Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-17 / Moldova - Letonia 1-3

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei s-a clasat pe locul 3 la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. În ultimul meci contând pentru locurile 1-3, echipa noastră a suferit înfrângere în faţa Letoniei, scor 1-3.

Cupa CSI / Moldova - Letonia 1-1, 6-5 penalty

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei s-a clasat pe locul 9 la Cupa Comunităţii, ediţia 2015, care se desfăşura în oraşul Sankt-Petersburg. În ultimul meci al competiţiei, echipa noastră s-a impus în faţa Letoniei în urma executării loviturilor de departajare, scor 6-5. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 1-1.

U-17 / Moldova - Rusia 1-2

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere în meciul cu Rusia, scor 1-2, contând pentru locurile 1-3 din cadrul turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. Pentru tricolori urmează ultima partidă la competiţia din Belarus. Sâmbătă, 24 ianuarie, echipa noastră va întâlni naţionala Letoniei (ora 17.30).

Cupa CSI / Estonia - Moldova 2-3

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a obţinut prima victorie la Cupa Comunităţii, care se desfăşura în oraşul Sankt-Petersburg. În mini-turneul pentru locurile 9-12, echipa noastră a câștigat meciul cu Estonia, scor 3-2.

U-17 / Cehia - Moldova 1-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a remizat, scor 1-1, în ultimul meci cu Cehia din cadrul grupei A a turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. Tricolorii au fost conduși încă din startul partidei după golul lui Ondrej Šašinka (minutul 6), dar au reușit egalarea în repriza secundă prin Veaceslav Podlisnic (54).

U-17 / Moldova - China 2-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a obținut prima victorie în cadrul grupei A a turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. Tricolorii au învins luni, 19 ianuarie, scor 2-0, naționala de juniori a Chinei.

Cupa CSI / Moldova - Letonia 1-1

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a obţinut o nouă remiză în cadrul grupei B a turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfăşura în oraşul Sankt-Petersburg. De această dată, echipa noastră a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Letonia

Fotbal feminin / Tragere la sorţi

Categorie:

Luni, 19 ianuarie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor din cadrul primului tur preliminar a Campionatului European din 2017 la fotbal feminin. Selecţionata Moldovei va juca în grupa A alături de reprezentativele similare ale Luxemburgului, Lituaniei și Letoniei.

U-17 / Belarus - Moldova 2-2

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a remizat, scor 2-2, în primul meci contra Belarusului din cadrul grupei A a turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. În cealaltă partidă din grupa noastră, Cehia a surclasat China, scor 10-0.

Cupa CSI / Rusia - Moldova 2-2

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a obţinut o nouă remiză în cadrul grupei B a turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfăşura în oraşul Sankt-Petersburg. Echipa noastră a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Rusia.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail