Competiţii

Turneul selecționatelor “Elite Clubs” (video)

News Details
Text

CSCT Dacia-Buiucani Chişinău a devenit câștigătoarea turneului selecționatelor “Elite Clubs”, ediția 2018. În finală, jucătorii antrenați de Igor Negrescu s-au impus la penalty-uri, scor 6-5, în fața echipei Sheriff Tiraspol. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 0-0

Image
Video
Text

A fost nevoie de lovituri de departajare și în meciul pentru locul III. Zaria Bălţi a trecut de Zimbru Chișinău, scor general, 6-4. 

Partidele decisive au avut loc pe 14 decembrie la CPSM de la Vadul lui Vodă și au fost transmise în direct de site-ul nostru..

La ceremoniile de premiere au fost prezenți Pavel Cebanu, Președintele FMF, Mihai Anghel, Prim Vicepreședinte FMF, Oleg Molceanov și Anatolie Bodean, Inspectori Federali FMF.

Text

Rezultatele semifinalelor: 
TUR (1 decembrie)
Zimbru Chişinău - Sheriff Tiraspol 0-0 (Zimbru, ora 12-00)
CSCT Dacia-Buiucani Chişinău - Zaria Bălţi 2-0 (Joma Arena, ora 12-00)

RETUR (9 decembrie)
Sheriff Tiraspol - Zimbru Chişinău 1-0 (CS Sheriff, ora 12-00)
Zaria Bălţi - CSCT Dacia-Buiucani Chişinău 1-0 (Bălți, Pișcevic, ora 12-00)

Anul trecut, câștigătoarea turneului selecționatelor “Elite Clubs” a devenit echipa Zaria Bălţi.

La competiție au participat echipele-selecţionate ale cluburilor de fotbal Zimbru Chişinău, Sheriff Tiraspol, CSCT Dacia-Buiucani Chişinău și Zaria Bălţi. Componențele echipelor au fost alcătuite din jucători cu anul nașterii 2001, 2002 și 2003.

Turneul are drept scop popularizarea și promovarea fotbalului prin descoperirea tinerilor fotbaliști talentați și perfecționarea măiestriei sportive a acestora. De asemena, inițiativa FMF va contribui la consolidarea legăturilor sportive inter-regionale, dar și schimbul de experiență între antrenori.

Video