Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Lotul naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, a anunţat lotul de jucători pentru meciurile cu Serbia (6 octombrie) și Irlanda (9 octombrie) din cadrul preliminariilor CM 2018.

Informaţii despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciurile Moldova – Serbia şi Moldova - Irlanda din cadrul preliminariilor CM 2018 pot fi procurate prin intermediul sistemului de comandă online.

U-17 / Preliminariile CE 2017 - Ziua 2 (video)

Categorie:

În perioada 23 – 28 septembrie naţionala de juniori U-17 a Moldovei participă în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European, ediţia 2016/2017. UEFA a încredinţat ţării noastre organizarea mini-turneului la care vor mai evolua Rusia, Letonia şi Bosnia şi Herţegovina.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Asociația Surzilor din Republica Moldova

Categorie:

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Surzilor, Asociaţia de profil din Republica Moldova a organizat duminică, 25 septembrie, mai multe acţiuni cultural-artistice, care au culminat cu un spectacol de gală.

Turneu internaţional (video)

Categorie:

Sâmbătă, 24 septembrie, pe terenul Școlii Auxiliare nr.6 a avut loc cea de-a patra ediție a turneului internațional la mini-fotbal între nevăzători cu participarea echipelor din Moldova, România și Rusia.

U-17 / Preliminariile CE 2017 - Ziua 1 (video)

Categorie:

În perioada 23 – 28 septembrie naţionala de juniori U-17 a Moldovei va participa în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European, ediţia 2016/2017. UEFA a încredinţat ţării noastre organizarea mini-turneului la care vor mai evolua Rusia, Letonia şi Bosnia şi Herţegovina.

Asociaţia de Fotbal din Rezina (video)

Categorie:

Vineri, 23 septembrie 2016, în sala Consiliului Raional Rezina a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei Raionale de Fotbal din Rezina.

Lotul naționalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Dănuț Stelian Oprea, a anunţat lotul de jucători pentru ultimele meciuri cu Cehia (7 octombrie, Znojmo) și Malta (11 octombrie, Paola) din cadrul preliminariilor CE 2017.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 23 septembrie 2016, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea perechilor și gazdelor meciurilor din cadrul 1/8 de finală a Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2016-2017.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail