Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Marți, 5 iulie 2016, la sediul FMF a avut loc şedinţa ordinară de lucru în cadrul proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

Sărbătoare pentru copii (video)

Categorie:

Unul dintre cei mai activi veterani ai fotbalului moldovenesc, Veaceslav Catcov, nu renunţă la fotbal nici la ai săi 72 ani. În timpul unui antrenament, grupul de copii pe care îi pregăteşte fostul jucător al echipei Moldova Chişinău au avut parte de o adevărată surpriză.

Memorialul "Iurie Miterev" (video)

Categorie:

Sâmbătă, 11 iunie, la Centrul de Pregătire al Tânărului Fotbalist Zimbru a avut loc cea de-a patra ediţie a turneului în memoria fostului atacant al echipei Zimbru şi al selecţionatei Moldovei, Iurie Miterev.

1 Iunie - Ziua Internațională a copilului!

Categorie:

În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viață fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia și iubi copiii și de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.

Fotbalul – sărbătoare pentru copii

Categorie:

Miercuri, 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, CSCT Buiucani în colaboare cu Federația Moldovenească de Fotbal a organizat un festival fotbalistic cu genericul „Fotbalul – sărbătoare pentru copii”, la care au participat peste 250 de copii. Toți copiii au primit mai multe cadouri din partea forului fotbalistic. Acțiuni fotbalistice asemănătoare au fost organizate de clubul Voran la Stăuceni cu participarea a peste 150 de copii și în mai multe localități din țară.

Turneu pentru copii

Categorie:

Duminică, 29 mai 2016, la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv (LIRPS), a avut loc turneul de minifotbal consacrat Zilei Copilului. Competiția a fost organizată de către LIRPS, în colaborare cu Pretura sectorului Botanica a mun. Chişinău şi Federaţia Moldovenească de Fotbal. 

Turneul "Guguţă" (video)

Categorie:

Etapa finală a tradiționalului turneu național “Guguță” se desfășoară în perioada 28 mai – 1 iunie 2016 la tabăra de odihnă “Cristiano” din satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni. La această competiție participă 12 formații-câștigătoare ale turneelor regionale.

May Cup Moldova (video)

Categorie:

În perioada 20-22 mai, ţara noastră găzduieşte prima ediţie a turneului internaţional la fotbal pentru copii U-13 “May Cup Moldova”. La competiţie participă 8 echipe: CSCT Buiucani Chişinău, Zimbru Chişinău, Milsami Orhei, Buiucani-Dacia Chişinău, Real Succes Chişinău, Sheriff Tiraspol, LPS Vaslui (România) şi EDU Sporting Iaşi (România). Meciurile au loc la stadioanele CSCT Buiucani şi Real Succes.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Marți, 17 mai 2016, la sediul FMF a avut loc o şedinţă de lucru a proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Duminică, 15 mai, la Centrul „Don Bosco” din Chişinău a demarat ediţia a cincia a turneului de fotbal pentru copii din familiile defavorizate “Euro-2016”. La competiţie participă copii, cu vârste între 7 şi 14 ani, care nu se antrenează în cadrul cluburilor sau şcolilor sportive. Fiecare echipă reprezintă câte o ţară europeană şi o intituţie de învăţămînt preuniversitar.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail