• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Secretarul de Stat prezent la meciul de reluare a competițiilor de fotbal

22 iun 2020 de Sandu Grecu

Secretarul de Stat Ion Gheorghiu a fost prezent astăzi pe stadionul din Suruceni, unde echipele Sfântul Gheorghe și Speranța Nisporeni au jucat partida tur din cadrul semifinalelor Cupei Moldovei Orange. Acesta a fost meciul inaugural al sezonului fotbalistic de după perioada de carantină forțată, cauzată de pandemia COVID-19. Partida a fost foarte spectaculoasă și s-a încheiat cu scorul de 5-2 pentru formația din Suruceni.  

 

”Am venit, în primul rând, să mă conving că se respectă toate Instrucțiune cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal. Am promis că voi face acest lucru personal și am vrut să mă țin de cuvânt. În al doilea rând vreau să felicit Federația de fotbal și echipele participante pentru seriozitatea cu care au tratat organizarea acestui meci, care a fost una impecabilă. Plus la toate am avut parte și de un spectacol fotbalistic de toată frumusețea”,

a declarat Ion Gheorghiu pentru site-ul fmf.md

 

Vă reamintim că pe 18 iunie curent, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a permis startul competițiilor interne de fotbal, Cupa Moldovei Orange și campionatul Național, cu condiția ca toți participanții la competiții să respecte setul de Instrucțiuni cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19.