Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Veterani / Cupa FMF

Categorie:

Echipa de veterani a oraşului Chişinău, Moldova, a devenit pentru al treilea an consecutiv câștigătoarea turneului internaţional pentru veterani „Cupa FMF”, ediţia IX.

Veterani / Cupa FMF (video)

Categorie:

În perioada 27-29 noiembrie 2015 țara noastră găzduiește turneul internaţional pentru veterani „Cupa FMF”, ediţia IX.
La competiție participă echipele de veterani Chișinău (Moldova), Constanța (România), Pinsk (Belarus) și Reni (Ucraina).

Fotbal feminin / Moldova - Polonia 1-3 (video)

Categorie:

Naționala feminină a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-3, în meciul cu Polonia din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017. Primul gol pentru selecționata noastră în actuala campanie de calificare a fost marcat de Ludmila Andone, care a înscris cu un șut superb din lovitură liberă.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Vineri, 27 noiembrie, la Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF, regiunea Centru, de la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar metodic cu participarea observatorilor din Divizia A și B.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Joi, 26 noiembrie 2015, pe teritoriul Liceului Teoretic „Ion Creangă” din satul Coşniţa, raionul Dubăsari, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat joi, 26 noiembrie, o conferinţa de presă cu ocazia meciurilor selecționatei feminine a Moldovei contra Poloniei și Slovaciei din cadrul Preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin 2017.

Arbitrii meciului Moldova - Polonia (feminin)

Categorie:

Meciul Moldova – Polonia din cadrul Preliminariilor CE la fotbal feminin 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Letonia în următoarea componenţă: Viola RAUDZINA – arbitru la centru, ajutată de asistenţii Diana VANAGA şi Yelena JERMOLAJEVA. Al 4-lea oficial va fi Natalia CEBAN (Moldova).

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 24 noiembrie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Fotbal-tenis / Campionatul Europei

Categorie:

În perioada 18-22 noiembrie 2015 în oraşul Tîrgovişte, România, a avut loc Campionatul European de fotbal-tenis (seniori, senioare, juniori şi U-21), cu participarea a 18 ţări. Echipa Moldovei a participa la toate probele de concurs simplu, dublu, triplu, dar şi la dublu-mixt şi triplu-mixt.

Turneul "Viitorul" (video)

Categorie:

Echipa de juniori a regiunii Centru a devenit pentru al patrulea an consecutiv câştigătoarea turneului naţional „Viitorul” la care au participat selecţionatele regionale completate cu jucători cu anul naşterii 2002.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail