Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de joi, 4 iunie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul Moldova U-21 – Malta U-21 din cadrul Preliminariilor Campionatului European de tineret (11 iunie 2015, ora 19.00, Stadionul Zimbru din Chişinău). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Fotbal pe plajă / Naţionala Moldovei

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă va participa la Euro Beach Soccer League, Divizia B. Echipa noastră a fost repartizată în prima grupă preliminară din care mai fac parte Azerbaidjan, Anglia şi România. Meciurile vor avea loc în perioada 7-9 august în oraşul Siofok, Ungaria.

Moldova U-14 – ȘS-Petrocub U-15 6-2 (video)

Categorie:

Naționala de juniori U-14 a Moldovei a câștigat cu scorul de 5-2 meciul de pregătire disputat cu ȘS-Petrocub Sărata Galbenă U-15. Partida a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 7 mai, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat o treaptă şi ocupă locul 120 cu 245 puncte.

Memorialul "Valeri Lobanovski"

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2017, naționala de tineret a Moldovei va participa în perioada 1-4 iunie 2015, la Kiev, la memorialul “Valeri Lobanovski”, alături de selecționatele similare ale Ucrainei, Greciei și Sloveniei.

Moldova U-15 - Sheriff U-16 0-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a disputat un meci de verificare cu echipa Sheriff U-16. Partida a avut loc pe 30 aprilie la CPSM de la Vadul lui Vodă și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Moldova a câștigat “Cupa FMF” (video)

Categorie:

Selecționata de futsal a Moldovei a devenit câștigătoarea turneului internațional “Cupa FMF” consacrat aniversării a 25 de ani de la fondarea Federației Moldovenești de Fotbal. În finală, tricolorii s-au impus în fața Azerbaidjanului în urma executării loviturilor de departajare, scor general 2-1 (timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 1-1).

Turneul internațional la futsal “Cupa FMF” (video)

Categorie:

În perioada 21-24 aprilie 2015 țara noastră găzduiește turneul internațional la futsal “Cupa FMF” consacrat aniversării a 25 de ani de la fondarea Federației Moldovenești de Fotbal. La competiție participă naționalele Moldovei, Azerbaidjanului, Greciei și Selecționata regională a Moldovei din România.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat marţi, 21 aprilie 2015, o conferinţa de presă cu ocazia turneului internaţional la futsal „Cupa FMF”. La întrebările jurnaliștilor au răspuns Alexandru BURLAC (Preşedinte al Asociaţiei de Futsal din Republica Moldova), Vladimir VUSATÎI (antrenor al selecţionatei naţionale de futsal) şi Oleg HILOTII (căpitanul selecţionatei Moldovei).

U-16 / România - Moldova 1-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-16 a Moldovei a suferit înfrângere în al doilea meci de la Turneul UEFA de Dezvoltare, care are loc în România. Echipa noastră a fost învinsă de selecţionata gazdă, scor 0-1.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail