FMF

Comitetul de Competiții al F.M.F

News Details
Text

La ședința sa din data de 12 octombrie 2018, în baza materialelor acumulate referitoare la competițiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiții al F.M.F.,

1. Pentru comportament neregulamentar manifestat de Antrenorul FC Sîngerei, Eugen Cucoş, în timpul meciului FC Codru – FC Sîngerei din data de 07.10.2018 (Divizia A, etapa XIX-a): dezacord repetat faţă de deciziile arbitrilor, fapt pentru care a fost eliminat din suprafaţa tehnică a terenului în timpul jocului,

D E C I D E:

1.1. A-l sancţiona pe Eugen Cucoş, Antrenor FC Sîngerei, cu suspendare pentru 1 (una) etapă de campionat.

1.2. Suspendarea se referă la interdicția de a conduce jocul echipei în timpul meciurilor de campionat în calitate de antrenor şi, de asemenea, de a se afla în încăperile şi teritoriile adiacente stadionului (spre exemplu şi nu numai: banca tehnică, vestiare, căile de acces spre vestiare, tribuna oficială) cu excepţia tribunelor pentru spectatori, căilor de acces spre acestea şi altor spaţii destinate şi unde au acces spectatorii în timpul meciurilor de campionat.

1.3. A sancţiona FC Sîngerei cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL).

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă.

2. Pentru comportament inacceptabil al echipei, acumularea a 4 (patru) şi mai multe cartonașe galbene de către jucătorii echipelor de fotbal în timpul meciurilor «Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediția 2018», Divizia Naţională (etapa a XXIII-a), Divizia B Centru (etapa a XV-a),

D E C I D E:

2.1. A sancționa FC Milsami cu amendă în mărime de 1000 (una mie) lei (MDL) – acumularea a 4 (patru) cartonașe galbene în timpul meciului FC Milsami – FC Petrocub-Hînceşti din data de 06.10.2018.

2.2. A sancționa FC Petrocub-Hînceşti cu amendă în mărime de 1000 (una mie) lei (MDL) – acumularea a 5 (cinci) cartonașe galbene în timpul meciului FC Milsami – FC Petrocub-Hînceşti din data de 06.10.2018.

2.3. A sancționa FC Sucleia cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL) – acumularea a 5 (cinci) cartonașe galbene în timpul meciului ISM-2017 – FC Sucleia din data de 06.10.2018.

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă.

3. Pentru comportament nesportiv manifestat de jucătorii de fotbal în timpul meciurilor «Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediția 2018», Divizia de tineret-rezerve (etapa a XXIII-a), Divizia A (etapa a XIX-a), Divizia B Centru (etapa a XV-a), Divizia B Sud (etapa a XIII-a),

D E C I D E:

3.1. A-l suspenda pe Prepeliţă Anatolie (jucător FC Zimbru TR) pentru 1 (una) etapă de campionat – acumularea a 2 (două) cartonaşe galbene în timpul meciului FC Sfîntul Gheorghe TR – FC Zimbru TR din data de 07.10.2018.

A sancționa FC Zimbru cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL).

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă.

3.2. A-l suspenda pe Prozorovschi Cristian (jucător FC Sîngerei) pentru 1 (una) etapă de campionat – acumularea a 2 (două) cartonaşe galbene în timpul meciului FC Codru – FC Sîgerei din data de 07.10.2018.

A sancționa FC Sîngerei cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL).

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă.

3.3. A-l suspenda pe Ceban Andrei (jucător Iskra) pentru 1 (una) etapă de campionat – acumularea a 2 (două) cartonaşe galbene în timpul meciului Iskra – Real Succes din data de 06.10.2018.

A sancționa Iskra cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL).

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă.

3.4. A-l suspenda pe Şchiopu Nicolae (jucător FC Bogzeşti) pentru 6 (şase) etape de campionat – lovirea adversarului, după eliminare a manifestat comportament ofensator (injurii) faţă de oficialii meciului în timpul meciului FC Bogzeşti – FCM Ungheni din data de 06.10.2018.

A sancționa FC Bogzeşti cu amendă în mărime de 400 (patru sute) lei (MDL).

Prezenta decizie este cu drept de atac în termen de 7 (şapte) zile.

3.5. A-l suspenda pe Niţa Constantin (jucător CS Fulger) pentru 1 (una) etapă de campionat – acumularea a 2 (două) cartonaşe galbene în timpul meciului CSF Cricova – CS Fulger din data de 06.10.2018.

A sancționa CS Fulger cu amendă în mărime de 100 (una sută) lei (MDL).

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă.

3.6. A-l suspenda pe Lăpuşneanu Alexandru (jucător Sinteza) pentru 1 (una) etapă de campionat – acumularea a 2 (două) cartonaşe galbene în timpul meciului Dacia Buiucani – Sinteza din data de 06.10.2018.

A sancționa Sinteza cu amendă în mărime de 100 (una sută) lei (MDL).

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă.

3.7. A-l suspenda pe Criştopin Stanislav (jucător FC Sucleia) pentru 1 (una) etapă de campionat – acumularea a 2 (două) cartonaşe galbene în timpul meciului ISM-2017 – FC Sucleia din data de 06.10.2018.

A sancționa FC Sucleia cu amendă în mărime de 100 (una sută) lei (MDL).

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă.

3.8. A-l suspenda pe Golovatenco Oleg (jucător FC Slobozia Mare) pentru 1 (una) etapă de campionat – acumularea a 2 (două) cartonaşe galbene în timpul meciului FC Slobozia Mare – FC Maiak din data de 06.10.2018.

A sancționa FC Slobozia Mare cu amendă în mărime de 100 (una sută) lei (MDL).

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă.

3.9. A-l suspenda pe Covaci Viorel (jucător FC Slobozia Mare) pentru 10 (zece) etape de campionat – lovirea adversarului, după eliminare a manifestat comportament violent (lovire intenţionată) faţă de un oficial de meci (arbitrul asistent) în timpul meciului FC Slobozia Mare – FC Maiak din data de 06.10.2018.

A sancționa FC Slobozia Mare cu amendă în mărime de 500 (cinci sute) lei (MDL).

Prezenta decizie este cu drept de atac în termen de 7 (şapte) zile.