Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Naţionala U-21 / Meci amical cu Belarus

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din Belarus pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele de tineret U-21 ale celor două ţări. Partida dintre reprezentativele de tineret ale Moldovei şi Belarus a fost programata pentru 10 august 2016 în Belarus.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 5 mai, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei se menține pe locul 156 cu 181 puncte.

Moldova va juca împotriva Croației

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din Croația pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 27 mai 2016 și se va desfășura în orașul Koprivnica.

Moldova U-19 - Real Succes 4-0 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European 2017, selecţionata de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 19 aprilie un meci de verificare cu echipa Real-Succes Chișinău. Partida va avea loc la baza Zimbru cu începere la ora 11-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Futsal U-21 / Moldova - România 4-2 (video)

Categorie:

Selecţionata U-21 de futsal a Moldovei va disputa pe 14 aprilie un nou meci meci amical cu reprezentativa României. Partida va avea loc la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu cu începere de la ora 12-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Futsal U-21 / Moldova - România 2-3 (video)

Categorie:

Selecţionata U-21 de futsal a Moldovei va disputa pe 13 și 14 aprilie două meciuri amicale cu reprezentativa României. Ambele partide vor avea loc la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu cu începere de la ora 18-00, respectiv 12-00, și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

Moldova U-15 - Moldova U-16 0-3 (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-15 și U-16 ale Moldovei vor efectua în perioada 4-6 aprilie cantonamente de pregătire la CPSM de la Vadul lui Vodă în cadrul cărora vor disputa un meci de verificare. Partida va avea loc pe 6 aprilie cu începere de la ora 11.00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

U-19 / România - Moldova 5-2

Categorie:

Selecţionata de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 5-2, în al meci amicale disputat la Piatra Neamţ cu echipa similară a României. Golurile echipei noastre au fost marcat de Victor Stână, din penalty, şi Vadim Gulceac.

Moldova - Andorra 1-0 (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a obţinut victorie în meciul cu numărul 200 din istorie! Tricolorii s-au impus în partida cu Andorra, scor 1-0, graţie golului înscris de fundaşul Igor Armaş în prelungirile primei reprize.

U-19 / România - Moldova 1-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-0, în primul din cele două meciuri amicale programate la Piatra Neamţ cu echipa similară a României. Singurul gol a fost marcat de Alexandru Corban.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail