Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneul "Viitorul"

Categorie:

În zilele de 29 şi 30 noiembrie, FMF va organiza tradiționalul turneu „Viitorul” la care vor participa selecţionatele regionale Nord, Sud, Est şi Centru completate cu jucători cu anul naşterii 2001. Meciurile (două reprize cîte 30 de minute) se vor juca conform următorului program:

Moldova - Liechtenstein 0-1 (video)

Categorie:

Selecţionata Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în meciul disputat pe teren propriu cu Liechtenstein din cadrul grupei G a Preliminariilor EURO-2016. Oaspeții au marcat singurul în repriza secundă prin căpitanul Franz Burgmeier, care a transformat o lovitură liberă.

Naționala / Programul de presă (video)

Categorie:

Vineri, 14 noiembrie, a fost organizată conferința de presă cu participarea selecționerului Moldovei, Alexandru Curteian, și a jucătorului, Artur Ioniță, în ajunul meciului cu Liechtenstein din cadrul Preliminariilor Campionatului European-2016.

Arbitrii meciului Moldova - Liechtenstein

Categorie:

Meciul Moldova - Liechtenstein din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Finlanda în următoarea componenţă: Mattias GESTRANIUS  – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Jan-Peter ARAVIRTA și Mikko ALAKARE şi arbitrii adiţionali Antti MUNUKKA și Dennis ANTAMO. Al 4-lea oficial va fi Matti HEININEN.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecționerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunțat lotul final pentru meciul cu Liechtenstein (15 noiembrie, Chișinău) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Memorialul "Valentin Granatkin"

Categorie:

Selecționata de juniori U-18 a Moldovei va participa la cea de-a XVII-a ediție a Memorialului “Valentin Granatkin”, care va avea loc la Sankt-Petersburg, Rusia, în perioada 3-11 ianuarie 2015.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Liechtenstein din cadrul preliminariilor CE 2016 pot fi procurate prin intermediul sistemului de comandă online de pe site-ul iTicket.md, partenerul FMF, începând cu 04.11.2014. De asemenea, biletele vor fi puse în vînzare la casele stadionului Zimbru din 08.11.2014 de la ora 10-30 până la 19-00.

Futsal U-21 / Moldova - România 2-2 (video)

Categorie:

Selecţionata U-21 de futsal a Moldovei a remizat, scor 2-2, în al doilea meci amical disputat cu reprezentativa similară a României. Echipa noastră a revenit în două rînduri pe tabela de marcaj după golurile lui Constantin Sandu și Dionis Ciopa.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Kurteyan, a anunţat lotul lărgit pentru meciul cu Liechtenstein (15 noiembrie, Chișinău) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de miercuri, 5 noiembrie 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei Moldovei contra Liechtensteinului din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2016 (15 noiembrie 2014, Chişinău, Stadionul Zimbru). Orice instituţie de presă poate primi maxim două acreditări (reporter/redactor + fotoreporter/cameraman).

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail