Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationale
Parteneri media-tehnicPartener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turnee de dezvoltare UEFA

Categorie:

Al treilea an consecutiv UEFA a încredințat Moldovei organizarea Turneelor de Dezvoltare, ceea ce constituie o înaltă apreciere și o încurajare directă a activității forului fotbalistic moldovenesc. Anul acesta țara noastră va găzdui în perioada 2-10 mai două turnee de dezvoltare UEFA cu participarea selecţionatelor de juniori U-16 ale Slovaciei, Gerciei, Albaniei și Moldovei și  junioare U-16 ale Israelului, Georgiei, Greciei și Moldovei.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 23 aprilie 2014, Comitetul de Disciplină al FMF a examinat:

Lotul lărgit al naționalei U-20

Categorie:

Antrenorul interimar al selecţionatei U-20 a Moldovei, Ion Testemițanu, a anunțat lotul lărgit pentru meciul amical contra Ungariei, programat în localitatea Nyiregyhaza pe 30 aprilie.

Conferință de presă

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia organizării meciului amical al selecţionatei U-20 a Moldovei contra Ungariei, programat în deplasare pe 30 aprilie. Va fi prezent Ion Testemițanu, antrenor interimar. Conferinţa de presă va avea loc luni, 28 aprilie 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă. Începutul la ora 10.30.

Naționala / Cantonament la Vadul lui Vodă (video)

Categorie:

În perspectiva unei pregătiri eficiente a naționalei Moldovei către meciurile amicale și oficiale, unsprezece jucători, candidați în selecționată, au fost invitați de antrenorul reprezentativei noastre, Ion Caras, pentru un cantonament de o zi, care s-a desfășurat marți, 22 aprilie, la CPSM de la Vadul lui Vodă.

Hristos a Înviat!

Categorie:

Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti, adresăm tuturor cele mai calde urări de sănătate, bucurie şi împliniri. Fie ca lumina Învierii Domnului să Vă aducă speranţă, pace în suflet și linişte. Un Paşte fericit alături de cei dragi.

Futsal / Campionatul Moldovei

Categorie:

JLC Chișinău a devenit campioana Moldovei la futsal, ediţia 2013-2014! În meciul de aur care a stabilit deținătoarea titlului, JLC s-a impus după prelungiri, scor 5-3, în fața formației Lexmax Stăuceni (timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate, 2-2).

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 18 aprilie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul semifinalelor Cupei Moldovei – ORANGE, ediţia 2013-2014.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 17 aprilie 2014, în baza rapoartelor oficialilor şi înregistrărilor video a meciurilor, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

Vizită de lucru

Categorie:

Miercuri, 16 aprilie 2014, Președintele FMF, Pavel Cebanu, a efectuat o vizită de lucru în raionul Ungheni. Mai întâi, în comuna Zagarancea, șeful forului fotbalistic a avut o întrevedere la care au mai participat Mihai Burlacu, Primarul comunei Zagarancea, Alexandru Ciuvaga, Șeful Direcţiei Învăţămînt, Tineret şi Sport a Consiliului Raional Ungheni, Sebastian Andriuță, Antrenor la Școala Sportivă Raională, alți oficiali, care au discutat aspecte ce țin de dezvoltarea fotbalului în regiune.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail