FMF

Curs UEFA / Securitatea Stadioanelor (video)

News Details
Text

În zilele de 27 și 28 iunie, Moldova a găzduit al doilea Curs UEFA «Instruirea comună a Poliției și Persoanelor responsabile de Securitatea Stadioanelor». La eveniment au participat peste 100 de specialiști în domeniu din toată țara.

Oficialii au făcut un schimb de opinii privind siguranța și securitatea în fotbal, desfășurate până în prezent în Moldova, precum și privind riscurile și responsabilitățile. Participanții au încercat să elaboreze metode de colaborare în situații de exercițiu și studii de caz pentru a îmbunătăți aspectele practice. De asemenea, a fost pus în discuție îndeplinirea rolului în implementarea Convenției Consiliului Europei din 2016 privind Abordarea Integrată a Siguranței, Securității și Serviciilor.

Forul fotbalistic european a fost reprezentat la curs de către Marc Otten, Steve Frosdick și Steve Thomas, Moderatori, David Bohannan, Adrian Dinca, ambii, Centrul Pan European pentru Securitate și Siguranță în Fotbal, Tom Smith, Expert. Din partea FMF participă  Veaceslav Samarschi, Specialist securitate, și alți oficiali.

La ceremonia de închidere a cursului cu un mesaj către participanți s-a adresat Leonid Oleinicenco, Președintele FMF.


 

Image
Video