Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

În perioada 17-20 octombrie la sediul UEFA de la Nyon, Elveția, s-a desfășurat un nou modul al Cursului de pregătire al antrenorilor pentru obținerea licenței UEFA de categorie „PRO”.

Cursuri pentru antrenori

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Oficiile Regionale vor organiza un Refresh Course pentru antrenorii ce dețin Licențele UEFA de categorie В, А și PRO.

Cursuri FIFA de instruire a antrenorilor (video)

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 10 octombrie 2016, Cursul FIFA de pregătire a antrenorilor pentru copii și juniori.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 3 octombrie, al XXIX-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”.

Cursuri de pregătire a antrenorilor (video)

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 19 septembrie 2016, primul modul a Cursului de pregatire a antrenorilor pentru obtinerea licentei UEFA de categorie „PRO”.

Ședință de lucru

Categorie:

Vineri, 9 septembrie, la sediul FMF, a avut loc o ședință de lucru în cadrul căreia a fost constituit un grup de lucru pentru pregătirea eficientă a Echipei Naționale U-17 a Moldovei către turneul preliminar de calificare, la care mai participă selecționatele de juniori U-17 ale Rusiei, Letoniei, Bosniei și Herțegovinei și care va avea loc în perioada 23-28 septembrie în țara noastră.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 15 august 2016, al XVIII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”.

Cursuri FIFA de instruire a antrenorilor (video)

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 1 august 2016, Cursul FIFA de pregătire a antrenorilor pentru copii și juniori.

Seminar UEFA pentru instructorii de futsal (video)

Categorie:

În perioada 25-29 aprilie 2016, ţara noastră găzduieşte primul Seminar UEFA pentru instruirea instructorilor de futsal din ţările CSI. La evenimentul de la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu participă reprezentanţi din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Rusia, Ucraina, dar şi antrenori din Moldova.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 14 martie, al XXVII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în patru etape în perioada 14 martie – 22 iunie, s-au înscris 26 de persoane.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail