Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationale
Parteneri media-tehnicPartener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turnee de dezvoltare UEFA

Categorie:

Al treilea an consecutiv UEFA a încredințat Moldovei organizarea Turneelor de Dezvoltare, ceea ce constituie o înaltă apreciere și o încurajare directă a activității forului fotbalistic moldovenesc. Anul acesta țara noastră va găzdui în perioada 2-10 mai două turnee de dezvoltare UEFA cu participarea selecţionatelor de juniori U-16 ale Slovaciei, Gerciei, Albaniei și Moldovei și  junioare U-16 ale Israelului, Georgiei, Greciei și Moldovei.

Lotul lărgit al naționalei U-20

Categorie:

Antrenorul interimar al selecţionatei U-20 a Moldovei, Ion Testemițanu, a anunțat lotul lărgit pentru meciul amical contra Ungariei, programat în localitatea Nyiregyhaza pe 30 aprilie.

Conferință de presă

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia organizării meciului amical al selecţionatei U-20 a Moldovei contra Ungariei, programat în deplasare pe 30 aprilie. Va fi prezent Ion Testemițanu, antrenor interimar. Conferinţa de presă va avea loc luni, 28 aprilie 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă. Începutul la ora 10.30.

Naționala / Cantonament la Vadul lui Vodă (video)

Categorie:

În perspectiva unei pregătiri eficiente a naționalei Moldovei către meciurile amicale și oficiale, unsprezece jucători, candidați în selecționată, au fost invitați de antrenorul reprezentativei noastre, Ion Caras, pentru un cantonament de o zi, care s-a desfășurat marți, 22 aprilie, la CPSM de la Vadul lui Vodă.

U-21 / Amical cu Ucraina

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din Ucraina pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele naţionale de tineret. Partida a fost programată pentru 20 mai 2014 şi se va desfăşura la Kiev. Cele două reprezentative s-au întâlnit până acum în unsprezece meciuri, în care Moldova a obţinut o victorie, Ucraina – șapte, iar alte trei partide s-au încheiat la egalitate, golaverajul fiind favorabil Ucrainei, 21-8. 

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat, joi 10 aprilie, clasamentul ţărilor pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat nouă trepte, situîndu-se în acest moment pe locul 99 cu 325 puncte. Selecționata pregătită de Ion Caras va disputa următoarele meciuri în luna mai: pe 24 cu Arabia Saudită (locul 75) și pe 27 mai împotriva Canadei (locul 110).

Meciuri amicale cu Arabia Saudită şi Canada

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forurile similare din Arabia Saudită şi Canada pentru organizarea meciurilor amicale între selecţionatele naționale de seniori. Partida cu Arabia Saudită a fost programată pentru 24 mai 2014 și va avea loc în Spania, iar jocul împotriva Canadei – 27 mai 2014 în Austria.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat, joi 13 martie, clasamentul ţărilor pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborît o treaptă, situîndu-se în acest moment pe locul 108 cu 303 puncte. La începutul aceste luni, selecționata noastră s-a impus în meciul amical din deplasare cu Andorra, scor 3-0.

U-15 / Moldova - România 0-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în cel de-al doilea meci amical internaţional disputat cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc la Centru de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă şi a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

U-15 / Moldova - România 0-3 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în primul din cele două meciuri amicale internaţionale programate cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc la Centru de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă şi a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail