Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 18 decembrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât o treaptă şi ocupă locul 121 cu 250 puncte. În decembrie, selecţionata pregătită de Alexandru Curteian nu a jucat vreun meci internațional.

Supercupa Moldovei între veterani (video)

Categorie:

Echipa Poliproject Chişinău a câştigat Supercupa Moldovei la fotbal între veterani, ediţia 2014. În meciul decisiv disputat miercuri, 17 decembrie, la stadionul Clubului Sportiv pentru Copii și Tineret “Buiucani”, Poliproject a învins formaţia Zaria Bălţi în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3. Timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Gala Laureaţilor APSM

Categorie:

Luni, 15 decembrie, la restaurantul hotelului „Leogrand” din Chişinău s-a desfăşurat Gala Laureaţilor Asociaţiei Presei Sportive din Moldova. În cadrul evenimentului au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai anului 2014, antrenori şi echipe, desemnaţi în urma unui sondaj la care au participat membrii APSM.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de marţi, 6 ianuarie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru mini-turneul din cadrul etapei preliminare a Campionatului European la futsal cu participarea selecţionatelor Moldovei, Franţei, Albaniei şi San Marino (14-17 ianuarie 2015, Ciorescu, CS “Futsal Arena FMF”). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Artur Ioniţa – cel mai bun în 2014 (video)

Categorie:

Pentru prima dată, cel mai bun jucător al anului a fost desemnat Artur IONIȚA, mijlocaşul selecţionatei Moldovei şi al clubului Verona Italia. El a totalizat 325 de puncte. Pe locul doi, cu 170 p., s-a plasat Alexandru EPUREANU, apărătorul selecţionatei Moldovei şi al clubului Istanbul BB Turcia, iar pe trei – Ilie CEBANU, portarul selecţionatei Moldovei şi al clubului Mordovia, Rusia, 107 p.

Asociaţiile Raionale de Fotbal

Categorie:

Reprezentanţi de la Asociaţiile Raionale de Fotbal (ARF) afiliate la FMF au participat pe 14 decembrie la şedinţa ordinară de lucru, care s-a desfăşurat în sala de conferinţe a hotelului Leogrand din Chişinău.

Gala Fotbalului din Sângerei (video)

Categorie:

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, Asociaţia Raională de Fotbal din Sângerei a desfăşurat Gala Laureaţilor Fotbalului din raion. Campioană a raionului devenit echipa FC Sângerei, care a fost urmată de Speranța Sângereii Noi și FC Grigorăuca. Deţinătoare a Cupei este Spicul Chișcăreni. Formația Școlii Sportive din Sângerei a devenit campioană printre juniori.

Turneu pentru copii

Categorie:

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, în orașul Nisporeni s-a desfășurat turneul republican la mini-fotbal între copii (anul nașterii 2001-2002), dedicat Zilei Mondiale a Fotbalului. La competiție participă echipele Școlilor Sportive din Nisporeni, Ungheni, Telenești, Orhei și Zimbru Chișinău.

Ziua Mondială a Fotbalului

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Fotbalului, proiectul CCPA/OFFS Moldova a desfășurat diferite activități sportive în orașele Ceadîr-Lunga, Bălți, Dubăsari, Molovata, Ungheni, Edineț, la care au participat circa 200 de copii. La 10 decembrie este marcată Ziua Mondială a Fotbalului. Această iniţiativă a fost înaintată de către Organizaţia Naţiunilor Unite, cu scopul de a aduce un omagiu sportului rege care a adunat în jurul său milioane de oameni în întreaga lume.

Delegări arbitri Divizia Naţională

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul etapei XVIII a Diviziei Naţionale la fotbal:

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail