Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

U-21 / Moldova - Muntenegru LIVE VIDEO

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat o conferinţă de presă cu ocazia meciului selecţionatei de tineret a Moldovei contra Muntenegru (4 septembrie 2015, Orhei). La întrebările jurnaliștilor au răspuns Dănuț Stelian Oprea, antrenor principal al Echipei Naţionale U-21 a Moldovei, și jucătorii Radu Mâțu și Artiom Rozgoniuc.

Naționala / Programul de presă

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciurilor din cadrul Preliminariilor Campionatului European-2016 Austria – Moldova (5 septembrie, Vienna) și Moldova – Muntenegru (8 septembrie, Chișinău).

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 3 septembrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat trei trepte și ocupă acum locul 124 cu 245 puncte. Pentru echipa noastră urmează două partide din Preliminariile CE 2016 cu Austria (5 septembrie, deplasare) și Muntenegru (8 septembrie, acasă).

Arbitrii meciului Austria - Moldova

Categorie:

Meciul Austria - Moldova din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Macedonia în următoarea componenţă: Aleksandar STAVREV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Marjan KIROVSKI şi Dejan KOSTADINOV şi arbitrii adiţionali Dimitar MECKAROVSKI şi Dejan JAKIMOVSKI. Al 4-lea oficial va fi Nikola KARAKOLEV.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunţat lotul final pentru meciurile cu Austria (5 septembrie, Viena) şi Muntenegru (8 septembrie, Chișinău) din Preliminariile Campionatului European-2016.

Arbitrii meciului Moldova - Muntenegru U-21

Categorie:

Meciul Moldova – Muntenegru din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Luxemburg în următoarea componenţă: Laurent KOPRIWA – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Joaquim DA SILVA șiDaniel DA COSTA. Al 4-lea oficial va fi Christian RICHARTZ.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Muntenegru din cadrul preliminariilor CE 2016 pot fi procurate prin intermediul sistemului de comandă online începând cu 26.08.2015.

Lotul naționalei U-21

Categorie:

Selecționerul Moldovei U-21, Dănuț Stelain Oprea, a anunțat lotul de jucători care se vor pregăti pentru meciul cu Muntenegru (Orhei, 4 septembrie) din cadrul preliminariilor CE 2017:

Comunicat

Categorie:

Luni, 24 august, Pavel Cebanu, Președintele FMF, a avut o întâlnire cu Ion Testemițanu, Vicepreședinte, responsabil de selecționatele Moldovei, Dănuț Stelian Oprea, antrenorul selecționatei U-21, și Vadim Boreț, antrenorul selecționatei U-17. În cadrul discuției a fost făcut un schimb de opinii despre pregătirile către meciurile Preliminariilor CE de tineret, precum și calificările CE 2016 de juniori,  mini-turneul preliminar urmând să aibă loc în țara noastră în luna octombrie.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunţat lotul lărgit pentru meciurile cu Austria (5 septembrie, Viena) și Muntenegru (8 septembrie, Chișinău) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail