Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Festivaluri fotbalistice

Categorie:

În scopul popularizării fotbalului, în perioada septembrie – octombrie în diferite regiuni ale țării se desfășoară festivaluri fotbalistice pentru copii (a.n. 2005-2006). Sub îndrumarea antrenorilor, sute de fotbaliști de la școlile și cluburile sportive din Moldova participă la diverse exerciții distractive și joacă fotbal.

Open Fun Football Schools

Categorie:

Vineri, 10 octombrie, în cadrul proiectului Open Fun Football Schools Moldova a fost organizat un festival comun pentru 54 de copii de pe ambele maluri ale Nistrului. Evenimentul a fost desfășurat la Dubăsari, iar oaspeții din satul Molovata au traversat râul Nistru cu ajutorul feribotului.

Turneu pentru copii

Categorie:

În perioada 12-20 octombrie, orașul Soci, Rusia, se va desfăşura tradiţionalul turneu internaţional de fotbal între copii “Mingea de piele”. Pentru al patrulea an consecutiv la competiţie va participa şi o echipă din Moldova. Este vorba de Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” din Chişinău, care s-a clasat pe locul 3 la turneu naţional “Guguţă” din acest an.

Cupa Guvernului (video)

Categorie:

Echipa Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din oraşul Drochia a devenit pe 4 octombrie 2014 câştigătoarea ediţiei a noua a turneului republican de fotbal „Cupa Guvernului” la care au participat juniori cu anul naşterii 2000-2001.

Open Fun Football Schools Moldova

Categorie:

În perioada 3-20 septembrie 2014 în mai multe localități din țară își desfășoară activitatea cele 10 școli din cadrul proiectului Open Fun Football Schools. La acțiunile organizate la Ungheni, Edineț, Bălți, Măgădăcești, Chișinău, Molovata, Dubăsari, Tiraspol, Ciadîr-Lunga, Șoldănești participă sute de copii (băieţi şi fete). 

Festival fotbalistic pentru copii (video)

Categorie:

În perioada 2-6 august 2014 la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă se desfăşoară un Seminar organizat de Federaţia Moldovenească de Fotbal pentru 140 de lideri şi antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools.

Seminar OFFS

Categorie:

În perioada 2-6 august 2014 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Federația Moldovenească de Fotbal desfășoară un Seminar pentru 140 de lideri şi antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools.

Seminar OFFS

Categorie:

Joi, 24 iulie, la CPSM de la Vadul lui Vodă s-a desfăşurat un seminar pentru instructorii proiectului Open Fun Football Schools Moldova. O acţiune asemănătoare va fi organizată Federaţia Moldovenească de Fotbal în perioada 2-6 august pentru 20 de lideri şi 120 de antrenori ai OFFS de la diferite şcoli din ţară: Şoldăneşti, Ungheni, Ceadîr-Lunga, Măgdăceşti, Tiraspol, Edineţ, Bălţi, Molovata, Dubăsari, Chişinău. Participanţii vor susţine lecţii teoretice şi practice, iar pe 4 august aceştia vor urmări antrenamentele demonstrative ale Şcolii de Fotbal din Măgdăceşti.

Turneul "Guguţă"

Categorie:

Etapa finală a tradiționalului turneu național “Guguță” s-a desfășurat în perioada 29 mai – 1 iunie 2014 în satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni. La această competiție au participat 12 formații-câștigătoare ale turneelor regionale. Campioană în acest an a devenit echipa Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din orașul Bălți, antrenor – Alexei Belous, care în finală a învins Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din orașul Chișinău, scor 4-2.

Fotbalul – sărbătoare pentru copii

Categorie:

Duminică, 1 iunie, Federația Moldovenească de Fotbal împreună cu CSCT Buiucani au desfăşurat un festival cu genericul „Fotbalul – sărbătoare pentru copii”, la care au participat circa 150 de copii, cu anul nașterii 2004-2005. FMF a fost reprezentată la această acţiune de Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte, Oleg Molceanov, Inspector federal. Toţi copiii au primit mai multe dulciuri şi cadouri.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail