Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Cupa Moldovei Orange LIVE VIDEO

Categorie:

Duminică, 24 mai, la stadionul Zimbru din Chişinău va avea loc Finala Cupei Moldovei Orange, ediţia 2014-2015, care va opune echipele Sheriff Tiraspol şi Dacia Chişinău. Partida va începe la ora 19-00 şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul FC Sheriff Tiraspol – FC Dacia Chișinău, din cadrul Finalei Cupei Moldovei Orange, ediția 2014-2015, pot fi procurate la casele stadionului Zimbru de la ora 10-00 până la 19-00. De asemenea, biletele pot fi procurate on-line.

U-19 / Meciuri amicale cu Ucraina (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2016, naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 27 şi 29 mai două meciuri amicale internaţionale cu selecţionata similară a Ucrainei. Ambele partide vor avea loc la Kiev cu începere de la ora 15-00, respectiv 13-00.

Premierea echipei Petrocub Sărata Galbenă (video)

Categorie:

Clubul Sportiv Petrocub Sărata Galbenă a fost premiat pe 23 mai 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 2 în Campionatul Moldovei, Divizia A, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Premierea echipei Spicul Chişcăreni

Categorie:

Clubul de fotbal Spicul Chişcăreni a fost premiat pe 23 mai 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Nord, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Olympic Fest

Categorie:

Comitetul Național Olimpic și Sportiv împreună cu federațiile de profil a organizat sâmbătă, 23 mai, în Piața Marii Adunări Naționale sărbătoarea sportului – „OLYMPIC FEST 2015”. Evenimentul este dedicat Zilei Mondiale Olimpice și reprezintă un festival sportiv care a oferit participanților, indiferent de abilitățile sportive, vârstă sau ocupație, posibilitatea să practice diverse genuri de sport, printre care și fotbal, în zone de activități amenajate, sub supravegherea instructorilor sportivi. În cadrul Olympic Fest a avut loc și tradiționala Cursa Olimpică pe distanța de 3,5 km.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Sheriff Tiraspol – FC Dacia Chișinău (Finala Cupei Moldovei - ORANGE). Conferinţa de presă avut loc vineri, 22 mai 2015, la sediul FMF, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Vă propunem imagini video cu declarațiile jucătorilor, antrenorilor și oficialilor ambelor echipe.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Pe 22 mai 2015 a avut loc tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor la fotbal pe plajă (Euro Winners Cup 2015). Competiția se va desfăşura în perioada 2–7 iunie în orașul Catania, Italia. Cele 28 echipe participante au fost repartizate în șapte grupe.

Arbitrii Finalei Cupei Moldovei Orange

Categorie:

Finala Cupei Moldovei Orange, ediţia 2014-2015, dintre FC Sheriff Tiraspol – FC Dacia Chișinău va fi condusă de o brigadă de arbitri FIFA din Austria în următoarea componenţă: Oliver DRACHTA – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Stefan KÜHR și Andreas WITSCHNIGG. Al 4-lea oficial va fi Alexandru TEAN (Moldova). Observator de arbitri a fost desemnat Vladimir ANTONOV, iar Delegat – Andrian IXARI (ambii, Moldova).

Saptămâna Fotbalului Special Olympics (video)

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal și Olimpiada Specială din Republica Moldova au organizat pe 22 mai 2015 meciurile etapei finale ale Săptămânii Fotbalului European Special Olympics. Competiţia s-a desfășurat la Chişinău, la stadionul CSCT Buiucani cu participarea mai multor echipe din Republica Moldova (băieţi şi fete) de la şcolile auxiliare, formații unificate compuse din elevi de la şcolile auxiliare şi şcolile medii din regiunile ţării, în total circa 300 de persoane.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail