Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal feminin / Preliminariile CE WU-17 (video)

Categorie:

În perioada 26 – 31 octombrie naţionala de junioare U-17 a Moldovei va participa în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2014/2015. Moldova va evolua în grupa 1, din care mai fac parte Anglia, Rusia şi Bulgaria, gazda mini-turneului.

Școala de arbitri

Categorie:

Luni, 20 octombrie, la CSCT Buiucani au început cursurile Școlii de Arbitri pentru anul de studii 2014-2015. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Nicolae Cebotari, Secretar General FMF. Aceste cursuri, care pentru prima dată se desfășoară sub egida FMF, vor dura 3 luni. La final, participanții vor susține examene.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Victor DAGHI a fost numit ofițer media UEFA la meciul dintre Ludogorets Bulgaria și Basel Elveția din cadrul fazei grupelor Ligii Campionilor. Partida va avea loc la 22 octombrie pe stadionul “Vasil Levski” din Sofia.

Fotbalul contra rasismului

Categorie:

Societatea de protecție a copiilor de origine africană din Moldova “FATIMA” în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal, organizația internațională “FARE” și FC Dacia Chișinău au petrecut un turneu de fotbal în cadrul Săptămânii “FARE Football People”, care se desfășoară în perioada 9-23 octombrie în toată Europa.

Vizită de lucru (video)

Categorie:

Luni, 20 octombrie, cu o vizită de lucru în ţara noastră s-a aflat Marios N Lefkaritis, Vicepreședintele și Trezorierul UEFA, Membru al Comitetului Executiv al FIFA. În dimineața zilei, oficialul forului european a avut o întâlnire cu Pavel Cebanu, Președintele FMF, în cadrul căreia au făcut un schimb de opinii despre dezvoltarea fotbalului moldovenesc.

U-17 / Preliminariile CE (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a încheiat cu victorie primul tur preliminar al Campionatului European la Fotbal, ediţia 2014/2015. Echipa noastră a învins categoric, scor 4-0, selecționata Armeniei într-un meci din grupa 3. Tricolorii au marcat toate golurile în ultimele 5 minute de joc.

La Mulți Ani!

Categorie:

Iurie CONUSEVICI, veteran al fotbalului moldovenesc, fost jucător al echipei Moldova Chișinău, a împlinit onorabila vîrstă de 65 de ani! În prezent, Iurie Conusevici este delegat FMF, asistent al coordonatorului proiectului Open Fun Football Schools Moldova și Preşedinte al Asociaţiei Veteranilor de Fotbal din Moldova.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Pe 19 octombrie 2014, în comuna Chiţcanii Vechi, raionul Teleneşti, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Fotbal-tenis / Campionatul Mondial

Categorie:

În perioada 19-24 octombrie 2014 în oraşul Nicosia, Cipru, va avea loc Campionatul Mondial de fotbal-tenis (seniori, senioare, juniori şi tineret), cu participarea a 24 ţări. Moldova va evolua la toate probele de concurs simplu, dublu, triplu, dar şi la dublu-mixt şi triplu-mixt.

U-17 / Preliminariile CE (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în cel de-al doilea meci cu Italia din cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal, ediţia 2014/2015. În cealaltă partidă din grupa 3, Islanda s-a impus în fața Armeniei, scor 2-0.
În faza următoare a competiției se califică primele două clasate din fiecare grupă, alături de 5 cele mai bune echipe de pe locul 3.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail