• Fii alături de Echipa Țării

Juniori (Competiții)

JUNIORI. TOTALURILE PRIMEI PĂRȚI A CAMPIONATULUI

27 noi 2019 de Sandu Grecu

Prima parte a campionatului Moldovei, Divizia Națională s-a încheiat la următoarele categorii de vârstă: Under 17, Under 16 și Under 15. Vă prezentăm pe scurt liderele clasamentelor și golgheterii.

 

Echipa Sheriff Tiraspol, antrenată de Iuri Solovienco, este lidera la zi a campionatului național pentru juniori cu vârsta de până la 17 ani. În clasament, tiraspolenii sunt urmați de Dacia-Buiucani (antrenori – Ruslan Kmit, Ernest Gulceac) și Zimbru (antrenor – Sergiu Ungureanu).
Cristian Balan de la Dacia-Buiucani, cu 13 goluri, se află pe primul loc în clasamentul golgheterilor. El este urmat de Dumitru Pogreban (Sheriff), 9 goluri, și alți patru jucători, care au marcat câte 6 goluri.
Clasamentul Diviziei Naționale U-17 și rezultatele meciurilor le găsiți AICI.  

 

Zimbru Chișinău conduce autoritar campionatul U-16. Și asta în pofida faptului că elevii antrenorului Ghenadie Botgros au suferit înfrângeri de la Sheriff și Real Succes. Pe următoarele locuri se situează Sheriff, antrenată de Vitali Tarasenco și Dacia Buiucani (tehnician – Sergiu Chirilov). 
Octavian Catan de la Zimbru este golgheterul la zi al campionatului U-16, cu 6 goluri. Urmează Artiom Voitco, Alexei Marcenco (ambii, Sheriff), Vitalie Dumbrava (Dacia-Buiucani) și Damian Aparatu (Real Succes), cu câte cinci reușite. 
Clasamentul Diviziei Naționale U-16 și rezultatele meciurilor le găsiți AICI

 

Sheriff se află pe primul loc în clasamentul categoriei de vârstă U-15. Tiraspolenii, antrenați de Denis Laptev, au pierdut doar trei puncte în 10 meciuri. Urmează Dacia Buiucani (antrenori – Valeriu Andronic și Ivan Mandrîcenco) și Școala sportivă specializată de fotbal din Bălți (tehnician – Vitalie Ivanov).
Tocmai patru jucători de la Sheriff se află pe primele poziții în clasamentul golgheterilor. Dan-Angelo Boțan a marcat 8 goluri, iar Evgheni Draciuc, Nichita Sandețchii și Denis Guspit – câte 7.
Clasamentul Diviziei Naționale U-15 și rezultatele meciurilor le găsiți AICI.