Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Seminar UEFA pentru instructorii de portari

Categorie:

În perioada 26-30 octombrie, țara noastră găzduieşte primul Seminar UEFA pentru instruirea instructorilor de portari din țările CSI. La evenimentul de la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă participă reprezentanţi din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Letonia, Rusia, Ucraina, dar și trei antrenori din Moldova.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 29 septembrie 2014, al XXIII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 29 septembrie – 16 octombrie, s-au înscris 26 de persoane.

Cursuri FIFA

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a început luni, 15 septembrie 2014, Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor la fotbal pe plajă. La aceste cursuri, care se vor desfășura în perioada 15-19 septembrie, s-au înscris 19 antrenori.

Cursuri de instruire a antrenorilor

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Şcoala federală de antrenori anunţă înscrierea candidaţilor la cursurile de instruire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei C FMF şi B UEFA, care vor fi desfăşurate în perioadele 29 septembrie - 3 octombrie și 13-16 octombrie 2014. Informaţia privind lista de documente, modelul cererii şi altele o puteţi găsi AICI.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Molodvei de la Vadul lui Vodă a început luni, 11 august 2014, al XV-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 11 august – 5 septembrie, s-au înscris 27 de antrenori.

Cursuri FIFA de instruire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă a început luni, 14 iulie 2014, Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor de portari. La aceste cursuri, care se vor desfășura în perioada 14-18 iulie, s-au înscris 17 antrenori.

Cursuri pentru antrenori

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal a organizat joi, 29 mai 2014, un Refresh Course de perfecţionare a nivelului antrenorilor licenţiaţi. Au participat 135 de antrenori-posesori ai licenţelor UEFA de categorie B, A şi PRO.

Cursuri pentru antrenori

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal va organiza joi, 29 mai 2014 la Centrul de pregătire al Selecționatelor Naționale de la Vadul lui Vodă un Refresh Course pentru antrenorii ce dețin Licențele UEFA de categorie В, А și PRO.

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale, antrenori  și oficiali din Republica Moldova, Cipru, Georgia, Cehia participă în perioada 10-13 martie 2014 la un seminar pentru antrenori (UEFA Study Group Scheme).

Cursuri UEFA

Categorie:

În perioada 24-28 februarie 2014, în orașul Novara, Italia, se desfășoară Cursurile UEFA privind implementarea licenței la futsal. La eveniment participă instructori și antrenori de futsal din 17 țări, Moldova fiind reprezentată de Vladimir Japalău, Secretar Executiv al Școlii Federale de Antrenori, și Eugen Savicev, reprezentant de la Asociația de Fotbal în Sală din Moldova.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail