Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Seminar pentru arbitri

Categorie:

Vineri, 20 martie, în orașul Șoldănești a fost organizat un seminar republican pentru pregătirea arbitrilor. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte care vizează regulile de joc și activitatea arbitrilor în timpul partidelor de fotbal.

Şcoala de arbitri

Categorie:

Joi, 19 martie, în oraşul Bender au început primele cursuri ale Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2015. Aceste cursuri, care se desfăşoară sub egida FMF, vor dura până pe 30 iunie. La final, participanţii vor susţine examene teoretice.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că arbitrul moldovean Dumitru MUNTEAN, care va fi ajutat de arbitrul asistent Vitalie GORBATOV, vor deservi meciurile grupei 1 din cadrul rundei de elită a Campionatului European de juniori U-17, ediția 2015. Partidele vor avea loc în Spania în perioada 20-25 martie.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Sâmbătă, 14 martie, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat la stadionul Dinamo din Chişinău testarea fizică pentru 50 de arbitri care urmează să deservească partidele de fotbal din Divizia B. În după amiaza zilei, la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport arbtrii au susţinut examenele teoretice.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Marți, 10 martie, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat la stadionul Dinamo din Chișinău testarea fizică pentru 22 de arbitri care urmează să deservească partidele de fotbal din Divizia A. În după amiaza zilei, la CSCT Buiucani arbtrii au susținut examene teoretice.

Şcoala de arbitri (video)

Categorie:

Marţi, 3 martie, în oraşul Cahul au început primele cursuri ale Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2015. Aceste cursuri, care se desfăşoară sub egida FMF, vor dura până pe 15 iunie. La final, participanţii vor susţine examene teoretice.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Conform planului de activitate, joi, 26 februarie, la Universitatea de Stat de Educației Fizică și Sport, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea observatorilor de arbitri din Divizia Națională, A și B.

La Mulți Ani!

Categorie:

Grigore RUSU, observator de arbitri FMF, a împlinit onorabila vârstă de 60 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.

Comitetul de Arbitri al FMF (video)

Categorie:

Arbitrii moldoveni efectuează în perioada 11-21 februarie 2015 un cantonament în Antalya (Turcia) în vederea pregătirii către reluarea Campionatului Republicii Moldova la fotbal. La acest stagiu de pregătire, organizat de Federatia Moldovenească de Fotbal, participă 43 de arbitri din Divizia Naţională.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri al FMF anunță înscrierea doritorilor în școala de arbitri. Sunt invitați tineri și tinere cu vârsta între 15-30 de ani, care iubesc fotbalul şi sunt dornici să se dedice arbitrajului.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail