Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Moldova - Suedia 0-2 (video)

Categorie:

Selecționata Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în meciul cu Suedia din cadrul preliminariilor CE 2016. Scandinavii și-au adjudecat victoria în repriza secundă grație dublei semnate de atacantul Zlatan Ibrahimovic.

Naționala / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciului Moldova – Suedia din cadrul Preliminariilor Campionatului European-2016.

Seminar FMF

Categorie:

Marți, 24 martie, în orașul Bălți a avut loc un seminar cu participarea directorilor școlilor sportive și cluburilor de fotbal din regiunea Nord a țării. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte ce țin de dezvoltarea fotbalului pentru copii și juniori prin implementarea unui proiect regional.

Arbitrii meciului Moldova - Suedia

Categorie:

Meciul Moldova - Suedia din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Croaţia în următoarea componenţă: Ivan BEBEK – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Tomislav PETROVIĆ şi Miro GRGIC şi arbitrii adiţionali Domagoj VUCKOV şi Goran GABRILO. Al 4-lea oficial va fi Dalibor CONJAR.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Luni, 23 martie, a fost organizată conferința de presă cu participarea antrenorului principal al Echipei Naţionale U-21, Igor Ursachi, cu ocazia meciului selecţionatei de tineret a Moldovei contra Belgiei (30 martie 2015, Louvain) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2017.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecționerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunțat lotul final pentru meciul cu Suedia (27 martie, Chișinău) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Lotul lărgit al naționalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Igor Ursachi, a anunţat lotul lărgit pentru meciul  cu Belgia (30 martie, Louvain, stadionul "Den Dreef").

Seminar pentru arbitri

Categorie:

Vineri, 20 martie, în orașul Șoldănești a fost organizat un seminar republican pentru pregătirea arbitrilor. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte care vizează regulile de joc și activitatea arbitrilor în timpul partidelor de fotbal.

Cursuri de instruire a antrenorilor

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Şcoala federală de antrenori anunţă înscrierea candidaţilor la cursurile de instruire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA B și C FMF.

Copii / Cupa de iarnă a mun.Chişinău

Categorie:

Echipa CSCT Buiucani 2002 Chişinău a devenit câştigătoarea Cupei de iarnă a municipiului Chişinău „Sergiu Rădăuţanu” între copii cu anul naşterii 2001-2002. Joi, 19 martie, în finală, formaţia antrenată de Sergiu Cebotari s-a impus în faţa echipei Voran 2001 Chişinău, scor 3-1.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail