Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Acreditări de presă pentru meciul cu Suedia (fotbal feminin)

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de joi, 10 septembrie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei feminine a Moldovei contra Suediei din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017 la fotbal feminin (17 septembrie 2015, Orhei, Complexul Sportiv Raional).

Festival OFFS

Categorie:

Joi, 3 septembrie, la stadionul sătesc din Ratuș, OFFS Măgdăceşti a organizat un festival fotbalistic pentru circa 200 de copii. Pe lângă activitățile cultural-sportive, micuții s-au bucurat și de acțiunile cu participarea colaboratorilor Inspectoratului General al Poliției în cadrul programului special SSP (Sport – Școală – Poliție).

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia meciului selecţionatei de tineret a Moldovei contra Muntenegru (4 septembrie 2015, Orhei). Va fi prezent Dănuț Stelian Oprea, antrenor principal al Echipei Naţionale U-21 a Moldovei și doi jucători.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 3 septembrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat trei trepte și ocupă acum locul 124 cu 245 puncte. Pentru echipa noastră urmează două partide din Preliminariile CE 2016 cu Austria (5 septembrie, deplasare) și Muntenegru (8 septembrie, acasă).

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

La ședința sa din 2 septembrie, Comitetul de Arbitri a luat următoarele decizii:

Comitetul de Urgență

Categorie:

În legătură cu necesitatea asigurării condițiilor optime pentru disputarea meciului etapei I, Divizia Națională, FC Dacia – FC Milsami, transferat din motive ce țin de participarea FC Dacia în Liga Europei UEFA și FC Milsami în Liga Campionilor UEFA, în scopul unei bune organizări şi desfăşurări a meciurilor Campionatului R. Moldova la fotbal, ediţia 2015-2016, Comitetul de Urgenţă al F.M.F. a hotărât:

Arbitrii meciului Austria - Moldova

Categorie:

Meciul Austria - Moldova din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Macedonia în următoarea componenţă: Aleksandar STAVREV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Marjan KIROVSKI şi Dejan KOSTADINOV şi arbitrii adiţionali Dimitar MECKAROVSKI şi Dejan JAKIMOVSKI. Al 4-lea oficial va fi Nikola KARAKOLEV.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunţat lotul final pentru meciurile cu Austria (5 septembrie, Viena) şi Muntenegru (8 septembrie, Chișinău) din Preliminariile Campionatului European-2016.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Marți, 1 septembrie 2015, pe teritoriul Liceului Teoretic “Vlad Ioviță” din satul Cocieri, raionul Dubăsari, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Arbitrii meciului Moldova - Muntenegru U-21

Categorie:

Meciul Moldova – Muntenegru din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Luxemburg în următoarea componenţă: Laurent KOPRIWA – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Joaquim DA SILVA șiDaniel DA COSTA. Al 4-lea oficial va fi Christian RICHARTZ.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail