• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Tricolorii mici sunt în așteptarea primului meci din acest an

02 sep 2020 de Ion Buga
GALERIE

Jucătorii naționalei de tineret a Moldovei așteaptă cu nerăbdare să revină în competițiile oficiale. După pauza forțată de pandemia COVID-19, tricolorii mici își doresc să facă o figură frumoasă în primul meci din acest an. Ultima dată, ei au jucat în luna octombrie a anului trecut în deplasare cu Belgia.

 

Pe 3 septembrie curent, la Wiesbaden, Moldova va întâlni în preliminariile Campionatului European - Germania, dublă campioană europeană de tineret.

 

Vă prezentăm declarațiile jucătorilor noștri după sesiunile de antrenament de ieri desfășurate la KFV-Stadion.


Gheorghe Suciu, fundaș: Fără îndoială ne așteptăm la un meci greu, mai ales că avem de înfruntat un adversar de top. De aceea muncim intens, ne concentrăm la maximum. Trebuie să ieșim pe teren și să ne dăruim în totalitate pentru a obține un rezultat bun. De ce nu? Totul depinde cum vom munci până și în timpul meciului.

 

Ruslan Chelari, mijlocaș: Vrem să facem un meci cât mai bun bun. Tragem tare la antrenamente și sperăm că vom fi capabili să punem osul la bătaie. Este îmbucurător cu multe competiții se reiau, iar fotbalul își revine pas cu pas, după pauza îndelungată. Recunosc, am așteptat mult aceste meciuri oficiale.

 

Cristian Ursu, fundaș: Este bine că avem așa un adversar cotat, puternic, avem o șansă în plus să ne afirmăm ca echipă, ca țară, să demonstrăm în teren tot ce avem mai bun. Vom lupta până la urmă. Atmosfera în echipă este bună. Ne dorim cu toții o prestație cât mai reușită.