Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Memorialul "Valentin Granatkin"

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a acceptat invitația de a participa la cea de-a XXIX-a ediție a Memorialului “Valentin Granatkin”, care va avea loc la Sankt-Petersburg, Rusia, în perioada 7-22 ianuarie 2017.

Naționala / Amical cu San Marino

Categorie:

În perspectiva pregătirii către meciul cu Austria (24 martie 2017) din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia, Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din San Marino pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 20 martie 2017 în San Marino.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 24 noiembrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat pe locul 162 cu 138 puncte.

U-19 / Preliminariile CE 2017

Categorie:

În perioada 9 – 14 noiembrie naţionala de juniori U-19 a Moldovei a participat în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European, ediţia 2016/2017. Echipa noastră a evoluat în grupa 10 alaturi de Malta, Suedia şi Serbia, gazda mini-turneului.

Georgia - Moldova 1-1

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a remizat, scor 1-1, în meciul din deplasare cu Georgia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018.

Naționala Moldovei / Antrenament în Georgia (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat în seara zilei de 11 noiembrie pe stadionul “Boris Paichadze Dinamo Arena” (capacitatea – 54.549 de locuri) antrenamentul oficial înaintea meciului cu Georgia din cadrul preliminariilor CM 2018. La ședința tehnică care a durat ceva mai mult de o oră au participat toți cei 20 de jucători.

Naționala Moldovei / Antrenament în Georgia

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a ajuns în Georgia în după amiaza zilei de joi, 10 noiembrie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Holiday Inn” din orașul Tbilisi.

Naționala Moldovei / Programul de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat marți, 8 noiembrie 2016, o conferinţă de presă cu ocazia meciului din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial-2018, Georgia – Moldova. La întrebările jurnaliștilor a răspuns antrenorul, Igor Dobrovolski. De asemenea, ziariştii au avut posibilitatea să discute cu jucătorii.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, a anunţat lotul de jucători convocați la cantonamentul înaintea meciului cu Georgia (12 noiembrie, Tbilisi) din cadrul preliminariilor CM 2018.

U-19 / Moldova - Belarus 1-3 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European 2017, selecţionata de juniori U-19 a Moldovei a disputat pe două meciuri de verificare cu echipa similară a Belarusului.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail