Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-18 / Ucraina - Moldova 1-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-18 a Moldovei s-a clasat pe locul second în cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA, care a fost găzduit de ţara noastră. În ultimul meci, echipa antrenată de Alina Stețenco a obținut victorie în fața naţionalei similare a Ucrainei, scor 2-1. Golurile Moldovei au fost marcate de Viorica Tonu și Violeta Miţul, din penalty. Ucraina a încheiat competiţia pe locul trei.

Delegări arbitri Divizia Naţională

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul etapei II a Diviziei Naţionale la fotbal:

Cursuri de instruire a antrenorilor

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Şcoala federală de antrenori anunţă înscrierea candidaţilor la cursurile de instruire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei C FMF şi B UEFA, care vor fi desfăşurate în perioada octombrie sau noiembrie 2014. Informaţia privind lista de documente, modelul cererii şi altele o puteţi găsi AICI.

WU-18 / România - Turcia 0-7 (video)

Categorie:

Naţionala de junioare U-18 a Turciei a devenit câştigătoarea Turneului de Dezvoltare UEFA, care a fost găzduit de ţara noastră. În ultimul meci, echipa antrenată de Talat Tuncel a învins naţionala similară a României, scor 7-0, care a încheiat competiţia pe locul patru.

WU-18 / Moldova - România 1-0 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-18 a Moldovei a obţinut prima victorie în cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Jucătoarele antrenate de Alina Steţenco s-au impus în partida cu România, scor 1-0, singurul gol fiind marcat de Irina Topal în prima repriză.

 

WU-18 / Turcia - Ucraina 2-1 (video)

Categorie:

Naţionalele de junioare U-18 ale Turciei şi Ucrainei vor juca astăzi, 30 iulie, al doilea meci din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Partida va avea loc stadionul Zimbru-2 din Chișinău şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 18.00.

WU-18 / Moldova - Turcia 1-3 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-18 a Moldovei  va disputa marți, 29 iulie, primul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 18-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

WU-18 / Ucraina - România 0-0, 5-4 la penalty-uri (video)

Categorie:

Naţionalele de junioare U-18 ale Ucrainei și României vor juca astăzi, 29 iulie, primul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Partida va avea loc stadionul Zimbru-2 din Chișinău şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 18.00.

Turneul de dezvoltare UEFA

Categorie:

Al treilea an consecutiv UEFA încredinţează Moldovei organizarea Turneelor de Dezvoltare, ceea ce constituie o înaltă apreciere şi o încurajare directă a activităţii forului fotbalistic moldovenesc. Un nou turneu va fi găzduit de ţara noastră în perioada 29 iulie – 1 august cu participarea selecţionatelor de junioare U-18 ale Turciei, României, Ucrainei şi Moldovei.

Fotbal pe plajă / Cupa FMF

Categorie:

În zilele de 26 și 27 iulie 2014 pe terenul de fotbal pe plajă din Parcul „Valea Morilor” a avut loc Cupa FMF la fotbal pe plajă, ediţia V, organizată de Asociaţia de profil din R. Moldova în colaborare cu FMF. La competiție au participat echipele din cadrul campionatului naţional. Câștigătoare a devenit formația CS “Djoker-Tornado”, care a trecut în finală de ŞS “Străşeni”, scor 8-1. În meciul pentru locul 3, CS “Grătieşti” a trecut de CS “Real-Succes”, scor 6-3.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail