FMF

Comitetul de Competiții al FMF

News Details
Text

La şedinţa sa din data de 10 noiembrie 2017, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F.,

1. Pentru comportament neregulamentar (comportament nesportiv – dezacord cu deciziile arbitrului) manifestat de Antrenorul echipei FC Soroca, dl. Russu Marin, în timpul meciului FCM Ungheni – FC Soroca din data de 08.11.2017 (Divizia B, etapa a XV-a), fapt pentru care a fost eliminat din suprafaţa tehnică în timpul jocului, 

D E C I D E:

1.1. A-l sancţiona pe Russu Marin, Antrenor FC Soroca cu suspendare pentru 1 (una) etapă de campionat.

1.2. Suspendarea se referă la interdicţia de a conduce jocul echipei în timpul meciurilor de campionat în calitate de antrenor şi, de asemenea, de a se afla în încăperile şi teritoriilor adiacente stadionului (spre exemplu şi nu numai: banca tehnică, vestiare, căile de acces spre vestiare, tribuna oficială) cu excepţia tribunelor pentru spectatori, căilor de acces spre acestea şi altor spaţii destinate şi unde au acces spectatorii în timpul meciurilor de campionat. 

1.3. A sancţiona FC Soroca cu amendă în mărime de 300 (trei sute) lei (MDL).

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă şi nu se supune nici unei căi de atac.


2.1. Pentru comportament inacceptabil al echipelor, acumularea a 4 (patru) şi mai multe cartonașe galbene de către jucătorii echipelor de fotbal în timpul meciurilor «Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediția 2017», Divizia B (etapa a XV-a), 

D E C I D E:

2.1.1. A sancţiona FC Bogzeşti cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL) – acumularea a 4 (patru) cartonaşe galbene în timpul meciului FC Tighina – FC Bogzeşti (din data de 08.11.2017). 

2.1.2. A sancţiona FC Slobozia Mare cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL) – acumularea a 5 (cinci) cartonaşe galbene în timpul meciului FC Maiak Chirsova – FC Slobozia Mare (din data de 08.11.2017).


2.2. Pentru comportament nesportiv manifestat de jucătorii de fotbal în timpul meciurilor «Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediția 2017», Divizia B (etapa a XV-a),

D E C I D E:

2.2.1. A-l suspenda pe Bologan Constantin (jucător FC Bogzeşti) pentru 1 (una) etapă de campionat – acumularea a 2 (două) cartonaşe galbene în timpul meciului FC Tighina – FC Bogzeşti (din data de 08.11.2017). 

A sancţiona FC Bogzeşti cu amendă în mărime de 100 (una sută) lei (MDL).

2.2.2. A-l suspenda pe Botez Gheorghe (jucător FC Fortuna Pleşeni) pentru 1 (una) etapă de campionat – acumularea a 2 (două) cartonaşe galbene în timpul meciului FC Congaz – FC Fortuna Pleşeni (din data de 08.11.2017). 

A sancţiona FC Fortuna Pleşeni cu amendă în mărime de 100 (una sută) lei (MDL).

2.2.3. A-l suspenda pe Ratcoglo Serghei (jucător FC Maiak Chirsova) pentru 2 (două) etape de campionat – lovirea adversarului în timpul meciului FC Maiak Chirsova – FC Slobozia Mare (din data de 08.11.2017). 

A sancţiona FC Maiak Chirsova cu amendă în mărime de 100 (una sută) lei (MDL).