Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Arbitrii meciului Belgia - Moldova U-21

Categorie:

Meciul Belgia – Moldova din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Irlanda în următoarea componenţă: Paul MCLAUGHLIN – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Mark GAVIN și Wayne MCDONNELL. Al 4-lea oficial va fi Bernard CONNOLLY.

Moldova - Suedia 0-2 (video)

Categorie:

Selecționata Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în meciul cu Suedia din cadrul preliminariilor CE 2016. Scandinavii și-au adjudecat victoria în repriza secundă grație dublei semnate de atacantul Zlatan Ibrahimovic.

Naționala / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciului Moldova – Suedia din cadrul Preliminariilor Campionatului European-2016.

Arbitrii meciului Moldova - Suedia

Categorie:

Meciul Moldova - Suedia din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Croaţia în următoarea componenţă: Ivan BEBEK – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Tomislav PETROVIĆ şi Miro GRGIC şi arbitrii adiţionali Domagoj VUCKOV şi Goran GABRILO. Al 4-lea oficial va fi Dalibor CONJAR.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Luni, 23 martie, a fost organizată conferința de presă cu participarea antrenorului principal al Echipei Naţionale U-21, Igor Ursachi, cu ocazia meciului selecţionatei de tineret a Moldovei contra Belgiei (30 martie 2015, Louvain) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2017.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecționerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunțat lotul final pentru meciul cu Suedia (27 martie, Chișinău) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Lotul lărgit al naționalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Igor Ursachi, a anunţat lotul lărgit pentru meciul  cu Belgia (30 martie, Louvain, stadionul "Den Dreef").

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunţat lotul lărgit pentru meciul cu Suedia (27 martie 2015, Chișinău) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Suedia din cadrul preliminariilor CE 2016 pot fi procurate prin intermediul sistemului de comandă online de pe site-ul iTicket.md, partenerul FMF, începând cu 07.03.2015. De asemenea, biletele vor fi puse în vînzare la casele stadionului Zimbru din 21.03.2015 de la ora 10-30 până la 19-00.

Naționala U-14 (video)

Categorie:

Naționala de juniori U-14 a Moldovei a câștigat cu scorul de 2-1 meciul de pregătire disputat cu selecționata regională U-14. Partida a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail