Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal pe plajă

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă va participa la Euro Beach Soccer League 2016, Divizia B. Echipa noastră a fost repartizată în prima grupă preliminară din care mai fac parte Estonia, Serbia şi Kazahstan. Meciurile vor avea loc în perioada 1-3 iulie în oraşul Moscova.

Școala de arbitri

Categorie:

Pe 29 iunie, la Bender, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire pentru participanţii cursului de instruire a arbitrilor organizat în acest oraş de Şcoala de arbitri în cadrul FMF.

Fotbal feminin / Ședință de lucru

Categorie:

Miercuri, 29 iunie, la sediul FMF a avut loc o ședință de lucru la care au participat Alexandru Golban, Director al selecţionatelor feminine de fotbal FMF, Natalia Ceban, Inspector federal, și reprezentanții Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova, Jonathan Wolfington, Prim Secretar interimar pentru probleme cultură și presă, Alexandru Leancă, Asistent cultural.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Oficiile Regionale de Dezvoltare ale FMF

Categorie:

Marți, 28 iunie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu a avut loc o şedinţă de lucru cu participarea conducătorilor și reprezentanților de la Oficiile Regionale de Dezvoltare ale FMF.

Special Olympics / Baltic Cup 2016

Categorie:

În perioada 21-26 iunie în orașul Kedainiai, Lituania, a avut loc turneul la fotbal “Special Olympics Baltic Cup 2016”. La competiție au participat 12 țări, 8 echipe de femei și 12 de bărbați.

Moldova U-15 – Buiucani-Dacia U-16 1-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei va disputa pe 27 iunie un meci de verificare cu echipa CSCT Buiucani-Dacia U-16. Partida va avea loc la stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă din Chișinău cu începere de la ora 10.00.

Premierea echipei ARF Criuleni (video)

Categorie:

Duminică, 26 iunie 2016, la stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă a avut loc ceremonia de premiere a echipei ARF Criuleni, campioana Moldovei la fotbal feminin (senioare), ediţia 2015-2016.

Moldova WU-19 - ARF Criuleni 0-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei va susţine pe 26 iunie un meci de verificare cu echipa ARF Criuleni, campioana Moldovei la fotbal feminine. Partida a avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 11.00 şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Sărbătoare pentru copii (video)

Categorie:

Unul dintre cei mai activi veterani ai fotbalului moldovenesc, Veaceslav Catcov, nu renunţă la fotbal nici la ai săi 72 ani. În timpul unui antrenament, grupul de copii pe care îi pregăteşte fostul jucător al echipei Moldova Chişinău au avut parte de o adevărată surpriză.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail