• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Fotbal pe plajă. Campionatul Moldovei 2024, rezultatele meciurilor din 21 iunie

21 iun 2024 de Serghei Cipilencu

Astăzi, 21 iunie, s-au jucat 3 meciuri ale etapei a 5-a și un meci din etapa a 7-a a Campionatului Moldovei la fotbal pe plajă, ediția 2024. Toate meciurile s-au disputat pe Beach Soccer Arena FMF din parcul „La Izvor” al capitalei. Amintim că la competiția din acest an participă 8 echipe: BSC Nistru (campioana en-titre), FC Budești, CS Ialoveni, FC Tinerețea, CS Petrești, FC Chișinău, CS Atletic și ARF Dubăsari. Site-ul fmf.md vă va oferi informații actualizate și rezultatele de la fiecare etapă în cadrul Ligii Naționale la fotbal pe plajă. 

 

Pentru a urmări în direct partidele din cadrul Campionatul Moldovei la fotbal pe plajă, ediția 2024, Federația Sportivă de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova transmite live fiecare meci pe platforma de socializare Facebook. De semenea puteți urmări și clasamentul echipelor care evoluează la această competiție. 

 

Rezultatele meciurilor etapei a 5-a pentru ediția 2024 a campionatului național la fotbal pe plajă:
21 iunie (Etapa 5):

BSC Nistru - CS Petrești 11-0

FC Budești - CS Atletic 7-3

FC Chișinău - CS Ialoveni 5-6

 

21 iunie (meciul Etapai a 7-a):

FC Tinerețea - CS Atletic 14-3

 

*Amintim că etapa a 3-a a Campionatului Moldovei la fotbal pe plajă, ediția 2024, este reprogramată pentru o altă zi din cauza condițiilor meteo nevaforabile pe data de 14 iunie. Data și orele meciurilor vor fi stabilite ulterior de Federația Sportivă de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova. 

 

Faza grupelor din cadrul Ligii Naționale a Moldovei la fotbal pe plajă se va desfășura în perioada 7 iunie - 5 iulie, iar faza play-off se ve juca în perioada 31 iulie - 17 august.

 

Citește și...

Fotbal pe plajă. Campionatul Moldovei 2024, rezultatele etapei inaugurale

Fotbal pe plajă. Campionatul Moldovei 2024, rezultatele etapei a 2-a

Fotbal pe plajă. Campionatul Moldovei 2024, rezultatele etapei a 4-a

foto: Federația Sportivă de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova