Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cursuri de pregătire a antrenorilor (video)

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 19 septembrie 2016, primul modul a Cursului de pregatire a antrenorilor pentru obtinerea licentei UEFA de categorie „PRO”.

Ședință de lucru

Categorie:

Vineri, 9 septembrie, la sediul FMF, a avut loc o ședință de lucru în cadrul căreia a fost constituit un grup de lucru pentru pregătirea eficientă a Echipei Naționale U-17 a Moldovei către turneul preliminar de calificare, la care mai participă selecționatele de juniori U-17 ale Rusiei, Letoniei, Bosniei și Herțegovinei și care va avea loc în perioada 23-28 septembrie în țara noastră.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 15 august 2016, al XVIII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”.

Cursuri FIFA de instruire a antrenorilor (video)

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 1 august 2016, Cursul FIFA de pregătire a antrenorilor pentru copii și juniori.

Seminar UEFA pentru instructorii de futsal (video)

Categorie:

În perioada 25-29 aprilie 2016, ţara noastră găzduieşte primul Seminar UEFA pentru instruirea instructorilor de futsal din ţările CSI. La evenimentul de la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu participă reprezentanţi din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Rusia, Ucraina, dar şi antrenori din Moldova.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 14 martie, al XXVII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în patru etape în perioada 14 martie – 22 iunie, s-au înscris 26 de persoane.

Cursuri de instruire a antrenorilor

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Şcoala federală de antrenori anunţă înscrierea candidaţilor la cursurile de instruire a antrenorilor pentru obţinerea licenţelor B UEFA și C FMF.

Comitetul de Antrenori

Categorie:

Luni, 30 noiembrie, a avut loc şedinţa Comitetului de Antrenori al FMF. Au participat: Ion Testemiţanu (Vicepreşedinte FMF, Preşedinte al Comitetului), Vladimir Ţincler (Vicepreşedinte al Comitetului), Vladimir Gosperschi, Valentin Cojuhari, Stepan Ceban, Ilie Carp (membri).

UEFA Jira Panel (video)

Categorie:

Joi, 5 noiembrie, la hotelul “Jazz” din Chișinău a avut loc ședința Comisiei de experți (UEFA Jira Panel), din care fac parte tehnicieni și specialiști cu experiență în domeniul educației și instruirii antrenorilor. Printre aceștia se numără și Ghenadie Scurtul, Directorul Tehnic FMF și Conducătorul Şcolii Federale de Antrenori din Moldova.

Cursuri FIFA de instruire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a început luni, 19 octombrie 2015, Cursul FIFA de pregătire a antrenorilor de portari.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail