Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-18 / Moldova - România 1-0 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-18 a Moldovei a obţinut prima victorie în cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Jucătoarele antrenate de Alina Steţenco s-au impus în partida cu România, scor 1-0, singurul gol fiind marcat de Irina Topal în prima repriză.

 

WU-18 / Turcia - Ucraina 2-1 (video)

Categorie:

Naţionalele de junioare U-18 ale Turciei şi Ucrainei vor juca astăzi, 30 iulie, al doilea meci din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Partida va avea loc stadionul Zimbru-2 din Chișinău şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 18.00.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de joi, 31 iulie 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul amical al selecţionatei de tineret a Moldovei contra Belarus.

WU-18 / Moldova - Turcia 1-3 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-18 a Moldovei  va disputa marți, 29 iulie, primul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 18-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

WU-18 / Ucraina - România 0-0, 5-4 la penalty-uri (video)

Categorie:

Naţionalele de junioare U-18 ale Ucrainei și României vor juca astăzi, 29 iulie, primul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Partida va avea loc stadionul Zimbru-2 din Chișinău şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 18.00.

Turneul de dezvoltare UEFA

Categorie:

Al treilea an consecutiv UEFA încredinţează Moldovei organizarea Turneelor de Dezvoltare, ceea ce constituie o înaltă apreciere şi o încurajare directă a activităţii forului fotbalistic moldovenesc. Un nou turneu va fi găzduit de ţara noastră în perioada 29 iulie – 1 august cu participarea selecţionatelor de junioare U-18 ale Turciei, României, Ucrainei şi Moldovei.

Naţionala U-21 / Meci amical cu Belarus

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din Belarus pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele de tineret U-21 ale celor două ţări. Partida dintre reprezentativele de tineret ale Moldovei şi Belarus a fost programata pentru 13 august 2014 şi se va desfăşura la Complexul sportiv “Sheriff” din Tiraspol, Arena Mică. Începutul meciului la ora 18.00.

Fotbal pe plajă / Naţionala Moldovei

Categorie:

Vineri, 18 iulie, în Italia a avut loc tragerea la sorţi a primei faze preliminare (zona europeană) a Campionatului Mondial la fotbal pe plajă din 2015, care va avea loc în Portugalia. Cele 24 de ţări au fost repartizate în 6 grupe. Selecţionata Moldovei va evolua în grupa A, alături de naţionalele Italiei, Angliei şi Greciei. În etapa următoare preliminară se califică primele două clasate din fiecare grupă şi 4 cele mai bune echipe care vor ocupa locul 3.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 17 iulie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât o treaptă şi ocupă locul 102 cu 325 puncte. Selecţionata pregătită de Ion Caras a disputat în luna iunie un meci amical contra Camerunului, încheiat cu victoria participantei la Campionatul Mondial din Brazilia, scor 1-0.

Fotbal pe plajă / Moldova - Azerbaidjan 2-4

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă a a suferit înfrângere, scor 2-4, în ultimul meci cu Azerbaidjan din cadrul Euro Beach Soccer League, Divizia B, care se desfășoară la Moscova. Golurile echipei noastre au fost marcate de Leonid Podlesnov și Valeriu Băieșu.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail