Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Futsal / Înfrângere pentru tricolori

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-5, în semifinala cu echipa City’us Tîrgu-Mureş România din cadrul turneului internaţional “Trofeul Preşedinţilor”. Gazdele competiţiei au înscris toate golurile în prima repriză.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru meciul cu Muntenegru (8 septembrie, Podgorica) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Junioare U-19 / Moldova - Belarus 2-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei  va disputa joi, 21 august, al doilea meci amical cu reprezentativa similară a Belarusului. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 10-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Naționala de futsal

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei va participa la turneul internațional “Trofeul Președinților”, care va avea loc în perioada 21-23 august 2014 în orașul Tîrgu-Mureș, România. La competiție vor mai evolua echipele City’us Tîrgu-Mureș (vicecampioana României), MVFC Berettyoujfalu (campioana Ungariei) și FK Odorheiu Secuiesc (locul 4 în campionatul României).

U-17 / Sheriff-2 - Moldova 0-2

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a obținut victorie, scor 2-0, în meciul de verificare disputat cu echipa Sheriff-2 Tiraspol. Tricolorii au înscris câte un gol în fiecare repriză prin Maxim Cojocaru și Vlad Oprea.

Junioare U-19 / Moldova - Belarus 5-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei a obţinut victorie, scor 5-2, în primul meci amical disputat cu reprezentativa similară a Belarusului. Anastasia Toma a reuşit o dublă în prima repriză, iar Carolina Ţabur, Nadejda Colesnicenco şi Viorica Tonu au consolidat avantajul fotbalistelor noastrea în partea secundă. Partida a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

U-17 / Meci amical (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2015, naţionala de juniori U-17 a Moldovei va disputa un meci de verificare cu echipa Sheriff-2 Tiraspol. Partida este programată pe 20 august la CS Sheriff din Tiraspol cu începere de la ora 10-30.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 14 august, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat trei trepte şi ocupă locul 99 cu 325 puncte. Selecţionata pregătită de Ion Caras nu a disputat în luna iulie și august vreun meci amical.

U-21 / Moldova - Belarus 1-0 (video)

Categorie:

Selecţionata de tineret Moldovei a obţinut victorie, scor 1-0, în meciul amical internaţional disputat cu reprezentativa similară a Belarusului. Singurul gol al partidei a fost marcat de Cătălin Carp în repriza secundă. A fost ultimul test de pregătire pentru jucătorii antrenaţi de Alexandru Kurteyan înaintea partidei cu Anglia din cadrul Preliminariilor CE din 2015, programată pe 9 septembrie la CS “Sheriff” din Tiraspol.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Marți, 12 august 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizată conferinţa de presă cu ocazia meciului amical dintre selecţionatele U-21 a Moldovei și Belarusului. La întrebările jurnaliştilor a răspuns Alexandru Kurteyan, antrenor principal al selecţionatei de tineret a Moldovei.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail