• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Carolina Țabur a semnat un contract cu campioana României!

08 iun 2020 de Victor Daghi

 

Jucătoarea Naționalei feminine Carolina Țabur a semnat un contract pentru o perioadă de doi ani cu AFC Universitatea Olimpia Cluj, campioana României, a anunţat azi, 8 iunie, site-ul oficial al clubului clujean.  

 

“Carolina Țabur, decarul Naționalei Moldovei, este numele ales de conducerea clubului, pentru a completa linia ofensivă a echipei campioane! Transferul inedit pentru clujence, deoarece este prima jucătoare din Republica Moldova care va juca la Cluj, aduce un plus consistent echipei și, de asemenea, stimulează concurența pe posturi”, a anunțat site-ul u-olimpiacluj.ro.

 

“Sunt foarte bucuroasă că am semnat contractul cu “U” Olimpia Cluj. Pentru mine este o onoare să joc în acest club! Consider că este un pas uriaș în cariera mea, o posibilitate să joc la cea mai bună echipă din România și în Liga Campionilor! Vreau să-i mulțumesc impresarului meu și îmi doresc să mă alătur cât mai repede echipei. Sunt acum la Tiraspol, în carantină, care va dura până pe 15 iunie”, a declarat Carolina Țabur pentru fmf.md.

 

Carolina Țabur s-a născut la Tiraspol și are 21 de ani. De-a lungul carierei a jucat pe post de atacantă la PGU-Școala Sportivă nr. 4-Alga Tiraspol, Noroc Nimoreni, Gintra Universitetas (Lituania), Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Heniu Prundu Bârgăului (ambele, România). La Naționala feminină Țabur a debutat pe 27 noiembrie 2015, cu ocazia meciului Moldova – Polonia din preliminariile EURO-2017 și până în prezent a jucat 24 de meciuri și a marcat 4 goluri.