Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneul "Viitorul" (video)

Categorie:

Echipa de juniori a regiunii Centru a devenit pentru al patrulea an consecutiv câştigătoarea turneului naţional „Viitorul” la care au participat selecţionatele regionale completate cu jucători cu anul naşterii 2002.

CCPA / OFFS Moldova (video)

Categorie:

Vineri, 20 noiembrie 2015, la CPSM de la Vadul lui Vodă a avut loc un seminar în cadrul proiectului OFFS - SSP (Sport – Școală – Poliție), la care au participat instructorii şi conducătorii Open Fun Football Schools Moldova, precum și oficiali ai Inspectoratului General al Poliției (IGP).

Ziua mondială a diabetului (video)

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 13 noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Institutul Mamei şi Copilului o adevărată sărbătoare pentru 26 de copii care suferă de diabet. Toţi micuţii au primit din partea organizatorilor diverse cadouri.

Special Olympics, la 20 de ani (video)

Categorie:

Sâmbătă, 7 noiembrie, la Şcoala Auxiliară nr.6 din Chișinău a avut loc festivitatea cu ocazia aniversării a 20 ani de la fondarea Special Olympics Moldova.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Miercuri, 4 noiembrie, la sediul FMF a avut loc o ședință de lucru în cadrul proiectului Open Fun Football Schools. La eveniment au participat Iurie Conusevici și Svetlana Patraș, Asistenți ai Coordonatorului proiectului OFFS în Moldova și Natalia Gaidibadi, Specialist principal al Secției siguranță copii a Direcției activități comunitare a Direcției Generale Securitate Publică, Dorel Nistor, Șef al Secției de Prevenire a Direcției Generale Securitate Publică a Inspectoratului General al Poliției.

Festival fotbalistic

Categorie:

Duminică, 1 noiembrie 2015, la stadionul orăşenesc "Locomotiva" din Basarabeasca a fost organizat festivalul fotbalistic "Grassroots" pentru copiii cu vârsta de 8-10 ani din localităţile raionului.

Turneu pentru copii

Categorie:

Joi, 29 octombrie, la stadionul Complexului Sportiv “Arena City” din Chişinău a fost organizat turneul la fotbal în memoria antrenorului Anatolie Nesmeianov, fost director al Şcolii Sportive Specializate Republicane de Fotbal. La competiţie au participat 8 echipe alcătuite din jucători cu vârsta sub 10 ani.

Special Olympics (video)

Categorie:

Cu ocazia aniversării a 20 ani de la fondare, Special Olympics Moldova a organizat  în colaborare cu Clubul Sportiv Real Succes o competiție la mini-fotbal cu participarea a 60 de copii. Evenimentul a avut loc miercuri, 28 octombrie, la terenul Şcolii Auxiliare nr.6 din Chișinău.

Turneul «Mingea de piele» (video)

Categorie:

În perioada 12-19 octombrie, în localitatea Gelendzhik, regiunea Krasnodar (Rusia) a avut loc turneul internațional «Mingea de piele» («Kojanyi myach»), ediția V. La competiție au participat 11 echipe compuse din copii cu anul nașterii 2002-2003, inclusiv echipa Liceului Spiru Haret din Chișinău, câștigătoarea turneului național «Guguță».

Cupa Guvernului (video)

Categorie:

Echipa Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din oraşul Bălţi a devenit pe 4 octombrie 2015 câştigătoarea ediţiei a zecea a turneului republican de fotbal „Cupa Guvernului” la care au participat juniori cu anul naşterii 2001-2002.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail