Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Institutul Tutorilor (video)

Categorie:

Conform Directivelor UEFA privind Convenția de antrenori (redacția 2015), Școala Federală de Antrenori sub egida FMF lansează proiectul Institutul Tutorilor. În cadrul acestuia antrenorii care vor obţine licenţele UEFA de categorie A, B și PRO vor fi monitorizați de 8 tutori. Ei vor urmări și analiza activitatea antrenorilor - desfășurarea antrenamentelor, ședințelor tehnice, organizarea cantonamentelor, disputarea meciurilor ș.a.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Molodvei de la Vadul lui Vodă a început marți, 14 aprilie 2015, al XVI-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”.  La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 14-30 aprilie s-au înscris 20 de antrenori.

Cursuri de instruire a antrenorilor

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Şcoala federală de antrenori anunţă înscrierea candidaţilor la cursurile de instruire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA B și C FMF.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 2 martie 2015, al XXIV-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 2 – 19 martie, s-au înscris 23 de persoane.

Comitetul de Antrenori

Categorie:

Marți, 30 decembrie, a avut loc şedinţa Comitetului de Antrenori al FMF. Au participat: Ion Testemiţanu (Vicepreşedinte FMF, Preşedinte al Comitetului), Vladimir Ţincler (Membru al Comitetului Executiv al FMF, Vicepreşedinte al Comitetului), Ilie Carp, Ghenadie Scurtul, Vladimir Gosperschi, Valentin Cojuhari, Stepan Ceban (membri).

Comitetul de Antrenori

Categorie:

Joi, 20 noiembrie, a avut loc şedinţa Comitetului de Antrenori al FMF. Au participat: Ion Testemiţanu (Vicepreşedinte FMF, Preşedinte al Comitetului), Ghenadie Scurtul (Director Tehnic FMF, membru), Vladimir Gosperschi (membru), Valentin Cojuhari (membru), Olga Rusacova (Secretar).

Seminar UEFA pentru instructorii de portari (video)

Categorie:

În perioada 26-30 octombrie, țara noastră a găzduit primul Seminar UEFA pentru instruirea instructorilor de portari din țările CSI. La evenimentul de la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă au participat reprezentanţi din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Letonia, Rusia, Ucraina, dar și trei antrenori din Moldova.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 29 septembrie 2014, al XXIII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 29 septembrie – 16 octombrie, s-au înscris 26 de persoane.

Cursuri FIFA

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a început luni, 15 septembrie 2014, Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor la fotbal pe plajă. La aceste cursuri, care se vor desfășura în perioada 15-19 septembrie, s-au înscris 19 antrenori.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Molodvei de la Vadul lui Vodă a început luni, 11 august 2014, al XV-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 11 august – 5 septembrie, s-au înscris 27 de antrenori.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail