Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 18.00 a zilei de marţi, 17 februarie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) la cel de-al XIII-lea Congres Ordinar al FMF. Orice instituţie de presă poate primi maximum 2 acreditări (presa + TV/foto). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Cursuri de instruire a antrenorilor

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Şcoala federală de antrenori anunţă înscrierea candidaţilor la cursurile de instruire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA PRO, UEFA  A, UEFA  B, UEFA  A Goalkeeper, C FMF.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri al FMF anunță înscrierea doritorilor în școala de arbitri. Sunt invitați tineri și tinere cu vârsta între 15-30 de ani, care iubesc fotbalul şi sunt dornici să se dedice arbitrajului.

Memorialul "Piotr Stoianov"

Categorie:

Duminică, 25 ianuarie, în orașul Taraclia s-a încheiat turneul de fotbal în memoria lui Piotr Stoianov, antrenor emerit al Republicii Moldova. La competiție au participat 25 echipe din sudul țării și doar patru dintre ele au evoluat în faza finală. Câștigătoare a devenit formația Oguz-Sport Comrat, care le-a devansat pe Corten, Universitatea “Grigorii Țambalac” din Taraclia și Spartak din satul Moscovei, raionul Cahul.

Cupa CSI / Moldova - Letonia 1-1, 6-5 penalty

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei s-a clasat pe locul 9 la Cupa Comunităţii, ediţia 2015, care se desfăşura în oraşul Sankt-Petersburg. În ultimul meci al competiţiei, echipa noastră s-a impus în faţa Letoniei în urma executării loviturilor de departajare, scor 6-5. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 1-1.

Gala Fotbalului Cahulean

Categorie:

Sâmbătă, 24 ianuarie, la Palatul de Cultură a orașului Cahul, Asociaţia Raională de Fotbal a desfăşurat Gala Fotbalului Cahulean 2014. În cadrul evenimentului au fost menţionaţi cei mai buni fotbalişti, echipe și instituții din raion. La festivitate au participat Avram Micinschi, Preşedintele Raionului Cahul, Petru Burlacu, Primarul oraşului Cahul, Vasile Poroșenco, Președintele ARF Cahul, Alexei Gheorghiu, Secretar general ARF Cahul, alți oaspeți și oficiali.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 27 ianuarie 2015 a adoptat următoarele decizii:

U-17 / Moldova - Letonia 1-3

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei s-a clasat pe locul 3 la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. În ultimul meci contând pentru locurile 1-3, echipa noastră a suferit înfrângere în faţa Letoniei, scor 1-3.

U-17 / Moldova - Rusia 1-2

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere în meciul cu Rusia, scor 1-2, contând pentru locurile 1-3 din cadrul turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. Pentru tricolori urmează ultima partidă la competiţia din Belarus. Sâmbătă, 24 ianuarie, echipa noastră va întâlni naţionala Letoniei (ora 17.30).

Omagiu pentru Nicolae Tabaciuc

Categorie:

Veteranii fotbalului moldovenesc au adus un omagiu cunoscutului fotbalist şi antrenor, Nicolae Tabaciuc, trecut în nefiinţă acum 14 ani. Numeroşi discipoli şi prieteni şi-au dat întîlnire pe 23 ianuarie 2015 la mini-terenul de fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău pentru un meci amical în memoria fostulului fundaş şi căpitan al echipei Nistru Chişinău, care a fost desemnat de două ori cel mai bun fotbalist al anului din Moldova.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail