Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Delegări arbitri Divizia Naţională

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul etapei XII a Diviziei Naţionale la fotbal:

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 26 septembrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea perechilor și gazdelor meciurilor din cadrul 1/8 de finală a Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2014-2015.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Pe 23 şi 24 septembrie 2014 se dispută meciurile din cadrul 1/16 de finală ale Cupei Moldovei Orange, ediţia 2014-2015. Iată programul partidelor:

Cupa Regiunilor UEFA (video)

Categorie:

UEFA a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor grupei 5 din cadrul etapei intermediare UEFA Region's Cup 2014-2015, competiţie pentru echipele de amatori. La mini-turneul, care se desfăşoară în perioada 23-27 septembrie 2014 în țara noastră, participă: AF Piatykhatska (Ucraina), Eastern Region (Irlanda de Nord), Selección Catalana (Spania) și ARF Teleneşti (Moldova).

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Marți, 9 septembrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea perechilor şi gazdelor meciurilor din cadrul 1/16 de finală ale Cupei Moldovei – ORANGE, ediţia 2014-2015.

Cupa UEFA la futsal

Categorie:

Campioana Moldovei la fotbal în sală, Progress Chişinău (JLC) participă în perioada 29-31 august 2014, în Bulgaria, în grupa H din cadrul turului preliminar al Cupei UEFA. Adversarele echipei noastre sunt FC Grand Pro Varna (Bulgaria) şi Uni Futsal Bulle (Elveţia).

Premierea echipei FC Budăi

Categorie:

Clubul de fotbal Budăi a fost premiat pe 8 august 2014 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia B, Seria Nord, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Nicolae Cebotari, Secretar General, şi Petru Soltanici, Director Competiţii.

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în faza play-off a Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Felicitări Sheriff!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Sheriff Tiraspol cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor! Vă dorim succes în următoarele meciuri din această competiţie internaţională!

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail