Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 4 februarie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât o treaptă și ocupă acum locul 155 cu 170 puncte.

U-18 / Cupa Dezvoltării 2016

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în ultimul cu Letonia din cadrul mini-turneului pentru locurile 10-12 de la “Cupa Dezvoltării”, competiție care se desfăşoară în Belarus. Golul echipei noastre a fost marcat de către Artiom Carastoian.

Locul doi la Cupa CSI

Categorie:

Selecţionata U-21 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-4, în finala cu Rusia din cadrul turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care s-a desfăşurat în oraşul Sankt-Petersburg. Golurile echipei noastre au fost marcate de către Dan Spătaru și Alexandru Boiciuc.

U-18 / Moldova - Armenia 6-7 penalty

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere în urma executării loviturilor de departajare, scor general 6-7, în meciul cu Armenia din cadrul mini-turneului pentru locurile 10-12 de la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în Belarus.

U-21 / Belarus - Moldova 2-1

Categorie:

Selecţionata U-21 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-1, în meciul contra Belarusului din cadrul turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfăşoară în oraşul Sankt-Petersburg, Rusia. Golul echipei noastre a fost marcat de către Ion Cărăruș. În pofida eșecului, tricolorii au câștigat grupa A și vor juca finala competiției cu Estonia sau Rusia.

U-18 / Moldova - Finlanda 0-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în ultimul meci cu Finlanda din faza grupelor de la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în Belarus.

Naționala Moldovei / Meciuri cu Elveția și Andorra

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din Elveția pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 3 iunie 2016 și se va desfășura la stadionul “Cornaredo” din Lugano.

U-21 / Moldova - Kîrgîzstan 2-0

Categorie:

Selecţionata U-21 a Moldovei a obținut victorie, scor 2-0, în meciul contra Kîrgîzstanului din cadrul turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfăşoară în oraşul Sankt-Petersburg, Rusia. Ambele goluri au fost marcate de către Eugeniu Rebenja și Vadim Paireli.

U-18 / Ucraina - Moldova 5-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-5, în meciul cu Ucraina de la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în Belarus. Golul echipei noastre a fost marcat de Ion Mamaliga.

U-18 / Cupa Dezvoltării 2016

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei va participa la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se va desfăşura în Belarus între 17 și 24 ianuarie 2016. Moldova a fost repartizată în grupa C împreună cu Ucraina, Georgia și Finlanda.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail