Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Open Fun Football Schools Moldova

Categorie:

În perioada 3-20 septembrie 2014 în mai multe localități din țară își desfășoară activitatea cele 10 școli din cadrul proiectului Open Fun Football Schools. La acțiunile organizate la Ungheni, Edineț, Bălți, Măgădăcești, Chișinău, Molovata, Dubăsari, Tiraspol, Ciadîr-Lunga, Șoldănești participă sute de copii (băieţi şi fete). 

Festival fotbalistic pentru copii (video)

Categorie:

În perioada 2-6 august 2014 la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă se desfăşoară un Seminar organizat de Federaţia Moldovenească de Fotbal pentru 140 de lideri şi antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools.

Seminar OFFS

Categorie:

În perioada 2-6 august 2014 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Federația Moldovenească de Fotbal desfășoară un Seminar pentru 140 de lideri şi antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools.

Seminar OFFS

Categorie:

Joi, 24 iulie, la CPSM de la Vadul lui Vodă s-a desfăşurat un seminar pentru instructorii proiectului Open Fun Football Schools Moldova. O acţiune asemănătoare va fi organizată Federaţia Moldovenească de Fotbal în perioada 2-6 august pentru 20 de lideri şi 120 de antrenori ai OFFS de la diferite şcoli din ţară: Şoldăneşti, Ungheni, Ceadîr-Lunga, Măgdăceşti, Tiraspol, Edineţ, Bălţi, Molovata, Dubăsari, Chişinău. Participanţii vor susţine lecţii teoretice şi practice, iar pe 4 august aceştia vor urmări antrenamentele demonstrative ale Şcolii de Fotbal din Măgdăceşti.

Turneul "Guguţă"

Categorie:

Etapa finală a tradiționalului turneu național “Guguță” s-a desfășurat în perioada 29 mai – 1 iunie 2014 în satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni. La această competiție au participat 12 formații-câștigătoare ale turneelor regionale. Campioană în acest an a devenit echipa Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din orașul Bălți, antrenor – Alexei Belous, care în finală a învins Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din orașul Chișinău, scor 4-2.

Fotbalul – sărbătoare pentru copii

Categorie:

Duminică, 1 iunie, Federația Moldovenească de Fotbal împreună cu CSCT Buiucani au desfăşurat un festival cu genericul „Fotbalul – sărbătoare pentru copii”, la care au participat circa 150 de copii, cu anul nașterii 2004-2005. FMF a fost reprezentată la această acţiune de Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte, Oleg Molceanov, Inspector federal. Toţi copiii au primit mai multe dulciuri şi cadouri.

Turneu pentru copii

Categorie:

Pe 31 mai 2014 Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv (LIRPS) a organizat un turneu de minifotbal pentru copii (anul nașterii 2002-2003) consacrat Zilei Internaţionale a Copilului. Au participat copii din satele Marinici şi Heleşteni (r. Nisporeni), Moleşti (r. Ialoveni), Bujor (r. Hânceşti), Copăceni şi Prepeliţa (r. Sângerei) şi copii de la LIRPS, care de asemenea sunt din diferite localităţi ale ţării.

Saptămâna Fotbalului Special Olympics (video)

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal și Olimpiada Specială din Republica Moldova au organizat pe 28 mai meciurile etapei finale ale Săptămânii Fotbalului European Special Olympics. Competiţia s-a desfășurat la Chişinău, la stadionul CSCT Buiucani cu participarea mai multor echipe din Republica Moldova (băieţi şi fete) de la şcolile auxiliare, formații unificate compuse din elevi de la şcolile auxiliare şi şcolile medii din regiunile ţării, în total circa 630 de persoane cu inteligență redusă.

Săptămâna UEFA Grassroots

Categorie:

Pe parcursul unei săptămâni (19-25 mai 2014), împreună cu asociațiile europene de fotbal, FMF sărbătorește Săptămâna UEFA a fotbalului de mase (UEFA Grassroots Week). Cu această ocazie sunt organizate mai multe acțiuni în diferite localități din toată țara la care participă mii de copii. Fiecare participant primește diploma UEFA Grassroots Day și diverse cadouri din partea FMF și OFFS Moldova.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Miercuri, 21 mai, la Vadul lui Vodă s-a desfăşurat turneul la mini-fotbal din cadrul festivalului pentru copii organizat fundaţia de caritate “ Clipa Siderală”, ajuns la ediţia a XXIV-a. La acţiunea organizată în parteneriat cu Federaţia Moldovenească de Fotbal au participat 12 echipe de copii de la mai multe şcoli, inclusiv internate şi auxiliare din Nisporeni, Străşeni, Orhei, Vadul lui Vodă, Ciorescu, Hânceşti, Ştefan Vodă.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail