Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-15 / Meciuri amicale cu România (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei va disputa pe 28 şi 30 octombrie două meciuri amicale internaţionale cu reprezentativa similară a României. Ambele partide vor avea loc în orașul Galați. La cantonamentul de pregătire înaintea acestor meciuri, antrenorul selecţionatei noastre, Serghei Iepureanu, a convocat 19 jucători.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de miercuri, 5 noiembrie 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei Moldovei contra Liechtensteinului din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2016 (15 noiembrie 2014, Chişinău, Stadionul Zimbru). Orice instituţie de presă poate primi maxim două acreditări (reporter/redactor + fotoreporter/cameraman).

Delegări arbitri Divizia Naţională

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul etapei XII a Diviziei Naţionale la fotbal:

Alexandru Mațiura, la 60 de ani (video)

Categorie:

Veteranii fotbalului moldovenesc şi-au dat întâlnire pe 24 octombrie la mini-terenul de la CSCT Buiucani din Chişinău pentru a-l felicita pe cunoscutul fotbalist şi antrenor, Alexandru Mațiura, cu ocazia jubileului de 60 de ani.

La Mulți Ani!

Categorie:

Vladimir PIANCOVSCHI, veteran al fotbalului moldovenesc, a împlinit onorabila vîrstă de 75 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 23 octombrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor, declaraţiilor persoanelor invitate, alte materiale relevante referitor la meciurile disputate în cadrul competiţiilor oficiale sau desfăşurate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comitetul de Licențiere

Categorie:

Joi, 23 octombrie 2014, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Nicolae Cebotari (Secretar General FMF), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare) şi reprezentanţi de la cluburile de fotbal din Divizia Naţională.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 23 octombrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât paisprezece trepte şi ocupă locul 119 cu 262 puncte. Selecţionata pregătită de Alexandru Kurteian a disputat două meciuri în preliminariile CE 2016: Austria (scor 1-2) și Rusia (1-1). Pe 15 noiembrie, tricolorii vor juca împotriva Liechtensteinului.

Fotbal feminin / Preliminariile CE WU-17 (video)

Categorie:

În perioada 26 – 31 octombrie naţionala de junioare U-17 a Moldovei va participa în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2014/2015. Moldova va evolua în grupa 1, din care mai fac parte Anglia, Rusia şi Bulgaria, gazda mini-turneului.

Școala de arbitri

Categorie:

Luni, 20 octombrie, la CSCT Buiucani au început cursurile Școlii de Arbitri pentru anul de studii 2014-2015. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Nicolae Cebotari, Secretar General FMF. Aceste cursuri, care pentru prima dată se desfășoară sub egida FMF, vor dura 3 luni. La final, participanții vor susține examene.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail