Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneu pentru copii

Categorie:

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, în orașul Nisporeni s-a desfășurat turneul republican la mini-fotbal între copii (anul nașterii 2001-2002), dedicat Zilei Mondiale a Fotbalului. La competiție participă echipele Școlilor Sportive din Nisporeni, Ungheni, Telenești, Orhei și Zimbru Chișinău.

Ziua Mondială a Fotbalului

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Fotbalului, proiectul CCPA/OFFS Moldova a desfășurat diferite activități sportive în orașele Ceadîr-Lunga, Bălți, Dubăsari, Molovata, Ungheni, Edineț, la care au participat circa 200 de copii. La 10 decembrie este marcată Ziua Mondială a Fotbalului. Această iniţiativă a fost înaintată de către Organizaţia Naţiunilor Unite, cu scopul de a aduce un omagiu sportului rege care a adunat în jurul său milioane de oameni în întreaga lume.

Seminar CCPA / OFFS (video)

Categorie:

În zilele 19-20 noiembrie 2014 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, FMF în colaborare cu proiectul CCPA/OFFS Moldova desfășoară un Seminar privind implementarea programului special SSP (Sport – Școală – Poliție).

Ziua mondială a diabetului

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Spitalul Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coţaga” o adevărată sărbătoare pentru copiii care suferă de diabet.

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale (UEFA Study Group Scheme), antrenori şi oficiali din Republica Moldova, Azerbaidjan, Bulgaria, Islanda, Spania și Turcia participă în perioada 27-30 octombrie 2014 la un Seminar pentru fotbalul de mase (Grassroots).

Festivaluri fotbalistice

Categorie:

În scopul popularizării fotbalului, în perioada septembrie – octombrie în diferite regiuni ale țării se desfășoară festivaluri fotbalistice pentru copii (a.n. 2005-2006). Sub îndrumarea antrenorilor, sute de fotbaliști de la școlile și cluburile sportive din Moldova participă la diverse exerciții distractive și joacă fotbal.

Open Fun Football Schools

Categorie:

Vineri, 10 octombrie, în cadrul proiectului Open Fun Football Schools Moldova a fost organizat un festival comun pentru 54 de copii de pe ambele maluri ale Nistrului. Evenimentul a fost desfășurat la Dubăsari, iar oaspeții din satul Molovata au traversat râul Nistru cu ajutorul feribotului.

Turneu pentru copii

Categorie:

În perioada 12-20 octombrie, orașul Soci, Rusia, se va desfăşura tradiţionalul turneu internaţional de fotbal între copii “Mingea de piele”. Pentru al patrulea an consecutiv la competiţie va participa şi o echipă din Moldova. Este vorba de Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” din Chişinău, care s-a clasat pe locul 3 la turneu naţional “Guguţă” din acest an.

Cupa Guvernului (video)

Categorie:

Echipa Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din oraşul Drochia a devenit pe 4 octombrie 2014 câştigătoarea ediţiei a noua a turneului republican de fotbal „Cupa Guvernului” la care au participat juniori cu anul naşterii 2000-2001.

Open Fun Football Schools Moldova

Categorie:

În perioada 3-20 septembrie 2014 în mai multe localități din țară își desfășoară activitatea cele 10 școli din cadrul proiectului Open Fun Football Schools. La acțiunile organizate la Ungheni, Edineț, Bălți, Măgădăcești, Chișinău, Molovata, Dubăsari, Tiraspol, Ciadîr-Lunga, Șoldănești participă sute de copii (băieţi şi fete). 

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail