Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Comitetul de Statistică

Categorie:

Luni, 3 august 2015, a avut loc ședința Comitetului de Statistică. În cadrul întrunirii au fost puse în discuție mai multe aspecte care vizează statistica Campionatului Moldovei. S-a constatat că la meciurile primelor două etape din sezonul 2015-2016 a fost atestat un interes sporit din partea microbiștilor.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

În perioada 3-7 august 2015 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Federația Moldovenească de Fotbal desfășoară un Seminar pentru 140 de lideri şi antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Vladimir ANTONOV în calitate de observator de arbitri UEFA la meciul Viktoria Cehia - Maccabi Tel-Aviv Israel din cadrul turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Jocul se va desfăşura pe 5 august 2013 la stadionul “Doosan Arena” din Plzen.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Dumincă, 2 august 2015, în satul Gaidar, raionul Ceadîr-Lunga, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Jocurile Mondiale Special Olympics

Categorie:

Moldova a cucerit medalia de aur în proba de fotbal din cadrul Jocurilor Mondiale de vară Special Olympics de la Los Angeles, SUA. Cu sprijinul forului fotbalistic național, țara noastră a fost reprezentată cu succes în concursul unificat, câte 5 jucători în echipă. Selecționata feminină a Moldovei a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, avându-le în lot pe Diana Bobuțac, Ana Bulgac, Suzana Cazac, Rimma Cuca, Axenia Cuzmenco, Elena Gobjilă, Mihaela Graur, Maria Țurcan.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Conform planului de activitate, sâmbătă, 1 august, la Universitatea de Stat de Educației Fizică și Sport, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea observatorilor de arbitri din Divizia A și B.

WU-17 / Turneu de Dezvoltare UEFA - Ziua 3 (video)

Categorie:

Selecţionata de de junioare U-17  a Moldovei  a suferit înfrângere în ultimul meci din cadrul Turneului de dezvoltare UEFA, care a fost găzduit de țara noastră în perioada 28-31 iulie. Jucătoarele antrenate de ristina Samson au fost învinse de naționala similară a Letoniei, scor 0-4. Câte două goluri au marcat Anastasija Cemirtane și Sandra Voitane.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Joi, 30 iulie 2015, la sediul FMF a avut loc şedinţa ordinară de lucru la care au participat instructorii şi conducătorii proiectului CCPA / Open Fun Football Schools Moldova. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Ghenadie Scurtul, Director Tehnic FMF.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 30 iulie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de joi, 20 august 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presa, foto şi TV) pentru Cupa UEFA la futsal, etapa preliminară, Grupa G, cu participarea echipelor FC Progress Chişinău, FP Halle-Gooik, Belgia, ASUE Yerevan, Armenia (27-29 august 2015, Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din c. Ciorescu).

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail