• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Nume mari din fotbalul nostru, care au activat la Suruceni, vin cu mesaje de încurajare pentru fosta lor echipă

30 iun 2020 de Sandu Grecu

Jucători și antrenori cu nume în fotbalul moldovenesc, care au activat în timp la formația Sfîntul Gheorghe, vin cu mesaje de încurajare pentru fosta lor echipă, înainte de finala Cupei Moldovei Orange.

 

Sergiu Epureanu (ex-antrenor FCSG): ”Le doresc foștilor mei jucători să câștige. Ei au această capacitate, au valoare. Să-și facă jocul, să le iasă jocul și să realizeze strategia de meci pe care au gândit-o. Și le mai doresc să joace frumos, așa cum pot ei mai bine, pentru că multă lume se va uita la meci la tv și toată această lume așteaptă un meci spectaculos.”

 

Sergiu Secu (ex-antrenor FCSG): ”Aceasta este a doua finală consecutivă pentru Sf.Gheorghe și ar fi normal să o câștige. Anul trecut le-a lipsit norocul, dar astăzi sper să se întoarcă roata. Le doresc celor de la Suruceni baftă diseară și să aibă o evoluție bună atât în campionat, cât și cupele europene. Important, fără accidentări după perioada de pauză forțată.”

 

Andrei Martin (ex-jucător FCSG): ”Foștilor colegi și prieteni le doresc multă baftă în această finală. Să reușească să demonstreze toate calitățile bărbătești pe terenul de fotbal și să arate tot de ce sunt în stare, într-un meci deosebit pentru cariera oricărui jucător de fotbal. Și desigur, să câștige cel mai bun!”

 

Eduard Grosu (ex-jucător FCSG): ”Va fi un meci interesant, în care vor juca două echipe egale ca valoare și cu doi antrenori, care sunt cei mai buni la ora actuală. Au arătat în ultimii ani că sunt pe calea cea dreaptă. Mă bucur pentru echipa Sf.Gheorghe, la care am fost și capitan câțiva ani. Le doresc succes prietenilor mei, Serghei Cebotari și capitanului Vitalie Plămădeală, cu care am jucat împreună și desigur echipei. Au o șansă mare de a scrie istorie. Mult success, Sfîntul Gheorghe!”