Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Meci de aur / Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul de aur Sheriff Tiraspol - Dacia Chișinău pentru stabilirea campioanei Moldovei în Divizia Națională, ediția 2015-2016, pot fi procurate prin intermediul sistemului de comandă online , precum și la casele stadionului Zimbru.

Meci de Aur / Conferință de presă

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Sheriff – FC Dacia (Meci pentru desemnarea campioanei Moldovei).

Zaria - deţinătoarea Cupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Zaria Bălți este noua deţinătoare a Cupei Moldovei Orange, ediţia 2015-2016. În finală, disputată miercuri, 25 mai, la stadionul Zimbru, echipa antrenată de Igor Rakhaiev a învins dramatic, în prelungiri, formaţia Milsami Orhei, scor 1-0. Astfel, Zaria și-a trecut în palmares prima Cupă a Moldovei!

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat marți, 24 mai, la sediul FMF, conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Milsami – FC Zaria (Finala Cupei Moldovei Orange 2016).

Arbitrii Finalei Cupei Moldovei Orange

Categorie:

Finala Cupei Moldovei Orange, ediţia 2015-2016, dintre FC Milsami Orhei – FC Zaria Bălți va fi condusă de o brigadă de arbitri FIFA din Polonia în următoarea componenţă: Paweł RACZKOWSKI – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Paweł SOKOLNICKI și Tomasz LISTKIEWICZ. Al 4-lea oficial va fi Paweł GIL.

Meci de aur / Tragerea la sorţi (video)

Categorie:

În urma tragerii la sorţi, Sheriff Tiraspol va fi gazda meciului de aur cu Dacia Chişinău din cadrul campionatului Moldovei la fotbal, Divizia Naţională, care va desemna campioana în sezonul 2015-2016.

Premierea echipei Spicul (video)

Categorie:

Clubul de fotbal Spicul Chişcăreni a fost premiat pe 22 mai 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Campionatul Moldovei, Divizia A, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Premierea echipei Sîngerei (video)

Categorie:

Clubul de fotbal Sângerei a fost premiat pe 21 mai 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Nord, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Meci de aur / Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de vineri, 27 mai 2016, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de aur care va stabili campioana Moldovei la fotbal, Divizia Națională, ediția 2015-2016 (29 mai 2016, Stadionul Zimbru din Chişinău). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press&fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Divizia Națională / Meci de aur

Categorie:

Vineri, 20 mai, s-au jucat meciurile ultimei etape din Campionatul Republicii Moldova la fotbal, ediția 2015-2016, Divizia Națională. Partida Dacia Chișinău – Sheriff Tiraspol s-a încheiat nedecis, scor 1-1, astfel la sfârșitul campionatului ambele echipe au acumulat același număr de puncte, câte 65.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail