• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala, primul antrenament în Slovenia

04 sep 2020 de Victor Daghi
GALERIE

 

Naționala noastră a ajuns astăzi la Ljubljana, după 450 km parcurși cu autocarul, de la Parma până în capitala Sloveniei. Echipa a fost cazată la hotelul Radisson Blu Plaza.

 

În seara zilei de vineri tricolorii au susținut primul antrenament din Slovenia. Acesta s-a desfășurat pe stadionul Športni park Šiška Ljubljana, arena clubului NK Bravo din prima divizie a Sloveniei, și a durat o oră.

 

Cătălin Carp și Oleg Reabciuk s-au pregătit după un program individual, din cauza accidentărilor suferite la meciul cu selecționata Kosovo.

 

Pentru ziua de sâmbătă, 5 septembrie, Naționala noastră are programate două antrenamente. Cel de-al doilea va avea loc la stadionul Stozice, cu începere de la ora 19:45, și va fi precedat de conferința de presă cu participarea selecționerului Engin Firat și a unui jucător.

 

UEFA a anunțat numele oficialilor care vor deservi meciul Slovenia - Moldova din 6 septembrie. Partida va fi arbitrata de o brigadă din Franța condusa de Jerome Brisard. Centralul va fi ajutat la cele doua tușe de Benjamin Pages și Erwan Christophe Finjean, în timp ce al patrulea oficial va fi Frank Schneider. Observator de arbitri va fi lituanianul Sergejus Slyva, iar delegat – Paolo Rondelli din San Marino.

 

Tricolorii vor juca duminică, 6 septembrie, împotriva selecționatei Sloveniei, în cel de-al doilea meci din cadrul Ligii Națiunilor 2020. Partida de pe stadionul Stozice va începe la ora 19:00 și va fi transmisă în direct pe TV Prime.