Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-16 / Moldova – Ucraina 0-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a disputa două meciuri de verificare cu selecționata similară a Ucrainei. Ambele partide au avut loc la stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă.

U-16 / Moldova – Ucraina 0-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în primul meci de verificare cu selecționata similară a Ucrainei. Următoarea partidă va avea loc la stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă pe 20 noiembrie cu începere de la ora 13-00, și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Azerbaidjan - Moldova 2-1

Categorie:

Naționala de fotbal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-1, în meciul amical disputat în deplasare cu Azerbaidjan. Golul tricolorilor a fost marcat de către Alexandru Antoniuc la finalul primei reprize. A fost ultima partidă din acest an pentru echipa pregătită de Ștefan Stoica.

Selecţionata Moldovei în Azerbaidjan (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a susţinut un antrenament de o oră la stadionul “Baki Olimpiya” din Baku (capacitatea – 58.700 de locuri). La şedinţa tehnică au participat 20 de jucători convocaţi de selecţionerul Ștefan Stoica pentru acest meci.

U-21 / Moldova - Cehia 1-3 (video)

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere în meciul cu Cehia, scor 1-3, din preliminariile Campionatului European din 2017.

U-19 / Preliminariile CE 2016 (video)

Categorie:

În perioada 10 – 15 noiembrie naţionala de juniori U-19 a Moldovei a participat în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European, ediţia 2015/2016. Moldova a evoluat în grupa 7, alături de Grecia, Lituania şi Portugalia, gazda mini-turneului.

Arbitrii meciului Moldova - Cehia U-21

Categorie:

Meciul Moldova – Cehia din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Georgia în următoarea componenţă: George VADACHKORIA – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Zaza MENTESHASHVILI şi Levan VARAMISHVILI. Al 4-lea oficial va fi Giorgi KRUASHVILI.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat joi, 12 noiembrie 2015, la sediul FMF o conferinţa de presă cu ocazia meciului selecţionatei de tineret a Moldovei contra Cehiei (16 noiembrie 2015, Orhei) din cadrul Preliminariilor CE 2017. La întrebările jurnaliștilor a răspuns Dănuț Stelian Oprea, antrenor principal al Echipei Naţionale U-21 a Moldovei.

Naționalele Moldovei / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciului amical Azerbaidjan – Moldova (17 noiembrie, Baku) și al jocului din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017 de tineret Moldova – Cehia (16 noiembrie, Orhei)

Lotul naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ștefan Stoica, a anunţat lotul final pentru meciul amical cu Azerbaidjan (17 noiembrie, Baku).

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail