Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri a luat decizia, la ședința sa din 7 mai 2015, să sancționeze arbitrul Ruslan Muntean și arbitrul asistent Denis Oală cu câte 5 etape de suspendare pentru greșelile comise în cadrul meciului Dacia Chișinău – FC Tiraspol (29 aprilie, 1/2 Cupa Moldovei Orange, ediția 2014/2015).

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Luni, 6 aprilie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea observatorilor de arbitri din Divizia Națională. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte care vizează sistemul cu şase arbitri, implementat recent la unele meciuri din Divizia Națională, inclusiv evaluarea lucrului arbitrilor.

Şcoala de arbitri

Categorie:

Miercuri, 1 aprilie, în oraşul Bălți au început cursurile Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2015. Aceste cursuri, care se desfăşoară sub egida FMF, vor dura până pe 30 iunie. La final, participanţii vor susţine examene teoretice.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri a luat decizia, la ședința sa din 2 aprilie 2015, să sancționeze arbitrul Ghenadie Sidenco cu 4 etape de suspendare pentru greșeala comisă în cadrul meciului Dacia-2 Buiucani Chișinău – Speranța Nisporeni (Divizia A, etapa 13, ediția 2014/2015).

Seminar pentru arbitri

Categorie:

Vineri, 20 martie, în orașul Șoldănești a fost organizat un seminar republican pentru pregătirea arbitrilor. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte care vizează regulile de joc și activitatea arbitrilor în timpul partidelor de fotbal.

Şcoala de arbitri

Categorie:

Joi, 19 martie, în oraşul Bender au început primele cursuri ale Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2015. Aceste cursuri, care se desfăşoară sub egida FMF, vor dura până pe 30 iunie. La final, participanţii vor susţine examene teoretice.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că arbitrul moldovean Dumitru MUNTEAN, care va fi ajutat de arbitrul asistent Vitalie GORBATOV, vor deservi meciurile grupei 1 din cadrul rundei de elită a Campionatului European de juniori U-17, ediția 2015. Partidele vor avea loc în Spania în perioada 20-25 martie.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Sâmbătă, 14 martie, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat la stadionul Dinamo din Chişinău testarea fizică pentru 50 de arbitri care urmează să deservească partidele de fotbal din Divizia B. În după amiaza zilei, la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport arbtrii au susţinut examenele teoretice.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Marți, 10 martie, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat la stadionul Dinamo din Chișinău testarea fizică pentru 22 de arbitri care urmează să deservească partidele de fotbal din Divizia A. În după amiaza zilei, la CSCT Buiucani arbtrii au susținut examene teoretice.

Şcoala de arbitri (video)

Categorie:

Marţi, 3 martie, în oraşul Cahul au început primele cursuri ale Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2015. Aceste cursuri, care se desfăşoară sub egida FMF, vor dura până pe 15 iunie. La final, participanţii vor susţine examene teoretice.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail