Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal pe plajă / România - Moldova 9-3

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 3-9, în ultimul meci cu România din grupa B a fazei finale a Campionatului European, Divizia B, care se desfăşoară în oraşul Catania, Italia.

Ziua Independenţei Republicii Moldova

Categorie:

Cu prilejul sărbătorii naţionale - Ziua Independenţei Republicii Moldova – adresăm tuturor cetățenilor cele mai sincere felicitări și cele mai calde urări de sănătate, prosperitate, bucurie şi împlinire.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 26 august 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Fotbal feminin / Moldova - Azerbaidjan 3-0 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2017 la fotbal feminin, selecționata Moldovei va juca un meci amical cu reprezentativa Azerbaidjanului.

Asociația de Fotbal din Dubăsari (video)

Categorie:

Vineri, 26 august, în satul Doroţcaia, raionul Dubăsari, a avut loc un turneu de fotbal cu participarea a şase echipe de juniori. Competiţia a fost organizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova.

Fotbal feminin / Clasament FIFA

Categorie:

Vineri, 26 august, a fost anunţat noul clasament FIFA la fotbal feminin. Naţionala Moldovei a coborât o poziţie şi ocupă la moment locul 100 cu 1174 de puncte.

Naționala Moldovei / Programul de presă

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciului din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial 2018, Țara Galilor – Moldova (5 septembrie, Cardiff):

Fotbal feminin / Liga Campionilor UEFA

Categorie:

ARF Criuleni va participa în perioada 23-28 august 2016 la mini-turneul din Irlanda din cadrul turului preliminar al Ligii Campionilor UEFA la fotbal feminin, ediţia 2016/2017. Campioana Moldovei va evolua în grupa 7 cu echipele Wexford Youths Irlanda, Gintra Universitetas Lituania, BIIK-Kazygurt Kazahstan.

Fotbal pe plajă / Moldova - Estonia 2-4

Categorie:

Naționala Moldovei de fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 2-4, în primul meci cu Estonia din grupa B a fazei finale a Campionatului European, Divizia B, care se desfășoară în orașul Catania, Italia.

Proiectul "NOI"

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal organizează în lunile august și septembrie, în diferite localități din țară, seminare cu participarea antrenorilor și conducătorilor şcolilor de fotbal.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail