Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

Saptămâna Fotbalului Special Olympics (video)

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal și Olimpiada Specială din Republica Moldova au organizat pe 28 mai meciurile etapei finale ale Săptămânii Fotbalului European Special Olympics.

Competiţia s-a desfășurat la Chişinău, la stadionul CSCT Buiucani cu participarea mai multor echipe din Republica Moldova (băieţi şi fete) de la şcolile auxiliare, formații unificate compuse din elevi de la şcolile auxiliare şi şcolile medii din regiunile ţării, în total circa 630 de persoane cu inteligență redusă.

La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au fost prezenți Ruslan Berzoi, Vicepreşedintele FMF, Alexandra Danilenco, Preşedinte Special Olympics Moldova, Nineli Mangasarian, reprezentantul UNICEF Moldova, Mircea Cojocari, Şeful Departamentului Protocol Administrativ FMF, Vasile Onica, Șeful Departamentului Sport din cadrul Ministerului Educației, Vasile Gobjilă, Preşedintele ARF din Rezina, Victor Ursan, Secretar General ARF Ocnița, Rodica Afanasiev, PR Manager Leogrand, Margareta Romanov, Directorul Școlii Auxiliare nr.6, alți oficiali.

La încheierea sărbătorii fotbalistice, la Hotelul LeoGrand a fost organizată ceremonia festivă de premiere şi o masă de binefacere. În perioada 20-28 mai, FMF împreună cu Olimpiada Specială din Republica Moldova au desfășurat Săptămîna Fotbalului, fiind organizate jocuri de integrare cu participarea a 2000 de sportivi.

 

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail