Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Marți, 22 decembrie, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri al FMF. În cadrul întrunii a fost pusă în discuție implementarea programului “Mentori și talente” pentru anul 2016.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Joi, 3 decembrie 2015, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri. În urma analizei meciului Zaria Bălți – Speranța Nisporeni (28 noiembrie, Divizia Națională, etapa 16, ediția 2015/2016), Comitetul de Arbitri a hotărît ca arbitrul central Viorel Găina, în urma greșelilor comise, să fie suspendat pentru 5 etape.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Vineri, 27 noiembrie, la Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF, regiunea Centru, de la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar metodic cu participarea observatorilor din Divizia A și B.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Luni, 23 noiembrie 2015, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri. În urma analizei meciului Saxan Ceadîr-Lunga – Dacia Chișinău (22 noiembrie, Divizia Națională, etapa 15, ediția 2015/2016), Comitetul de Arbitri a hotărît ca arbitrul central Ruslan Muntean să fie suspendat pentru 3 etape din toate competițiile naționale desfășurate sub egida FMF. După expirarea deciziei, Ruslan Muntean va fi retrogradat pentru a deservi numai meciuri din ligile inferioare până la sfârșitul campionatului Moldovei, ediția 2015/2016.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri a luat decizia, la ședința sa din 6 noiembrie 2015, să sancționeze arbitrul Gheorghe Malinovschi cu 6 etape de suspendare din toate competițiile naționale pentru greșelile comise în cadrul meciului Dacia Chișinău – Zaria Bălți (1 noiembrie, Divizia Națională, etapa 13, ediția 2015/2016).

Școala de arbitri

Categorie:

Joi, 15 octombrie, la Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF din oraşul Cahul au început cursurile Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2015-2016.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Vineri, 25 septembrie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar ordinar cu participarea arbitrilor din Divizia Națională. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte care vizează arbitrajul în meciurile din acest sezon al Diviziei Naționale.

Şcoala de arbitri

Categorie:

Vineri, 18 septembrie, la Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF din comuna Ciorescu au început cursurile Şcolii de Arbitri pentru anul de studii 2015-2016.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

La ședința sa din 17 septembrie, Comitetul de Arbitri a luat următoarele decizii:

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri al FMF anunță înscrierea doritorilor în școala de arbitri. Sunt invitați tineri și tinere cu vârsta între 15-30 de ani, care iubesc fotbalul şi sunt dornici să se dedice arbitrajului.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail