• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Naționala feminină a început pregătirile pentru meciul cu Spania

14 sep 2020 de Maria Teeşanu
GALERIE

Naționala feminină a Moldovei s-a convocat astăzi dimineața la Centrul selecționatelor din Vadul lui Vodă în vederea pregătirii pentru meciul cu reprezentativa similară a Spaniei, pe 19 septembrie, din cadrul preliminariilor Campionatului European.


Spre amiază, jucătoarele și staful tehnic au fost testați anti-Covid, procedură care a durat circa 1 oră. Toate rezultatele de laborator ale testelor efectuate au fost negative, astfel că în această seară fetele au putut efectua și primul antrenament. 

 

La ședința tehnică au participat toate cele 24 de jucătoare, inclusiv cele 12 straniere, convocate de antrenorul Eduard Blănuța. Antrenamentul a început cu un moment special pentru Elina Coceanovschi, care astăzi a împlinit vârsta de 17 ani, fiind felicitată de colegele de la națională.


Până la meciul cu Spania, echipa noastră va avea un program intens de pregătire, ce prevede două antrenamente zilnic, sedințe teoretice și discuții individuale. 

 

Partida Moldova - Spania se va juca pe 19 septembrie, de la ora 20:00, pe stadionul Zimbru din Chișinău, și va fi transmis de site-ul nostru.