• Fii alături de Echipa Țării

Provocare pentru iubitorii fotbalului!

23 sep 2020 de Ion Buga

Stimați iubitori ai fotbalului !!!

În anii precedenți eram cu toții implicați în organizarea diferitor activități legate de fotbalul Grassroots. Anul acesta, în legătură cu situația pandemică din lume, noi înțelegem că organizarea activităților poate fi imposibilă, dar totuși noi credem că trebuie cu toții să folosim perioada 23-30 septembrie, destinată fotbalului în mase pentru a promova activitățile fotbalistice și să ne împărtășim cu evenimente din istorie.

 

Noi venim cu propuneri interesante pentru promovare și implementare a fotbalului Grassroots:

- Folosind #UEFAGrassroots vă rugăm să vă împărtășiți cu unele istorii din fotbalul Grassroots

- Să descrieți ce măsuri înreprindeți pentru a menține fotbalul aproape

- Să publicați careva dialoguri, interviuri cu jucători sau antrenori privind importanța fotbalului, experiența în fotbalul Grassroots, ș.a.

 

Noi dăm start unui challenge pe paginile sociale, unde îndemnăm pe toți iubitorii fotbalului să posteze diferite foto (video), ce reprezintă fotbalul Grassroots.

 

Totodată, în măsura posibilităților, și respectînd toate normele de prevenire a răspîndirii virusului COVID-19, este binevenită organizarea a diferitor activități Grassroots (individuale, de grup) folosind #UEFAGrassroots.

De asemenea, puteți trimite foto, video, dialoguri, istorii, activități, la adresele ort.nord@fmf.md, ort.sud@fmf.md, ort.centru@fmf.md sau ort.est@fmf.md și noi vom posta informația pe pagina oficială a UEFA Grassroots Week, pentru d-voastră.