Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-16 / Moldova – Lituania 1-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-16 a Moldovei a remizat, scor 1-1, în ultimul meci cu Lituania din cadrul Memorialului Valentin Ivanov. Golul echipei noastre a fost marcat de Anatol Ciuntu în minutul 77.

U-17 / Lituania - Moldova 1-5

Categorie:

Selecţionata U-17 a Moldovei a obţinut victorie, scor 5-1, în al doilea meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Lituaniei. Trei goluri pentru echipa noastră le-a marcat Alexandr Osipov. Alte două reuşite au fost înscrise de Nichita Caputerco şi Vlad Sobranevschi.

Lotul naționalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Dănuț Stelian Oprea, a anunţat lotul de jucători pentru meciul amical cu Belarus (10 august, Minsk).

U-17 / Lituania - Moldova 2-0

Categorie:

Selecționata U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în primul meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Lituaniei.

U-16 / Moldova – Israel 1-2

Categorie:

Selecţionata de juniori U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în al doilea meci cu Israel din cadrul Memorialului Valentin Ivanov. Golul echipei noastre a fost marcat de Eugen Gliga în minutul 46.

Lotul lărgit al Echipei Naționale a Moldovei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, a anunţat lotul lărgit pentru meciul cu Țara Galilor (5 septembrie, Cardiff) din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018.

U-16 / Memorialul "Valentin Ivanov"

Categorie:

Selectionata Moldovei a suferit infringere, scor 1-8, in primul meci din cadrul Memorialului Valentin Ivanov.

Selecţionatele de juniori (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-16 și U-17 ale Moldovei efectuează în această perioadă cantonamente la CPSM de la Vadul lui Vodă în cadrul cărora vor disputa un meci de verificare. Partida va avea loc pe 13 august cu începere de la ora 10.00.

U-21 / Belarus - Moldova 1-1 (video)

Categorie:

Selecționata de tineret a Moldovei a remizat, scor 1-1, meciul amical diputat în deplasare cu reprezentativa similară a Belarusului. Golul echipei noastre a fost marcat de Ilie Damașcan la începutul reprizei secunde. Gazdele au reușit egalarea pe final de meci prin Ruslan Teverov.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 11 august, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat pe locul 165 cu 151 de puncte.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail