Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Naţionala / Tragerea la sorţi a prel. CM 2018

Categorie:

Sâmbătă, 25 iulie, în oraşul Sankt Petersburg, Rusia, a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. Selecţionata Moldovei va juca în grupa D alături de naţionalele Ţării Galilor, Austriei, Serbiei, Irlandei şi Georgiei.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 9 iulie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei rămâne pe locul 124 cu 236 puncte.

U-21 / Muntenegru - Moldova 1-0

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-0, în meciul cu Muntenegru din preliminariile Campionatului European din 2017. Golul balcanicilor fost marcat la finalul primei reprize de către Vukan Savicevic. Cele două reprezentative se vor întâlni din nou pe 4 septembrie, în Moldova.

Liechtenstein - Moldova 1-1

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a remizat, scor 1-1, cu Liechtenstein într-un meci din cadrul grupei G a Preliminariilor EURO-2016. În prima repriză, la golul lui Sandro Wieser, tricolorii au replicat prin reușita lui Gheorghe Boghiu. Deși au avut mai multe ocazii de gol până la finalul partidei, jucătorii moldoveni nu au mai înscris în poarta lui Peter Jehle.

Selecţionata de tineret în Muntenegru

Categorie:

Echipa naţională U-21 a Moldovei a ajuns în Muntenegru în seara zilei de sâmbătă, 13 iunie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Nikic” din oraşul Podgorica. Deplasarea au făcut-o 18 jucători convocaţi de selecţionerul Igor Ursachi.

Naționala / Antrenament în Liechtenstein

Categorie:

Sâmbătă, 13 iunie, Echipa Naţională a Moldovei a susţinut un antrenament de o oră la stadionul “Rheinpark” (capacitatea – 7.838 locuri). La şedinţa tehnică au participat 21 de jucători convocaţi de selecţionerul Alexandru Curteian. Antrenamentul oficial al echipei noastre a fost precedat de conferinţa de presă cu participarea lui Alexandru Curteian şi Alexandru Epureanu.

Arbitrii meciului Muntenegru - Moldova U-21

Categorie:

Meciul Muntenegru – Moldova din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Azerbaidjan în următoarea componenţă: Orkhan MAMMADOV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Yashar ABBASOV și Mehman MAHMUDOV. Al 4-lea oficial va fi Omar PASHAYEV.

U-21 / Moldova - Malta 0-0 (video)

Categorie:

Naționala Moldovei U-21 a obținut primul punct în Preliminariile Campionatului European de tineret din 2017. Tricolorii au remizat, scor 0-0, în meciul de pe teren propriu cu selecționata Maltei. Partida a avut loc la stadionul Zimbru din Chișinău și a fost transmisă în direct de site-ul nostru. Pe 15 iunie, echipa noastră va juca în deplasare cu Muntenegru.

Naționala / Antrenament în Luxemburg (video)

Categorie:

Naționala Moldovei continuă pregătirile către meciul cu Liechtenstein (14 iunie, Vaduz) din cadrul preliminariilor CE 2016. Miercuri, 10 iunie, echipa noastră a efectuat un antrenament pe stadionul “Prince Henri” din comuna Walferdange, Luxemburg. La ședința tehnică au participat toți cei 21 de jucători. În seara zilei, jucătorii au avut un program de refacere.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Malta (echipe de tineret) din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017 pot fi procurate la casele stadionului Zimbru începând cu 9 iunie, de la ora 10-00 până la 19-00. De asemenea, biletele vor putea fi procurate prin intermediul sistemelor de comandă online de pe site-urile iTicket.md și fmf.md, începând cu 03.06.2015.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail