Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-17 / Sheriff-2 - Moldova 0-2

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a obținut victorie, scor 2-0, în meciul de verificare disputat cu echipa Sheriff-2 Tiraspol. Tricolorii au înscris câte un gol în fiecare repriză prin Maxim Cojocaru și Vlad Oprea.

Junioare U-19 / Moldova - Belarus 5-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei a obţinut victorie, scor 5-2, în primul meci amical disputat cu reprezentativa similară a Belarusului. Anastasia Toma a reuşit o dublă în prima repriză, iar Carolina Ţabur, Nadejda Colesnicenco şi Viorica Tonu au consolidat avantajul fotbalistelor noastrea în partea secundă. Partida a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul fotbalistic european ne-a comunicat delegarea oficialilor moldoveni la meciuri internaţionale.

Cursuri de instruire a antrenorilor

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Şcoala federală de antrenori anunţă înscrierea candidaţilor la cursurile de instruire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei C FMF şi B UEFA, care vor fi desfăşurate în perioada octombrie sau noiembrie 2014. Informaţia privind lista de documente, modelul cererii şi altele o puteţi găsi AICI.

U-17 / Meci amical (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2015, naţionala de juniori U-17 a Moldovei va disputa un meci de verificare cu echipa Sheriff-2 Tiraspol. Partida este programată pe 20 august la CS Sheriff din Tiraspol cu începere de la ora 10-30.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de vineri, 29 august 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul selecţionatei de tineret a Moldovei contra Angliei din cadrul Preliminariilor Campionatului European de tineret - 2015. Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

 

Turneu între veterani (video)

Categorie:

Sâmbătă, 16 august 2014, pe stadionul orăşenesc din oraşul Ocniţa s-a desfăşurat un turneu republican la fotbal între veterani. La competiţie au participat echipe din Criuleni, Donduşeni, Cantemir, Soroca, Ocniţa şi Briceni.

Delegări arbitri Divizia Naţională

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul etapei IV a Diviziei Naţionale la fotbal:

Naționala de futsal

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei va participa la turneul internațional “Trofeul Președinților”, care va avea loc în perioada 21-23 august 2014 în orașul Tîrgu-Mureș, România. La competiție vor mai evolua echipele City’us Tîrgu-Mureș (vicecampioana României), MVFC Berettyoujfalu (campioana Ungariei) și FK Odorheiu Secuiesc (locul 4 în campionatul României).

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 14 august, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat trei trepte şi ocupă locul 99 cu 325 puncte. Selecţionata pregătită de Ion Caras nu a disputat în luna iulie și august vreun meci amical.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail