape.

 

Ambele formații nu vor putea conta pe câte un jucător din cauza suspendărilor: Gheorghe Suciu (Dacia-Buiucani) și Saleh Yahaya (Zimbru).

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.