Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Conform planului de activitate, joi, 26 februarie, la Universitatea de Stat de Educației Fizică și Sport, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea observatorilor de arbitri din Divizia Națională, A și B.

La Mulți Ani!

Categorie:

Grigore RUSU, observator de arbitri FMF, a împlinit onorabila vârstă de 60 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.

Comitetul de Arbitri al FMF (video)

Categorie:

Arbitrii moldoveni efectuează în perioada 11-21 februarie 2015 un cantonament în Antalya (Turcia) în vederea pregătirii către reluarea Campionatului Republicii Moldova la fotbal. La acest stagiu de pregătire, organizat de Federatia Moldovenească de Fotbal, participă 43 de arbitri din Divizia Naţională.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri al FMF anunță înscrierea doritorilor în școala de arbitri. Sunt invitați tineri și tinere cu vârsta între 15-30 de ani, care iubesc fotbalul şi sunt dornici să se dedice arbitrajului.

Seminar FMF

Categorie:

Miercuri, 4 februarie 2015, la sediul FMF a avut loc un seminar cu participarea instructorilor regionali responsabili de instruirea arbitrilor, Ghenadie Sidenco, Iurie Covtun, Iurie Smedu, Denis Borisov. La eveniment au mai participat Oleg Molceanov, Vladislav Cebotari, Vlad Țurcanu, Anatolie Bodean, Inspectori Federali FMF, Vladimir Antonov, Observator de arbitri UEFA.

Școala de arbitri

Categorie:

Vineri, 30 ianuarie 2015, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire pentru 23 de participanți la primele cursuri de instruire a arbitrilor organizate de Școala de arbitri în cadrul FMF. La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au participat Nicolae Cebotari, Secretar General FMF, Vladimir Antonov, Observator UEFA, Vlad Țurcanu, Anatol Bodean și Oleg Molceanov, Inspectori Federali.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Vladimir ANTONOV a fost numit observator de arbitri UEFA la meciul dintre selecționatele Georgiei și Poloniei din cadrul preliminariilor EURO 2016. Partida se va disputa pe 14 noiembrie 2014 în oraşul Tbilisi. Miercuri, 12 noiembrie, Olesea BERDEA va fi Delegat UEFA la meciul Ligii Campionilor la fotbal feminin Gintra Lituania – Brondby Danemarca, programat pe stadionul central din Siauliai.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Vladimir ANTONOV a fost numit observator de arbitri UEFA la meciul Qarabag Azerbaidjan – Dnipro Ucraina din cadrul fazei grupelor Ligii Europei. Partida se va disputa pe 6 noiembrie 2014 în oraşul Baku. În cadrul aceleiași competiții, Adrian IXARI va fi Delegat UEFA la meciul Sparta Cehia – Slovan Slovacia, programat pe stadionul “Letna” din Praga.

Școala de arbitri

Categorie:

Luni, 20 octombrie, la CSCT Buiucani au început cursurile Școlii de Arbitri pentru anul de studii 2014-2015. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Nicolae Cebotari, Secretar General FMF. Aceste cursuri, care pentru prima dată se desfășoară sub egida FMF, vor dura 3 luni. La final, participanții vor susține examene.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Vladimir ANTONOV a fost numit observator de arbitri UEFA la meciul Real Sociedad Spania – Aberdeen Scoţia din cadrul turului trei preliminar al Ligii Europei. Partida se va disputa pe 31 iulie 2014 în oraşul San Sebastian.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail