• Fii alături de Echipa Țării

A fost inaugurat primul magazin de echipament sportiv JAKO

14 oct 2020 de Ion Buga
GALERIE

 

Brandul german de echipament sportiv JAKO, partenerul tehnic al tuturor echipelor naționale de fotbal a Moldovei, este acum prezent cu un magazin ultramodern și pe piața noastră. Astăzi, de Hramul orașului Chișinău, și în ajunul meciului Echipei Naționale contra Sloveniei, a fost inaugurat primul magazin din rețeaua germană în Shopping MallDova. 

 

La ceremonie au fost prezenți președintele FMF, Leonid Oleinicenco, și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban. Cu această ocazie, șeful forului fotbalistic i-a înmânat edilului capitalei și un cadou special - un tricou personalizat.

 

Noul magazin JAKO este destinat tuturor amatorilor de fotbal, în special celor ai echipei naționale a Moldovei. Aici suporterii vor putea găsi echipamentul de joc al Naționalei, suvenire cu simbolica FMF, o gamă largă de încălțăminte și alte echipamente pentru practicarea fotbalului. 

 

De asemenea, sportivii amatori sau profesioniști din alte genuri de sport vor avea la dispoziție o gamă largă de echipament pentru fitness, alergare, volei, baschet etc. Echipamentele sportive sunt confecționate din materiale de înaltă calitate și garantează standardele și cerințele de funcționalitate, uzură și rezistență.

Foto: Vadim CAFTANAT