Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

UEFA Jira Panel (video)

Categorie:

Joi, 5 noiembrie, la hotelul “Jazz” din Chișinău a avut loc ședința Comisiei de experți (UEFA Jira Panel), din care fac parte tehnicieni și specialiști cu experiență în domeniul educației și instruirii antrenorilor. Printre aceștia se numără și Ghenadie Scurtul, Directorul Tehnic FMF și Conducătorul Şcolii Federale de Antrenori din Moldova.

Cursuri FIFA de instruire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a început luni, 19 octombrie 2015, Cursul FIFA de pregătire a antrenorilor de portari.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 5 octombrie 2015, al XXVI-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 5 cotombrie – 4 noiembrie, s-au înscris 25 de persoane.

Cursuri de pregătire a antrenorilor de portari

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Molodvei de la Vadul lui Vodă a început luni, 28 septembrie, Cursul de pregătire a antrenorilor de portari pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „A”.

Cursuri de instruire a antrenorilor

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Şcoala federală de antrenori anunţă înscrierea candidaţilor la cursurile de instruire a antrenorilor pentru obţinerea licenţelor B UEFA și C FMF.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a început miercuri, 12 august 2015, al VII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obținerea licenței UEFA de categorie „A”.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Molodvei de la Vadul lui Vodă a început luni, 27 iulie 2015, al XVII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”. De această dată, la iniţiativa UEFA se desfăşoară un curs pilot cu participarea antrenoarelor la fotbal feminin, care a permis totodată ţării noastre să găzduiască Turneul de Dezvoltare între selecţionatele de junioare U-17.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 15 iunie 2015, al XXV-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 15 – 25 iunie, s-au înscris 21 de persoane.

Cursuri pentru antrenori (video)

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal a organizat vineri, 29 mai 2015, un Refresh Course de perfecţionare a nivelului antrenorilor licenţiaţi. Au participat 180 de antrenori-posesori ai licenţelor UEFA de categorie B, A şi PRO.

Cursuri pentru antrenori

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal va organiza vineri, 29 mai 2015, la Institutul Muncii și Centrul de pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă un Refresh Course pentru antrenorii ce dețin Licențele UEFA de categorie В, А și PRO.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail