Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Moldova U-16 - Moldova U-15 1-1 (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-15 și U-16 ale Moldovei vor disputa vineri, 27 februarie, un nou meci de verificare în cantonamentul de pregătire de la Vadul lui Vodă. Partida va avea loc cu începere de la ora 11.00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Moldova U-15 - Moldova U-16 0-1 (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-15 și U-16 ale Moldovei vor efectua în perioada 23-27 februarie cantonamente de pregătire la CPSM de la Vadul lui Vodă în cadrul cărora vor disputa 2 meciuri de verificare. Partidele vor avea loc pe 25 și 27 februarie cu începere de la ora 11.00.

Kazahstan - Moldova 1-1 (video)

Categorie:

Selecționata Moldovei a remizat, scor 1-1, în meciul contra Kazahstanului din cantonamentul de pregătire din Antalya. Ambele goluri au fost marcate în debutul reprizei secunde. Mai întâi Alexey Shchetkin i-a adus pe kazahi în avantaj, iar la scurt timp Alexandru Gațcan a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj cu o foarfecă de senzație.

Naționala / Antrenament în Turcia (video)

Categorie:

Naționala Moldovei a efectuat marți, 17 februarie, antrenamentul oficial înaintea meciului amical contra Kazahstanului, programat pe stadionul “Mardan Palace” din Antalya. La ședința tehnică au participat 21 de jucători. Fundașul Maxim Antoniuc s-a antrenat după un program individual, deoarece se resimte după accidentarea suferită în partida cu România.

România - Moldova 2-1

Categorie:

Selecționata Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în meciul cu România din cantonamentul de pregătire din Antalya. Cătălin Carp a deschis scorul în minutul 9, marcând astfel primul său gol în tricoul naționalei. La scurt timp, românii au egalat prin Adrian Popa, după ce a scăpat singur cu portarul nostru.  Golul decisiv a fost înscris pe final de meci de către Valentin Lazăr.

Naționala / Antrenament în Turcia (video)

Categorie:

Naționala Moldovei a efectuat vineri, 13 februarie, antrenamentul oficial înaintea meciului amical contra României, programat pe stadionul “Mardan Palace” din Antalya. La ședința tehnică desfășurată la Complexul Sportiv “Cornelia” au participat 19 jucători.

Moldova U-19 - Victoria 1-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 13 februarie un meci de verificare cu echipa Victoria Bardar. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 11-00 şi va fi transmisă în direct pe site-ul nostru.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 12 februarie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat două trepte şi ocupă locul 121 cu 254 puncte. Pentru selecţionata pregătită de Alexandru Curteian urmează două meciuri amicale internaționale cu România (14 februarie) și Kazahstan (18 februarie).

Moldova U-19 - Zaria 1-0

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2016, naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 11 şi 13 februarie două meciuri de verificare cu echipele Zaria Bălţi şi Victoria Bardar. Ambele partide vor avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă, cu începere de la ora 12-00, respectiv 11-00, şi vor fi transmise în direct pe site-ul nostru.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Marți, 10 februarie, a fost organizată conferința de presă cu participarea selecționerului Moldovei, Alexandru Curteian, cu ocazia meciurilor amicale ale Echipei Naţionale a Moldovei contra României şi Kazahstanului. Vă prezentăm mai jos imagini video:

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail