Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Delegări arbitri Divizia Naţională

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul etapei XIII a Diviziei Naţionale la fotbal:

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 31 octombrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2014-2015:

Fotbal feminin / Preliminariile CE WU-17 (video)

Categorie:

În perioada 26 – 31 octombrie naţionala de junioare U-17 a Moldovei a participat în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2014/2015. Moldova a evoluat în grupa 1, din care mai au mai făcut parte Anglia, Rusia şi Bulgaria, gazda mini-turneului.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de miercuri, 5 noiembrie 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei Moldovei contra Liechtensteinului din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2016 (15 noiembrie 2014, Chişinău, Stadionul Zimbru). Orice instituţie de presă poate primi maxim două acreditări (reporter/redactor + fotoreporter/cameraman).

U-15 / România - Moldova 2-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în al doilea meci amical disputat cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc la stadionul “Ancora” din orașul Galați. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 30 octombrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor, declaraţiilor persoanelor invitate, alte materiale relevante referitor la meciurile disputate în cadrul competiţiilor oficiale sau desfăşurate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Pe 28 şi 29 octombrie 2014 se vor disputa meciurile din cadrul 1/8 de finală ale Cupei Moldovei Orange, ediţia 2014-2015. Iată programul partidelor:

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Miercuri, 29 octombrie 2014, în orașul Taraclia, în apropierea Casei de Cultură, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale (UEFA Study Group Scheme), antrenori şi oficiali din Republica Moldova, Azerbaidjan, Bulgaria, Islanda, Spania și Turcia participă în perioada 27-30 octombrie 2014 la un Seminar pentru fotbalul de mase (Grassroots).

U-15 / România - Moldova 5-1

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-5, în primul amical disputat cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc la stadionul “Ancora” din orașul Galați.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail