Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-17 / Preliminariile CE LIVE VIDEO

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în cel de-al doilea meci cu Italia din cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal, ediţia 2014/2015. În cealaltă partidă din grupa 3, Islanda s-a impus în fața Armeniei, scor 2-0.
În faza următoare a competiției se califică primele două clasate din fiecare grupă, alături de 5 cele mai bune echipe de pe locul 3.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de miercuri, 5 noiembrie 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei Moldovei contra Liechtensteinului din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2016 (15 noiembrie 2014, Chişinău, Stadionul Zimbru). Orice instituţie de presă poate primi maxim două acreditări (reporter/redactor + fotoreporter/cameraman).

U-17 / Preliminariile CE (video)

Categorie:

În perioada 15 – 20 octombrie naţionala de juniori U-17 a Moldovei participă în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal, ediţia 2014/2015. UEFA a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor grupei 3 din care mai fac parte Italia, Armenia şi Islanda.

U-19 / Preliminariile CE (video)

Categorie:

În perioada 9 – 14 octombrie naţionala de juniori U-19 a Moldovei participă în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal, ediţia 2014/2015. Moldova evoluează în grupa 10, din care mai fac parte Olanda, Andorra şi Polonia, gazda mini-turneului.

Rusia - Moldova 1-1 (video)

Categorie:

Naționala Moldovei a obținut primul punct în preliminariile EURO 2016. Tricolorii au remizat, scor 1-1, chiar pe terenul Rusiei, una din favoritele grupei G. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă. Mai întâi, Artem Dzyuba a înscris din penalty, însă la scurt timp Alexandru Epureanu a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap imparabilă. Chiar dacă gazdele au presat pe final, jucătorii moldoveni s-au apărat exemplar și au obținut astfel un rezultat remarcabil.

Selecţionata Moldovei în Rusia

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a ajuns în capitala Rusiei în după amiaza zilei de 11 octombrie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în “Art Hotel” din Moscova. Sâmbătă seara reprezentativa Moldovei a susţinut un antrenament de o oră la stadionul “Otkrîtie Arena” (capacitatea – 42.000 locuri). La şedinţa tehnică au participat 20 de jucători convocaţi de selecţionerul Alexandru Kurteian.

Moldova - Austria 1-2 (video)

Categorie:

Selecţionata Moldovei a suferit înfrângere în primul meci disputat pe teren propriu din cadrul grupei G a Preliminariilor EURO-2016. Tricolorii au cedat în partida cu Austria, scor 1-2. Austriecii au marcat câte un gol la începutul fiecărei reprize prin David Alaba şi Marc Janko. Golul tricolorilor a fost înscris de către Alexandru Dedov din penalty.

Naționala / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciurilor Moldova – Austria (9 octombrie, Chișinău) și Rusia – Moldova (12 octombrie, Moscova) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Arbitrii meciului Moldova - Austria

Categorie:

Meciul Moldova - Austria din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Portugalia în următoarea componenţă: Manuel Jorge Neves Moreira DE SOUSA– arbitru la centru, ajutat de asistenţii Ricardo Jorge Ferreira SANTOS și Alvaro Daniel Carvalho MESQUITA şi arbitrii adiţionali Carlos Miguel Taborda XISTRA și Marco Bruno Santos FERREIRA. Al 4-lea oficial va fi Antonio Manuel Albino GODINHO.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru partida Moldova – Austria din cadrul preliminariilor CE 2016 pot fi procurate începând cu 2 octombrie 2014 la casele stadionului Zimbru, de la ora 10-30 până la 19-00.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail