Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Naționala / Programul de presă

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciurilor Moldova – Austria (9 octombrie, Chișinău) și Rusia – Moldova (12 octombrie, Moscova) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

WU-17 / Meci amical

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2015, naţionala de junioare U-17 a Moldovei va disputa pe 3 octombrie un meci de verificare cu echipa LTPS nr.2 Academia Chișinău. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 10.00.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Kurteyan, a anunţat lotul lărgit pentru meciurile cu Austria (9 octombrie, Chișinău) și Rusia (12 octombrie, Moscova) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Futsal / Tragerea la sorți prel. CE 2016

Categorie:

Vineri, 26 septembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elvetia, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea componențelor grupelor din cadrul rundei preliminare a Campionatului European la futsal din 2015. Forul european a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor grupei D, care vor avea loc în perioada 13-18 ianuarie 2015 la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din com.Ciorescu.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Austria din cadrul preliminariilor CE 2016 pot fi procurate prin intermediul sistemului de comandă online de pe site-ul iTicket.md, partenerul FMF, începând cu 26.09.2014. De asemenea, biletele vor fi puse în vînzare la casele stadionului Zimbru din 02.10.2014 de la ora 10-30 până la 19-00.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 29 septembrie 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei Moldovei contra Austriei din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2016 (9 octombrie 2014, Chişinău, Stadionul Zimbru). Orice instituţie de presă poate primi maxim două acreditări (reporter/redactor + fotoreporter/cameraman).

Fotbal feminin / Preliminariile CE WU-19 (video)

Categorie:

În perioada 13 – 18 septembrie naţionala de junioare U-19 a Moldovei va participa în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2014/2015. Moldova va evolua în grupa 6, din care mai fac parte Muntenegru, Irlanda şi Suedia, gazda mini-turneului.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 18 septembrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât șase trepte şi ocupă locul 105 cu 302 puncte.

U-17 / România - Moldova 1-3 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a obținut victorie, scor 3-1, în cel de-al doilea meci de verificare cu reprezentativa similară a României. Chiar dacă au fost conduși încă din startul partidei, jucătorii au întors situația pe tabela de marcaj grație golurilor marcate de Vadim Gulceac, Veaceslav Podlisnic și Ion Cioca.

U-19 / Moldova - Turcia 1-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a remizat, scor 1-1, meciul amical internaţional disputat cu reprezentativa similară a Turciei. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă. Mai întâi, Firat Bilem şi-a trimis mingea în propria poartă, dar turcii au egalat pe final prin Sabit Hakan Yilmaz. În prelungiri, spiritele s-au încins la maximum, iar arbitrul a fost nevoit să elimine câte un jucător de la fiecare echipă.

 

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail