Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationale
Parteneri media-tehnicPartener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale, antrenori  și oficiali din Republica Moldova, Cipru, Georgia, Cehia participă în perioada 10-13 martie 2014 la un seminar pentru antrenori (UEFA Study Group Scheme).

Cursuri UEFA

Categorie:

În perioada 24-28 februarie 2014, în orașul Novara, Italia, se desfășoară Cursurile UEFA privind implementarea licenței la futsal. La eveniment participă instructori și antrenori de futsal din 17 țări, Moldova fiind reprezentată de Vladimir Japalău, Secretar Executiv al Școlii Federale de Antrenori, și Eugen Savicev, reprezentant de la Asociația de Fotbal în Sală din Moldova.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă se desfăşoară în aceste zile etapa a treia a celui de-al VI-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „A”. Cei 19 de antrenori înscrişi la acest curs participă la lecţiile teoretice şi practice prezentate de lectorul Andrei Leksakov (Directorul Școlii Superioare de Antrenori, Director Tehnic al Federaţiei de Fotbal din Rusia).

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă a început luni, 28 octombrie 2013, al VI-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obținerea licenței UEFA de categorie „A”. La aceste cursuri, care se vor desfășura în 4 etape, s-au înscris 20 de antrenori.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Molodvei de la Vadul-lui-Vodă a început luni, 16 septembrie 2013, al XIV-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 16 septembrie – 18 octombrie, s-au înscris 30 de antrenori.

Cursuri FIFA

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă a început luni, 8 iulie 2013, Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor la futsal. La aceste cursuri, care se vor desfășura în perioada 8-12 iulie, s-au înscris 19 antrenori.

Cursuri pentru antrenori (video)

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat joi, 30 mai 2013, Cursul FMF de perfecţionare a nivelului antrenorilor licenţiaţi.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început marți, 14 mai 2013, al XXI-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în perioada 14 – 23 mai, s-au înscris 26 de antrenori.

Seminar UEFA (video)

Categorie:

În perioada 29 aprilie – 2 mai, țara noastră găzduieşte un Seminar UEFA pentru antrenorii de portari. La evenimentul de la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă participă reprezentanţi din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Grecia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Polonia, Rusia, Ucraina, dar și opt antrenori din Moldova.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 11 martie 2012, al XX-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în perioada 11 – 21 martie, s-au înscris 29 de antrenori:

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail