Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa din data de 28 octombrie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

LIRPS – 45 de ani de la fondare

Categorie:

Vineri, 28 octombrie, la Liceul Republican cu Profil Sportiv (LIRPS) din Chișinău a avit loc festivitatea cu ocazia aniversării a 45 de ani de la fondarea LIRPS.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 28 octombrie 2016, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul sferturilor de finală a Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2016-2017. 

Comunicat

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal se află într-o etapă de modernizare și dezvoltare continuă. Astfel, începând cu luna noiembrie 2016, aceasta se va bucura de o nouă identitate vizuală, lucru care a fost posibil de realizat datorita suportului si parteneriatului cu UEFA.

Futsal / Conferinţă de presă

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia meciurilor amicale la futsal în compania selecționatei Ciprului.

Cursuri pentru antrenori

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Oficiile Regionale vor organiza un Refresh Course pentru antrenorii ce dețin Licențele UEFA de categorie В, А și PRO.

Asociaţia de Fotbal din Ocnița (video)

Categorie:

Joi, 27 octombrie 2016, a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei de Fotbal din Ocnița.

La Mulți Ani!

Categorie:

Cu ocazia aniversării jubileului de 80 de ani pe 27 octombrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal adresează călduroase felicitări lui Deziderii KOVACI, veteran a fotbalului moldovenesc.

Futsal / Meciuri amicale cu Cipru

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei va disputa pe 2 și 3 noiembrie două meciuri amicale cu reprezentativa Ciprului. Ambele partide vor avea loc la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu cu începere de la ora 18-30 și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

Seminar FMF (video)

Categorie:

Miercuri, 26 octombrie 2016, în orașul Taraclia a avut loc seminarul de instruire a arbitrilor, organizat de către Asociaţia Raională de Fotbal Taraclia cu suportul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail