Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Festival OFFS (video)

Categorie:

Joi, 3 septembrie, la stadionul sătesc din Ratuș, OFFS Măgdăceşti a organizat un festival fotbalistic pentru circa 200 de copii. Pe lângă activitățile cultural-sportive, micuții s-au bucurat și de acțiunile cu participarea colaboratorilor Inspectoratului General al Poliției în cadrul programului special SSP (Sport – Școală – Poliție).

Festival fotbalistic (video)

Categorie:

Miercuri, 28 august, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizat un festival fotbalistic în cadrul programului cu genericul „Diasporă. Origini. Reveniri” destinat pentru copii şi tinerii din diaspora moldovenească. La evenimentul desfăşurat cu suportul FMF au participat peste 100 de copii cu vârsta între 12-17 ani din diferite ţări ale lumii, membri ai diasporei moldoveneşti.

Seminare FMF

Categorie:

Marți, 11 august, în orașul Cahul a avut loc un seminar cu participarea antrenorilor de copii cu vârste mici (8-10 ani) de la școlile sportive și cluburile de fotbal din regiunea Sud a țării. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte ce țin de dezvoltarea fotbalului de mase, prin atragerea copiilor în festivalurile proiectului Grassroots "Respect Liga".

Festival OFFS (video)

Categorie:

În perioada 3-7 august 2015 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Federația Moldovenească de Fotbal desfășoară un Seminar pentru 140 de lideri şi antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools Moldova. Participanţii, care reprezintă 10 şcoli de fotbal (Ungheni, Molovata, Măgdăcești, Ocnița, Speia, Edineț, Bălți, Camenca, Ceadîr-Lunga, Slobozia) susţin lecţii teoretice şi practice.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

În perioada 3-7 august 2015 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Federația Moldovenească de Fotbal desfășoară un Seminar pentru 140 de lideri şi antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Joi, 30 iulie 2015, la sediul FMF a avut loc şedinţa ordinară de lucru la care au participat instructorii şi conducătorii proiectului CCPA / Open Fun Football Schools Moldova. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Ghenadie Scurtul, Director Tehnic FMF.

Festival fotbalistic (video)

Categorie:

Vineri, 24 iulie, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă s-au încheiat Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor Grassroots (fotbalul de mase). Pe parcursul câtorva zile, 20 antrenori de la cluburile și școlile sportive din țară au susținut lecții teoretice și practice sub îndrumarea lectorului FIFA din Germania, Horst Kriete.

Cursuri FIFA Grassroots

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă a început luni, 20 iulie 2015, Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor Grassroots (fotbalul de mase). La aceste cursuri s-au înscris 20 antrenori.

Seminar FMF

Categorie:

Vineri, 17 iulie, pe stadionul orășenesc din Edineț a avut loc primul seminar din cadrul proiectului regional “Campionii de mâine” cu participarea antrenorilor școlilor sportive și cluburilor de fotbal din regiunea Nord a țării, Briceni, Ocnița, Edineț, Brătușeni, Drochia, Rîbnița, Bălți.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Marți, 23 iunie 2015, la tabăra de odihnă din satul Etulia, raionul Vulcănești, a avut loc un turneu la fotbal pentru copii (anul nașterii 2003-2004). Competiția a fost organizată cu ocazia aniversării a 10 ani de la fondarea clubului de fotbal Vulcănești.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail