Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

În perioada 6-10 iulie, la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, se desfășoară un cantonament, la care participă 47 de arbitri-candidați la deservirea meciurilor în Divizia Națională, ediția 2015-2016.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor arbitri din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Ghenadie SCURTUL a fost numit delegat UEFA la meciul Neftci Azerbaidjan - Mladost Muntenegru din cadrul primului tur preliminar al Ligii Europa. Partida se va disputa pe 2 iulie 2015 în oraşul Baku. În cadrul aceleiaşi competiţii, partida Ordabasy Kazahstan - Beitar Israel va fi condusă de arbitrul Dumitru MUNTEAN, care va fi ajutat de arbitrii asistenți Andrei BODEAN și Denis BORISOV, precum și de al patrulea oficial Iurie COVTUN.

Şcoala de arbitri

Categorie:

Pe 19 iunie, la Bălţi, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire pentru participanţii la primele cursuri de instruire a arbitrilor organizate în acest oraş de Şcoala de arbitri în cadrul FMF. La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au participat Anatol Bodean, Inspector Federal FMF.

Școala de arbitri

Categorie:

Pe 9 iunie, la Bender, și 10 iunie, la Cahul, au avut loc ceremoniile de înmânare a certificatelor de absolvire pentru participanții la primele cursuri de instruire a arbitrilor organizate în aceste localități de Școala de arbitri în cadrul FMF.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri a luat decizia, la ședința sa din 7 mai 2015, să sancționeze arbitrul Ruslan Muntean și arbitrul asistent Denis Oală cu câte 5 etape de suspendare pentru greșelile comise în cadrul meciului Dacia Chișinău – FC Tiraspol (29 aprilie, 1/2 Cupa Moldovei Orange, ediția 2014/2015).

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Luni, 6 aprilie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea observatorilor de arbitri din Divizia Națională. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte care vizează sistemul cu şase arbitri, implementat recent la unele meciuri din Divizia Națională, inclusiv evaluarea lucrului arbitrilor.

Şcoala de arbitri

Categorie:

Miercuri, 1 aprilie, în oraşul Bălți au început cursurile Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2015. Aceste cursuri, care se desfăşoară sub egida FMF, vor dura până pe 30 iunie. La final, participanţii vor susţine examene teoretice.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri a luat decizia, la ședința sa din 2 aprilie 2015, să sancționeze arbitrul Ghenadie Sidenco cu 4 etape de suspendare pentru greșeala comisă în cadrul meciului Dacia-2 Buiucani Chișinău – Speranța Nisporeni (Divizia A, etapa 13, ediția 2014/2015).

Seminar pentru arbitri

Categorie:

Vineri, 20 martie, în orașul Șoldănești a fost organizat un seminar republican pentru pregătirea arbitrilor. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte care vizează regulile de joc și activitatea arbitrilor în timpul partidelor de fotbal.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail