• Fii alături de Echipa Țării

Licențiere cluburi. Liga 2

04 iun 2024 de Sandu Grecu

Comitetul FMF pentru licenţierea cluburilor de fotbal a organizat un seminar informativ pentru cluburile care își doresc să evolueze în Liga 2 a Campionatului Republicii Moldova la fotbal. Evenimentul, la care au participat reprezentanți ai 30 de echipe, a avut loc la Futsal Arena FMF din Ciorescu. 

 

Printre participanții la seminar s-au numărat 16 cluburi care au jucat în sezonul 2023/2024 în Liga 2 și 14 cluburi doritoare de a participa în Liga 2, câștigătoare ale competițiilor teritoriale sau raionale. 

 

De la eveniment au lipsit FC Inter, FC Congaz, FC Maiak, FC Socol, dar și FC Real Succes, ultimul fiind deținător al Licenței ”A”. 

 

Managerul de Licențiere a cluburilor de fotbal, Ion Poalelungi a prezentat participanților informația despre criteriile prevăzute de Regulamentul privind Licența ”B” și a instruit reprezentanții cluburilor pentru utilizarea Sistemului Electronic de Licențiere a Cluburilor.

 

La ședință au mai participat Mihai Anghel, Administrator al Sistemului de Licențiere, Anatolie Ostap, Președintele Comitetului de Organizare a competițiilor și Nicolae Dănilă, manager al Departamentului Competiții al FMF.