Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 20 octombrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât pe locul 173 cu 119 puncte.

U-19 / Moldova - Belarus 1-3 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European 2017, selecţionata de juniori U-19 a Moldovei a disputat pe două meciuri de verificare cu echipa similară a Belarusului.

U-19 / Moldova - Belarus 1-0 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European 2017, selecţionata de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 14 şi 16 octombrie două meciuri de verificare cu echipa similară a Belarusului.

U-21 / Malta - Moldova 3-2

Categorie:

Naţionala U-21 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-3, în ultimul meci cu Malta din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017.

Moldova - Irlanda 1-3 (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-3, în meciul de acasă cu Irlanda din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018.

Naţionala Moldovei / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciurilor din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial-2018 Moldova – Serbia și Moldova – Irlanda:

Arbitrii meciului Moldova - Irlanda

Categorie:

Meciul Moldova – Irlanda din cadrul Preliminariilor CM din 2018 va fi condus de o brigadă de arbitri din Daneamrca în următoarea componenţă: Jakob KEHLET – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Henrik LARSEN şi Heine SORENSEN. Al 4-lea oficial va fi Jens Grabski MAAE.

U-21 / Cehia - Moldova 4-1

Categorie:

Naţionala U-21 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-4, în meciul cu Cehia din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017.

Arbitrii meciului Cehia - Moldova U-21

Categorie:

Meciul Cehia – Moldova din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Bulgaria în următoarea componenţă: Ivaylo STOYANOV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Ivo KOLEV şi Georgi DOYNOV. Al 4-lea oficial va fi Vladimir VALKOV.

Moldova - Serbia 0-3 (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în meciul de acasă cu Serbia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail