Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-17 / România - Moldova 1-3

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a obținut victorie, scor 3-1, în cel de-al doilea meci de verificare cu reprezentativa similară a României. Chiar dacă au fost conduși încă din startul partidei, jucătorii au întors situația pe tabela de marcaj grație golurilor marcate de Vadim Gulceac, Veaceslav Podlisnic și Ion Cioca.

U-19 / Moldova - Turcia 1-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a remizat, scor 1-1, meciul amical internaţional disputat cu reprezentativa similară a Turciei. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă. Mai întâi, Firat Bilem şi-a trimis mingea în propria poartă, dar turcii au egalat pe final prin Sabit Hakan Yilmaz. În prelungiri, spiritele s-au încins la maximum, iar arbitrul a fost nevoit să elimine câte un jucător de la fiecare echipă.

 

Fotbal feminin / Preliminariile CE WU-19 (video)

Categorie:

În perioada 13 – 18 septembrie naţionala de junioare U-19 a Moldovei va participa în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2014/2015. Moldova va evolua în grupa 6, din care mai fac parte Muntenegru, Irlanda şi Suedia, gazda mini-turneului.

U-17 / România - Moldova 0-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a remizat, scor 0-0, în primul meci de verificare cu reprezentativa similară a României. Cea de-a doua partidă dintre selecţionatele României şi Moldovei va avea loc pe16 septembrie, la Bucureşti, cu începere de la ora 19-00.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 29 septembrie 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei Moldovei contra Austriei din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2016 (9 octombrie 2014, Chişinău, Stadionul Zimbru). Orice instituţie de presă poate primi maxim două acreditări (reporter/redactor + fotoreporter/cameraman).

U-17 / Meciuri amicale cu România (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2015, naţionala de juniori U-17 a Moldovei va disputa două meciuri de verificare cu reprezentativa similar a României. Partidele vor avea loc 14 și 16 septembrie, la București, cu începere de la ora 16-00. Pentru acest meciuri selecţionerul Vadim Boreţ a convocat 18 jucători.

U-21 / Moldova - Anglia 0-3 (video)

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în ultimul meci cu Anglia din cadrul preliminariilor CE 2015. Două goluri pentru englezi le-a înscris Saido Berahino, iar o altă reuşită a fost semnată de către Harry Kane.

Muntenegru - Moldova 2-0

Categorie:

Selecţionata Moldovei a debutat cu înfrângere în grupa G a Preliminariilor EURO-2016. Tricolorii au cedat în deplasare în meciul cu Muntenegru. Balcanicii au marcat câte un gol în fiecare repriză prin Mirko Vucinic şi Zarko Tomasevic.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Luni, 8 septembrie 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizată conferinţa de presă cu ocazia meciului dintre selecţionatele U-21 ale Moldovei și Angliei din cadrul preliminariilor CE 2015. La întrebările jurnaliştilor a răspuns Alexandru Kurteyan, antrenor principal al selecţionatei de tineret a Moldovei.

Selecţionata Moldovei în Muntenegru

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a ajuns în capitala Muntenegrului în seara zilei de sâmbătă, 6 septembrie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Nikić” din Podgorica.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail