Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Fotbal pe plajă

Categorie:

În zilele de 4 şi 5 iulie 2015 pe terenul din Parcul „Valea Morilor” au avut loc meciurile Cupei Republicii Moldova la fotbal pe plajă, organizată de Asociaţia de profil din R. Moldova în coloborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal. La competiţie au participat 8 echipe.

Bătălia portarilor (video)

Categorie:

Sâmbătă, 4 iulie 2015, pe stadionul orăşenesc din oraşul Bălţi a fost organizat turneul „Bătălia portarilor”. La cea de-a cincia ediţie a întrecerii au participat peste 100 de portari din întreaga ţară.

Olimpiada APSM

Categorie:

Vineri, 3 iulie, la restaurantul „Mi Piace” din Chişinău a fost făcut bilanțul Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova, ediția 2015. În cadrul Galei APSM au fost premiați cei mai buni jurnaliști care au concurat la diferite probe sportive, printre care și fotbalul.

Futsal / Tragerea la sorți prel. CM 2016

Categorie:

Joi, 2 iulie, la sediul UEFA de la Nyon, Elvetia, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea componențelor grupelor din cadrul primei runde preliminare a Campionatului Mondial la futsal din 2016. Selecționata Moldovei va juca în grupa A alături de Georgia, Andorra și Gibralatar. Meciurile vor avea loc în perioada 22-25 octombrie 2015. Gazda mini-turneului va fi stabilită mai târziu.

Cupa UEFA la futsal / Tragerea la sorţi

Categorie:

Joi, 2 iulie, la sediul UEFA de la Nyon, Elvetia, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea componențelor grupelor din cadrul turneului preliminar al Cupei UEFA la futsal. Campioana Moldovei, Progres Chișinău, va juca în grupa G cu formatiile FP Halle-Gooik (Belgia) și ASUE Yerevan (Armenia).

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Ghenadie SCURTUL a fost numit delegat UEFA la meciul Neftci Azerbaidjan - Mladost Muntenegru din cadrul primului tur preliminar al Ligii Europa. Partida se va disputa pe 2 iulie 2015 în oraşul Baku. În cadrul aceleiaşi competiţii, partida Ordabasy Kazahstan - Beitar Israel va fi condusă de arbitrul Dumitru MUNTEAN, care va fi ajutat de arbitrii asistenți Andrei BODEAN și Denis BORISOV, precum și de al patrulea oficial Iurie COVTUN.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 27 iunie 2015, pe teritoriul Liceului Teoretic din satul Corten, raionul Taraclia, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Premierea echipei Noroc U-16

Categorie:

Sâmbătă, 27 iunie 2015, la stadionul sătesc din Nimoreni a avut loc ceremonia de premiere a echipei Noroc, campioana Moldovei la fotbal feminin (junioare), ediţia 2014-2015. FMF a fost reprezentată la eveniment de către Nicolae Cebotari, Secretar General, şi Natalia Ceban, Inspector Federal responsabil pe fotbalul feminin.

Fotbal feminin / Liga Campionilor UEFA

Categorie:

Joi, 25 iunie 2015, la sediul UEFA de la Nyon a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea componențelor grupelor din cadrul turului preliminar al Ligii Campionilor UEFA la fotbal feminine, ediția 2015/2016. Campioana Moldovei, CS Noroc, va juca în grupa 6 cu echipele ZFK Spartak (Serbia), ZNK Osijek (Croația) și CF Benfica (POrtugalia). Mini-turneul va avea loc în perioada 11-16 august 2015 în Croația.

Moldova WU-15 – ȘS Bălți 0-0 (video)

Categorie:

Naționala de junioare U-15 a Moldovei a remizat, scor 0-0, meciul de pregătire disputat cu ȘS Bălți. Partida a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail