Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cursuri FIFA de instruire a arbitrilor (video)

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 22 august 2016, Cursul FIFA de instruire a arbitrilor.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Sâmbătă, 30 iulie, a avut loc ședinţa Comitetului de Arbitri. În urma analizei meciului FC Dacia Chişinău - FC Zimbru Chişinău (25 iulie 2016, Divizia Naţională, etapa 1, ediţia 2016/2017), Comitetul de Arbitri a hotărît ca arbitrul central Dumitru Muntean, în urma greşelilor comise, să fie suspendat pentru 4 etape.

Schimbări în Regulile Jocului (video)

Categorie:

La 1 iunie 2016 au intrat în vigoare mai multe schimbări făcute de International Football Association Board (IFAB) în Regulile Jocului pentru anii 2016/2017. Revizurile au fost adoptate în cadrul celei de-a 130-a ședințe anuale IFAB, care a avut loc pe 5 martie 2016, la Cardiff.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

În perioada 11-15 iulie, la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, se desfășoară un cantonament, la care participă arbitrii-candidați la deservirea meciurilor în Divizia Națională, ediția 2016-2017.

Școala de arbitri

Categorie:

Pe 29 iunie, la Bender, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire pentru participanţii cursului de instruire a arbitrilor organizat în acest oraş de Şcoala de arbitri în cadrul FMF.

Școala de arbitri

Categorie:

Pe 23 iunie, la Bălţi, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire pentru participanţii cursului de instruire a arbitrilor organizate în acest oraş de Şcoala de arbitri în cadrul FMF.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Vineri, 3 iunie, la sediul FMF a avut loc şedinţa Comitetului de Arbitri. În cadrul întrunirii au fost făcute totalurile Campionatului de fotbal al Moldovei, ediția 2015-2016, dar și s-au discutat perspectivele arbitrajului pentru următorul sezon. O atenție deosebită a fost acordată subiectului cu privire la inovațiile în regulile de joc care au intrat în vigoare la 1 iunie.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri al FMF anunță înscrierea doritorilor în școala de arbitri. Sunt invitați tineri și tinere cu vârsta între 15-30 de ani, care iubesc fotbalul şi sunt dornici să se dedice arbitrajului.

Seminar FMF

Categorie:

Joi, 28 aprilie, la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea arbitrilor și observatorilor de arbitri din Divizia Națională.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Joi, 28 aprilie, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri al FMF. Pentru greșelile comise în cadrul meciului Sfîntul Gheorghe Suruceni - Sheriff-2 Tiraspol (20 aprilie, Divizia A, meci restanță din etapa 15, ediția 2015/2016), arbitrul Ivan Arnaut a fost suspendat până la sfârșitul campionatului. Aceeași sancțiune a fost aplicată lui Sergiu Ciobanu, observator de arbitri la partida sus menționată.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail