FMF

Curs UEFA / Securitatea Stadioanelor (video)

News Details
Text

În zilele de 12 și 13 iunie, Moldova găzduiește Cursul UEFA «Instruirea comună a Poliției și Persoanelor responsabile de Securitatea Stadioanelor». La eveniment participă peste 100 de specialiști în domeniu din toată țara.

Oficialii fac un schimb de opinii privind siguranța și securitatea în fotbal, desfășurate până în prezent în Moldova, precum și privind riscurile și responsabilitățile. Participanții vor încerca înțeleagă abordarea integrată a siguranței, securității și serviciilor și implicarea practică pentru Moldova. De asemenea, este pus în discuție îndeplinirea rolului în implementarea Convenției Consiliului Europei din 2016 privind Abordarea Integrată a Siguranței, Securității și Serviciilor.

Cu un mesaj de salut către participanți s-au adresat Nicolae Cebotari, Secretar General al FMF, și Michael van Praag, Membru al Comitetului Executiv al UEFA.

Forul fotbalistic european este reprezentat la curs de către Marc Timmer, Victoria von Doderer, Marc Otten, Steve Frosdick și Steve Thomas, Moderatori, David Bohannan, Adrian Dinca,  ambii, Centrul Pan European pentru Securitate și Siguranță în Fotbal. Din partea FMF participă  Adrian Ixari, Șeful Compartimentului Relații Internaționale, membru al Comitetului UEFA pentru Securitatea Stadioanelor, Veaceslav Samarschi, Specialist securitate, Alina Capațina, Directorul stadionului Zimbru, și alți oficiali.

Image
Video
Video