Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Memorialul "Serghei Naşco" (video)

Categorie:

Duminică, 1 martie, în Sala Polivalentă din Chişinău s-a încheiat cea de-a patra ediţie a turneului la mini-fotbal pentru copii în memoria antrenorului-profesor Serghei Naşco. La competiţia organizată de Şcoala Sportivă Specializată de Fotbal, Federaţia de Fotbal Municipiul Chişinău şi Federaţia Moldovenească de Fotbal au participat 12 echipe alcătuite din jucători cu anul naşterii 2004-2005.

OFFS Moldova

Categorie:

Miercuri, 24 decembrie 2014, la sediul FMF a avut loc şedinţa ordinară de lucru la care au participat instructorii şi conducătorii Open Fun Football Schools Moldova, Ghenadie Scurtul, Director Tehnic FMF şi Coordonatorul Proiectului, Iurie Conusevici, Svetlana Patraş şi Natalia Ceban, asistenţi ai Coordonatorului.

Memorialul "Nicolae Chiriliuc"

Categorie:

În zilele de 22-23 decembrie 2014 la Palatul Sporturilor a Universităţii de Stat din Moldova s-a desfăşurat cea de-a 10-a ediţie a Turneului de minifotbal, consacrat memoriei antrenorului Nicolae Chiriliuc. La competiţie au participat 6 echipe de copii (anul naşterii 2003-2004): Zimbru, Real Succes, LTPS, Buiucani-Dacia, LIRPS (toate Chişinău) şi Petrocub Sărata Galbenă. Câştigătoare a devenit formaţia Zimbru Chişinău.  

Fotbalul - Ambasadorul păcii (video)

Categorie:

În perioada 19-22 decembrie s-a desfăşurat festivalul „Fotbalul – Ambasadorul Păcii”, organizat de Amabasada Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Chişinău în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

Turneu pentru copii

Categorie:

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, în orașul Nisporeni s-a desfășurat turneul republican la mini-fotbal între copii (anul nașterii 2001-2002), dedicat Zilei Mondiale a Fotbalului. La competiție participă echipele Școlilor Sportive din Nisporeni, Ungheni, Telenești, Orhei și Zimbru Chișinău.

Ziua Mondială a Fotbalului

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Fotbalului, proiectul CCPA/OFFS Moldova a desfășurat diferite activități sportive în orașele Ceadîr-Lunga, Bălți, Dubăsari, Molovata, Ungheni, Edineț, la care au participat circa 200 de copii. La 10 decembrie este marcată Ziua Mondială a Fotbalului. Această iniţiativă a fost înaintată de către Organizaţia Naţiunilor Unite, cu scopul de a aduce un omagiu sportului rege care a adunat în jurul său milioane de oameni în întreaga lume.

Seminar CCPA / OFFS (video)

Categorie:

În zilele 19-20 noiembrie 2014 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, FMF în colaborare cu proiectul CCPA/OFFS Moldova desfășoară un Seminar privind implementarea programului special SSP (Sport – Școală – Poliție).

Ziua mondială a diabetului

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Spitalul Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coţaga” o adevărată sărbătoare pentru copiii care suferă de diabet.

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale (UEFA Study Group Scheme), antrenori şi oficiali din Republica Moldova, Azerbaidjan, Bulgaria, Islanda, Spania și Turcia participă în perioada 27-30 octombrie 2014 la un Seminar pentru fotbalul de mase (Grassroots).

Festivaluri fotbalistice

Categorie:

În scopul popularizării fotbalului, în perioada septembrie – octombrie în diferite regiuni ale țării se desfășoară festivaluri fotbalistice pentru copii (a.n. 2005-2006). Sub îndrumarea antrenorilor, sute de fotbaliști de la școlile și cluburile sportive din Moldova participă la diverse exerciții distractive și joacă fotbal.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail