Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Al XIII-lea Congres ordinar al FMF (video)

Categorie:

Pe 27 februarie 2015, în sala Complexului Sportiv Futsal Arena FMF situat în comuna Ciorescu, a avut loc cel de-al XIII-lea Congres Ordinar al FMF. Cu un mesaj de salut către delegați a venit Pavel Cebanu, Președintele Federației Moldovenești de Fotbal. Totodată, a fost ținut un moment de reculegere în memoria personalităților fotbalului moldovenesc, care au trecut în neființă în perioada aprilie 2014 – februarie 2015.

Delegări arbitri Divizia Naţională

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul etapei XIX a Diviziei Naţionale la fotbal:

Moldova U-16 - Moldova U-15 1-1 (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-15 și U-16 ale Moldovei vor disputa vineri, 27 februarie, un nou meci de verificare în cantonamentul de pregătire de la Vadul lui Vodă. Partida va avea loc cu începere de la ora 11.00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Conform planului de activitate, joi, 26 februarie, la Universitatea de Stat de Educației Fizică și Sport, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea observatorilor de arbitri din Divizia Națională, A și B.

Delegare UEFA

Categorie:

Ghenadie SCURTUL, Director Tehnic FMF, a lucrat în calitate de Observator Tehnic UEFA la meciul Juventus Torino – Borussia Dortmund (scor 2-1) din cadrul optimilor de finală a Ligii Campionilor. Jocul a avut loc marţi, 24 februarie 2015, la stadionul Juventus din Torino.

Moldova U-15 - Moldova U-16 0-1 (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-15 și U-16 ale Moldovei vor efectua în perioada 23-27 februarie cantonamente de pregătire la CPSM de la Vadul lui Vodă în cadrul cărora vor disputa 2 meciuri de verificare. Partidele vor avea loc pe 25 și 27 februarie cu începere de la ora 11.00.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de miercuri, 4 martie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru Finala Cupei Moldovei la futsal (11 martie 2015, Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din c. Ciorescu). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

 

Fotbal feminin / Moldova - Olimpia 3-2 (video)

Categorie:

Selecţionata feminină de fotbal a Moldovei a obţinut victorie, scor 3-2, în cel de-al doilea meci amical cu echipa Olimpia Cluj-Napoca, România. Partida va avea loc CPSM de la Vadul lui Vodă şi a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

WU-17 / Moldova - România 0-3 (video)

Categorie:

Selecționata de junioare U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în cel de-al doilea meci amical cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc CPSM de la Vadul lui Vodă și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

WU-17 / Moldova - România 0-8 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2017 la fotbal feminin, selecționata Moldovei va juca două meciuri amicale cu reprezentativa similară a României. Partidele vor avea loc CPSM de la Vadul lui Vodă pe 20 și 22 februarie cu începere de la ora 11.00, respectiv 10.00, și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail