Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Moldova U-19 - Iskra 3-2 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European 2017, selecţionata de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 21 iulie un meci de verificare cu echipa Iskra Rîbnița. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere la ora 10-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 14 iulie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât pe locul 166 cu 151 de puncte.

Moldova U-15 – Buiucani-Dacia U-16 1-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei va disputa pe 27 iunie un meci de verificare cu echipa CSCT Buiucani-Dacia U-16. Partida va avea loc la stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă din Chișinău cu începere de la ora 10.00.

Elveția - Moldova 2-1

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-1, în meciul amical disputat la Lugano contra Elveției, țară participantă la EURO 2016. Golul echipei noastre a fost marcat de către Radu Gînsari, care l-a învins pe portarul Roman Burki cu un șut superb de la 25 metri.

Naționala Moldovei / Antrenament în Elveția (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat în seara zilei de 2 iunie ultimul antrenament înaintea meciului amical cu Elveția. La ședința tehnică care a durat ceva mai mult de o oră au participat toți 21 de jucători.

Naționala Moldovei

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat în seara zilei de 30 mai ultimul antrenament în localitatea Bad Radkersburg, Austria. La ședința tehnică de aproximativ o oră și jumătate au participat 19 jucători.

U-17 / Memorialul „Costin Laurean”

Categorie:

Selecționata de juniori U17 a Moldovei s-a clasat pe locul 7 la memorialul „Costin Laurean”, care se desfășoară în perioada 27-29 mai la Târgu Mureș, România. În ultimul meci, jucătorii  pregătiți de Alexandru Guzun s-au impus în urma executării loviturilor de departajare în fața echipei LPS Bihorul Oradea. Golurile Moldovei în timpul regulamentar au fost marcate de Andrei Bostan (minutul 46) și Vasile Stefu (minutul 59).

Croația – Moldova 1-0 / Declarații (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-0, în meciul amical disputat la Koprivnica contra Croației, țară participantă la EURO 2016. Singurul gol a fost marcat în debutul partidei de către Andrej Kramaric.

U-17 / Memorialul „Costin Laurean”

Categorie:

Selecționata de juniori U17 a Moldovei a remizat, scor 0-0, în meciul cu ACS FC Dani Coman din cadrul Memorialului „Costin Laurean”, care se desfășoară în perioada 27-29 mai la Târgu Mureș, România.

U-17 / Memorialul „Costin Laurean”

Categorie:

Selecționata de juniori mici a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, de la selecționata de juniori U-18 a Clujului în primul meci din cadrul Memorialului „Costin Laurean”, care se desfășoară în perioada 27-29 mai la Târgu Mureș, România.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail