• Fii alături de Echipa Țării

Seminar ”Fotbal în școli”. Etapa II

17 aug 2020 de Sandu Grecu

Federația Moldovenească de Fotbal în comun cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, va organiza în perioada 20-22 august seminarul de formare pentru cadrele didactice implicate proiectului ”Fotbal  în Școli” ediția a II, pentru anul academic 2020-2021.  

 

Luând în calcul situația epidemiologică din țară, Federația Moldovenească de Fotbal va desfășura cursurile în aer liber sau în săli sportive, formând grupuri de până la 50 de persoane și respectând toate normele de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

 

La cursurile de formare se vor prezente cadre didactice din 72 de instituții de învățământ din Republica Moldova. Fiecare participant va fi asigurat cu prânz și i se va oferi câte un set personal de echipament (tricou, vestă, fluier, mapă, carnet, pix, ghid de implementare).  

Instituțiilor de învățământ participante la proiect, FMF le va dona câte un set de inventar sportiv (10 mingi, 20 copete, 10 bavete de joc, scăriță agility, pompă de mână și ghid de implementare a curriculumului).  

 

Pentru a beneficia de inventarul destinat pentru fiecare instituție este necesar:  

1. Acord de colaborare în original semnat de directorul instituției și ștampilat (2 exemplare în original);

2. Contractul de donație semnat de directorul instituției și ștampilat (2 exemplare în original);

3. Ștampila instituției de învățământ sau procura contabilă expediată cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte de desfășurarea cursului pe adresele electronice:

ort.centru@fmf.md, ort.nord@fmf.md, ort.sud@fmf.md, ort.est@fmf.md  

diana.bulgaru@fmf.md.  

 

În lipsa procurii contabile sau a ștampilei, inventarul și echipamentul nu va fi eliberat.

 

Cursul de perfecționare va avea loc pe data de 20-22 august 2020, la ora 8.30,  în mun. Chișinău, str. Andrei Doga 22, în incinta Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, Sala SENATULUI, conform programului stabilit.