Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneu pentru copii

Categorie:

Duminică, 29 mai 2016, la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv (LIRPS), a avut loc turneul de minifotbal consacrat Zilei Copilului. Competiția a fost organizată de către LIRPS, în colaborare cu Pretura sectorului Botanica a mun. Chişinău şi Federaţia Moldovenească de Fotbal. 

Turneul "Guguţă" (video)

Categorie:

Etapa finală a tradiționalului turneu național “Guguță” se desfășoară în perioada 28 mai – 1 iunie 2016 la tabăra de odihnă “Cristiano” din satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni. La această competiție participă 12 formații-câștigătoare ale turneelor regionale.

May Cup Moldova (video)

Categorie:

În perioada 20-22 mai, ţara noastră găzduieşte prima ediţie a turneului internaţional la fotbal pentru copii U-13 “May Cup Moldova”. La competiţie participă 8 echipe: CSCT Buiucani Chişinău, Zimbru Chişinău, Milsami Orhei, Buiucani-Dacia Chişinău, Real Succes Chişinău, Sheriff Tiraspol, LPS Vaslui (România) şi EDU Sporting Iaşi (România). Meciurile au loc la stadioanele CSCT Buiucani şi Real Succes.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Marți, 17 mai 2016, la sediul FMF a avut loc o şedinţă de lucru a proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Duminică, 15 mai, la Centrul „Don Bosco” din Chişinău a demarat ediţia a cincia a turneului de fotbal pentru copii din familiile defavorizate “Euro-2016”. La competiţie participă copii, cu vârste între 7 şi 14 ani, care nu se antrenează în cadrul cluburilor sau şcolilor sportive. Fiecare echipă reprezintă câte o ţară europeană şi o intituţie de învăţămînt preuniversitar.

Festival fotbalistic (video)

Categorie:

Vineri, 13 mai, în satul Cioburciu, raionul Slobozia, a avut loc un festival fotbalistic la care au participat circa 80 de fete cu anul nașterii 2003 și mai mici. Acțiunea a fost organizată în cadrul proiectului Open Fun Football Schools Moldova și programului FIFA - Live Your Goals.

Special Olympics Moldova (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Special Olympics Moldova au organizat pe 6 mai meciurile etapei finale ale Săptămânii Fotbalului Special Olympics. Competiţiile s-au desfăşurat la Chişinău, la stadionul CSCT Buiucani cu participarea mai multor echipe (băieţi şi fete), formaţii unificate compuse din elevi de la şcolile auxiliare şi şcolile medii din regiunile ţării, în total circa 600 de persoane.

Turneu pentru copii

Categorie:

La baza de pregătire a echipei Dinamo-Auto din satul Ternovca, raionul Slobozia, s-a desfășurat cea de-a cincea ediție a turneului în memoria fostului profesor de educație fizică de la școala din sat, Iurii Smaghin, un mare promotor al fotbalului în Ternovca.

Special Olympics Moldova (video)

Categorie:

Pe parcursul lunii aprilie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu Special Olympics Moldova au desfăşurat programul „Young Athletes and Families” destinat copiilor cu vârsta preşcolară împreună cu părinţii lor. Scopul acestei acţiuni este promovarea fotbalului în regiunile ţării.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Sâmbătă, 16 aprilie 2016, la stadionul CSCT Buiucani s-a desfășurat al treilea turneu republican la fotbal pentru copii U-10 „Сupa Memoriei 1986”. Competiţia a fost organizată de către Asociaţia Obştească „Uniunea Cernobîl din Moldova”, Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Ministerul Tineretului şi Sportului pentru a comemora victimele catastrofei de la Cernobîl.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail