Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Naționala Moldovei

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat în seara zilei de 30 mai ultimul antrenament în localitatea Bad Radkersburg, Austria. La ședința tehnică de aproximativ o oră și jumătate au participat 19 jucători.

Turneu pentru copii

Categorie:

Duminică, 29 mai 2016, la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv (LIRPS), a avut loc turneul de minifotbal consacrat Zilei Copilului. Competiția a fost organizată de către LIRPS, în colaborare cu Pretura sectorului Botanica a mun. Chişinău şi Federaţia Moldovenească de Fotbal. 

Sheriff - campioana Moldovei! (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol a devenit campioana Moldovei la fotbal, în cadrul Diviziei Naționale, ediția 2015-2016! În meciul de aur pentru desemnarea campioanei Moldovei, Sheriff s-a impus la limită, scor 1-0, în fața echipei Dacia Chișinău. Golul decisiv al meciului a fost marcat pe final de către Goran Galesic.

Cupa Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale

Categorie:

Duminică, 29 mai, vor avea loc meciurile retur ale sferturilor de finală din cadrul Cupei Moldovei amatori între Asociațiile Raionale, ediția 2016.

CS Noroc - deţinătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin (video)

Categorie:

CS Noroc Nimoreni a devenit câştigătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediţia 2015-2016. În finală, formaţia antrenată de Eugenia Miron a învins echipa PGU ȘS-4 FC Alga, scor 2-0.

Juniori U-18 / Divizia B - Etapa Finală (video)

Categorie:

Echipa Şcolii Sportive din Dubăsari a devenit câştigătoarea turneului final al Campionatului Moldovei de juniori U-18, Divizia B, ediţia 2015-2016. În finală, jucătorii antrenaţi de Vasile Ojog au învins formaţia ȘS-2 Telenești, scor 8-1.

Premierea echipei Zimbru-2 (video)

Categorie:

Clubul de fotbal Zimbru-2 Chișinău a fost premiat pe 29 mai 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 3 în Campionatul Moldovei, Divizia A, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Veterani / Meci amical

Categorie:

Duminică, 29 mai 2016, cu ocazia Hramului orașului Taraclia, la invitația Președintelui raionului Taraclia Kirill Tatarlî, selecționata de veterani a Moldovei a jucat un meci amical în compania reprezentativei de veterani din această localitate.

U-17 / Memorialul „Costin Laurean”

Categorie:

Selecționata de juniori U17 a Moldovei s-a clasat pe locul 7 la memorialul „Costin Laurean”, care se desfășoară în perioada 27-29 mai la Târgu Mureș, România. În ultimul meci, jucătorii  pregătiți de Alexandru Guzun s-au impus în urma executării loviturilor de departajare în fața echipei LPS Bihorul Oradea. Golurile Moldovei în timpul regulamentar au fost marcate de Andrei Bostan (minutul 46) și Vasile Stefu (minutul 59).

Turneul "Guguţă" (video)

Categorie:

Etapa finală a tradiționalului turneu național “Guguță” se desfășoară în perioada 28 mai – 1 iunie 2016 la tabăra de odihnă “Cristiano” din satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni. La această competiție participă 12 formații-câștigătoare ale turneelor regionale.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail