• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Acreditări de presă pentru semifinalele Cupei Moldovei Orange, meciurile tur

20 iun 2020 de Sandu Grecu

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciurile tur din cadrul semifinalelor Cupei Moldovei Orange, ediția 2019/20.

 

Sfîntul Gheorghe Suruceni – Speranța Nisporeni, 21 iunie, ora 17:00, Stadionul din Suruceni

Petrocub Hîncești – Sheriff Tiraspol, 21 iunie, ora 20:00, Stadionul Municipal din Hîncești

 

Partidele vor fi transmise în direct de siteul nostru, fmf.md

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la unul dintre aceste meciuri sau la ambele sunt rugate să trimită solicitările nominale la adresa de email sandu.grecu@fmf.md până în data de 20 iunie, ora 18:00.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

 

Important: Toți reprezentanții mass media, care vor fi acreditați la meciuri , sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.  

 

Conferințele de presă sau declarații ale jucătorilor înainte și după meciuri sunt interzise, cu excepția celor care sunt făcute pentru FMF TV. Toate declarațiile de meci vor fi făcute publice pe site-ul oficial FMF și pot fi preluate de toate instituțiile media.  

 

Notă: Vă reamintim că posturilor TV, care nu sunt deţinătoare de drepturi exclusive de televizare ale meciurilor din Cupa Moldovei Orange, le este interzisă transmisiunea în direct a meciurilor din cadrul acestei competiții.  

Totodată, toate televiziunile acreditate la meciurile din Cupa Moldovei Orange au dreptul de a filma meciurile și de a utiliza imagini din meciuri în cadrul programelor TV.