Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Marți, 23 iunie 2015, la tabăra de odihnă din satul Etulia, raionul Vulcănești, a avut loc un turneu la fotbal pentru copii (anul nașterii 2003-2004). Competiția a fost organizată cu ocazia aniversării a 10 ani de la fondarea clubului de fotbal Vulcănești.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, CCPA/OFFS Moldova a desfășurat festivaluri fotbalistice la toate cele 10 școli  din cadrul proiectului. Peste 500 de copii din Edineț, Ungheni, Bălți, Măgdăcești, Ceadâr-Lunga, Molovata, Slobozia, Ocnița, Camenca, Speia au participat la aceste acțiuni.

Fotbalul – sărbătoare pentru copii

Categorie:

Luni, 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, Federația Moldovenească de Fotbal împreună cu Federaţia de Fotbal din municipiul Chişinău și CSCT Buiucani au desfăşurat un festival cu genericul „Fotbalul – sărbătoare pentru copii”, la care au participat peste 100 de copii.

Turneul "Guguţă"

Categorie:

Etapa finală a tradiționalului turneu național “Guguță” s-a desfășurat în perioada 28 mai – 1 iunie 2015 tabăra de odihnă “Cristiano” din satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni. La această competiție au participat 12 formații-câștigătoare ale turneelor regionale.

Turneu pentru copii

Categorie:

La 30 mai 2015, Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv a organizat un turneu de mini-fotbal consacrat Zilei Internaţionale a Ocrotirii Copilului. Au participat echipe de copii cu anul naşterii 2003-04 din localităţile rurale ale țării: s.Bujor, r. Hînceşti, satele Copăceni şi Prepeliţa, r. Sîngerei, satele Şişcani, Marinici, Heleşteni şi Călimăneşti, r. Nisporeni, şi o grupă de copii din sectorul Botanica al capitalei.

Comunicat

Categorie:

În scopul popularizării, dezvoltării fotbalului în Moldova și consolidarea parteneriatului, orientat spre propagarea modului sănătos de viață și practicarea sistematică de către copii și juniori a fotbalului, Federaţia Moldovenească de Fotbal și Ministerul Tineretului și Sportului au semnat un acord de colaborare.

Festival pentru copii (video)

Categorie:

Marți, 26 mai, la tabăra de odihnă “Miorița” s-a desfăşurat turneul la mini-fotbal din cadrul festivalului pentru copii organizat fundaţia de caritate “ Clipa Siderală”, ajuns la ediţia a XXV-a. La acţiunea organizată în parteneriat cu Federaţia Moldovenească de Fotbal au participat 16 echipe de copii de la mai multe şcoli, inclusiv internate şi auxiliare din Hâncești, Străşeni, Nisporeni, Ceadîr-Lunga, Bender, Ştefan Vodă, Anenii Noi, Ungheni, Ciorescu, Comrat, Florești, Chișinău.

Saptămâna Fotbalului Special Olympics (video)

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal și Olimpiada Specială din Republica Moldova au organizat pe 22 mai 2015 meciurile etapei finale ale Săptămânii Fotbalului European Special Olympics. Competiţia s-a desfășurat la Chişinău, la stadionul CSCT Buiucani cu participarea mai multor echipe din Republica Moldova (băieţi şi fete) de la şcolile auxiliare, formații unificate compuse din elevi de la şcolile auxiliare şi şcolile medii din regiunile ţării, în total circa 300 de persoane.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Duminică, 17 mai, la stadionul sătesc Pleşeni raionul Cantemir, a avut loc etapa regională din cadrul Turneului Republican "Speranţa" la mini-fotbal femenin. La competiţie au participat fetiţe, cu vârsta între 10-12 ani, din Congazcic (UTA Găgăuzia), Pleşeni şi Cania. În etapa finală s-a calificat echipa din Pleşeni, antrenor Veaceaslav Cazacu.

Turneu pentru copii

Categorie:

Pe 16 mai 2015, cu ocazia Zilei Sportivului în Moldova, la stadionul Universităţii Tehnice a fost organizat un turneu de mini-fotbal pentru copii (anii de naştere 2005-2006). La competiţie au participat 10 echipe din Chişinău, Bacioi şi Stăuceni.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail