Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Juniori / Premierea echipelor Zimbru Chișinău

Categorie:

Sâmbătă, 29 august, au fost premiate echipele Centrului de Pregătire al Tânărului Fotbalist Zimbru Chișinău pentru locurile ocupate în campionatul Moldovei, copii și juniori, ediția 2014/2015. Evenimentul a avut loc în pauza meciului dintre Zimbru și Sheriff din cadrul etapei a 6-a din Divizia Națională.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Pe 29 şi 30 august vor avea loc meciuri din cadrul Cupei Moldovei Orange la fotbal, ediţia 2015-2016.

Delegări arbitri Divizia Naţională

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul etapei VI a Diviziei Naţionale la fotbal:

Premierea echipei Codru-Juniori Călăraşi

Categorie:

Clubul de fotbal Codru-Juniori Călăraşi a fost premiat pe 26 iulie 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 3 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Centru, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Premierea echipei Iskra Rîbnița

Categorie:

Clubul de fotbal Iskra Rîbnița a fost premiat pe 25 iulie 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 2 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Nord, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Felicitări Milsami!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Milsami Orhei cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor! Vă dorim succes în următoarele meciuri din această competiţie internaţională!

Campionatul Moldovei / Tragerea la sorţi

Categorie:

Marți, 14 iulie, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru alcătuirea programului Diviziei Naţionale, ediţia 2015-2016. Vă prezentăm meciurile primei etape:

Felicitări FC Dacia!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Dacia Chişinău cu calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europa UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Sheriff - deţinătoarea Supercupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei Orange – 2015, după ce a câştigat meciul cu Milsami Orhei, scor 3-1. Toate golurile au fost înscrise în prima repriză.

Arbitrii Supercupei Moldovei Orange

Categorie:

Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2015, meciul dintre FC Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă: Petru STOIANOV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Vitalie GORBATOV şi Tudor BOLOGA, și arbitrii adiționali Alexandru TEAN și Viktor BUGENKO. Al 4-lea oficial va fi Filip ALEXANCHIN.

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail