Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Croația – Moldova în direct la Moldova Sport TV

Categorie:

În urma negocierilor purtate de FMF și Federația de Fotbal din Croația, amatorii fotbalului vor avea posibilitatea sa urmareasca meciul amical Croația – Moldova în direct la postul de televiziune Moldova Sport.

Meci amical / Moldova U-15 – FC Zaria U-15 4-0 (video)

Categorie:

Selecționata de juniori U-15 a Moldovei a obținut victorie, scor 4-0, într-un meci amical cu FC Zaria U-15.
Marcatori: Stratan (14, 36), Botnari (23), Calestru (41)

U-17 / Memorialul „Costin Laurean”

Categorie:

Selecționata de juniori mici a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, de la selecționata de juniori U-18 a Clujului în primul meci din cadrul Memorialului „Costin Laurean”, care se desfășoară în perioada 27-29 mai la Târgu Mureș, România.

Naționala Moldovei (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a ajuns în Austria în seara zilei de miercuri, 25 mai, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Im Park” din localitatea Bad Radkersburg.

U-15 / Meci amical

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei va disputa pe 27 mai un meci de verificare cu echipa Zaria Bălți U-15. Partida va avea loc la stadionul Real Succes din Chișinău cu începere de la ora 11.00.

Naționala Moldovei (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă al Echipei Naționale a Moldovei cu ocazia meciurilor amicale Croația – Moldova (27 mai 2016, Koprivnica) și Elveția - Moldova (3 iunie 2016, Lugano).

Lotul final al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, a anunţat lotul final pentru meciurile amicale cu Croația (27 mai) și Elveția (3 iunie).

U-17 / Memorialul „Costin Laurean”

Categorie:

În vederea pregătirii către preliminariile CE 2017, selecționata de juniori U-17 a Moldovei va participa la memorialul „Costin Laurean”, care se va desfășura în perioada 27-29 mai la Târgu Mureș, România.

U-17 / Moldova - Bulgaria 0-2

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în meciul pentru locul 7 de la Memorialul “Viktor Bannikov”, clasindu-se in final pe locul opt.

Naţionala U-21 / Meci amical cu Belarus

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din Belarus pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele de tineret U-21 ale celor două ţări. Partida dintre reprezentativele de tineret ale Moldovei şi Belarus a fost programata pentru 10 august 2016 în Belarus.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail