• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Cupa Moldovei la fotbal feminin va fi reluată pe 2 august

20 iul 2020 de Ion Buga

Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin, sezonul 2019/20, va avea loc pe 16 august, la stadionul Zimbru din Chișinău. 

 

Competiția va fi reluată pe 2 august cu manșa tur a semifinalelor, în timp ce returul va avea loc o săptămână mai târziu. Iată programul meciurilor din semifinale:

2/9 august
ȘS-Ciobruciu - GTC  - ȘS 11-Real Succes Chișinău
Agarista-ȘS Anenii Noi - PGU-ȘS-4-FC Alga Tiraspol

 

În contextul reluării Cupei Moldovei la fotbal feminin, Comitetul de Urgență a aprobat și unele amendamente Ia Regulamentul competiției referitor la numărul de schimbări de jucători în cadrul meciurilor:

 

Art.2:

- Toate cluburile din Divizia Națională la fotbal feminin sunt obligate să participe în Cupa Republicii Moldova 2019-2020. Pot fi legitimate în competiție și au dreptul de joc doar jucătoarele legitimate în Campionatul Republicii Moldova pentru clubul respectiv, începând cu anul nașterii 2004. De asemenea, pot fi legitimate două jucătoare cu anul nașterii 2005, care au dreptul de a juca în Divizia Națională a Campionatului Republicii Moldova la fotbalfeminin.

 

Art.6:

- Echipele au dreptul să înscrie în raportul de joc 22 jucătoare, din rândul cărora pot efectua pe durata celor 90 de minute de joc 5 (cinci) schimbări de jucătoare în maxim 3 (trei) pauze pentru efectuarea schimbărilor. Dacă este acordat timp suplimentar de 2 (două) reprize a câte 15 minute, se permite de a efectua în timpul suplimentar și a șasea schimbare de jucătoare, indiferent dacă au fost efectuate sau nu cele 5 (cinci) schimbări de jucătoare în timpul regulamentar de joc.