Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 28 aprilie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Seminar FMF

Categorie:

Joi, 28 aprilie, la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea arbitrilor și observatorilor de arbitri din Divizia Națională.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Joi, 28 aprilie, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri al FMF. Pentru greșelile comise în cadrul meciului Sfîntul Gheorghe Suruceni - Sheriff-2 Tiraspol (20 aprilie, Divizia A, meci restanță din etapa 15, ediția 2015/2016), arbitrul Ivan Arnaut a fost suspendat până la sfârșitul campionatului. Aceeași sancțiune a fost aplicată lui Sergiu Ciobanu, observator de arbitri la partida sus menționată.

Cupa Moldovei Orange / Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de miercuri, 18 mai 2016, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru Finala Cupei Moldovei – ORANGE (25 mai 2016, Stadionul Zimbru din Chişinău). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press&fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Seminar UEFA pentru instructorii de futsal (video)

Categorie:

În perioada 25-29 aprilie 2016, ţara noastră găzduieşte primul Seminar UEFA pentru instruirea instructorilor de futsal din ţările CSI. La evenimentul de la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu participă reprezentanţi din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Rusia, Ucraina, dar şi antrenori din Moldova.

Futsal / Campionatul universitar

Categorie:

Luni, 25 aprilie, la Complexul Sportiv al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a început campionatul național universitar la futsal. Competiția este organizată de către Federația Sportului Universitar din Moldova, Asociația de Futsal din Moldova în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal. Pentru titlul suprem luptă 7 echipe care reprezintă instituțiile de învățământ superior.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă va participa la Euro Beach Soccer League 2016, Divizia B. Echipa noastră a fost repartizată în prima grupă preliminară din care mai fac parte Estonia, Serbia şi Kazahstan. Meciurile vor avea loc în perioada 1-3 iulie în oraşul Moscova.

Vizită de lucru

Categorie:

Miercuri, 27 aprilie, Pavel Cebanu, Președintele FMF, și Ruslan Berzoi, Vicepreședintele FMF, au avut o întrevedere în orașul Orhei cu conducerea raionului și a echipei Milsami, Ilan Șor, Președinte, Petru Jardan, Vicepreședinte, Stanislav Cvasnîi și Ion Beiu, consilieri ai Consiliului orășenesc Orhei.  

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri al FMF anunță înscrierea doritorilor în școala de arbitri. Sunt invitați tineri și tinere cu vârsta între 15-30 de ani, care iubesc fotbalul şi sunt dornici să se dedice arbitrajului.

Moldova va juca împotriva Croației

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din Croația pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 27 mai 2016 și se va desfășura în orașul Koprivnica.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail