Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationale
Parteneri media-tehnicPartener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Vineri, 29 noiembrie, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Nicolae Cebotari (Secretar General FMF), Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare) şi reprezentanţi de la cluburile de fotbal din Divizia A. La Seminar nu au fost prezenţi oficiali de la CF Gagauziya Comrat, FC Locomotiva Bălţi şi CF Râşcani.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Vineri, 15 noiembrie 2013, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare), reprezentanţii companiei de audit “Roedl & Partner” şi responsabilii de criteriile financiare din cadrul cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Joi, 31 octombrie 2013, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Nicolae Cebotari (Secretar General FMF), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare) şi reprezentanţi de la cluburile de fotbal din Divizia Naţională.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF la ședința din 3 iulie 2013 a luat următoarele decizii:

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Pe 17 mai, la sediul FMF, s-a desfăşurat şedința Organului de Apel din cadrul Sistemului de licenţiere a cluburilor de fotbal al FMF. Examinând materialele suplimentare prezentate de FC Zimbru şi informaţiile expertului financiar, Organul de Apel luat decizia să acorde Licenţa UEFA Clubului de fotbal Zimbru Chişinău pentru sezonul 2013-2014.

Licențierea cluburilor

Categorie:

Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF la ședința sa din 3 mai 2013 a luat următoarele decizii pentru sezonul 2013-2014:

Vizită de lucru

Categorie:

Marţi, 26 februarie, cu o vizită de lucru în ţara noastră se află o delegaţie de la UEFA compusă din Giancarlo Dapoto, Manager de Licenţiere, şi Elchin Mammadov, Asistentul Managerului de Licenţiere.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Vineri, 21 decembrie 2012, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare), reprezentanţii companiilor de audit şi responsabilii de criteriile financiare din cadrul cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Joi, 15 noiembrie 2012, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Nicolae Cebotari (Secretar General FMF), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare), alţi oficiali din cadrul sistemului de licenţiere şi reprezentanţi de la cluburile de fotbal din Divizia Naţională.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Organul Directiv de Prima Instanta din cadrul Sistemului de licentiere a cluburilor de fotbal al FMF la sedinta din 19 iunie 2012 a luat urmatoarele decizii:

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail