Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Pe 23 august vor avea loc meciuri din cadrul Cupei Moldovei Orange la fotbal, ediţia 2016-2017.

Sheriff - deţinătoarea Supercupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei Orange – 2016, după ce a câştigat meciul cu Zaria Bălți, scor 3-1.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia Supercupei Moldovei Orange, meciul FC Sheriff – FC Zaria.

Arbitrii Supercupei Moldovei Orange

Categorie:

Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2016, meciul dintre FC Sheriff Tiraspol și Zaria Bălți va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă: Petru STOIANOV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Vitalie GORBATOV şi Vladislav LIFCIU, și arbitrii adiționali Viktor BUGENKO și Ruslan MUNTEAN. Al 4-lea oficial va fi Zaharia COTRUȚĂ.

Supercupa Moldovei Orange / Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de vineri, 29 iulie 2016, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2016, meciul FC Sheriff – FC Zaria (10 august, ora 20.00, Complexul Sportiv Sheriff din Tiraspol).

Campionatul Moldovei / Tragerea la sorţi

Categorie:

Vineri, 15 iulie, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru alcătuirea programului Diviziei Naţionale, ediţia 2016-2017.

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Cupele Europene / Tragerea la sorți

Categorie:

Luni, 20 iunie 2016, la sediul UEFA de la Nyon (Elveția) a avut loc tragerea la sorți a primelor runde preliminare din cupele europene, sezonul 2016/2017.

Premierea echipei Intersport (video)

Categorie:

Clubul Sportiv Intersport Sănătăuca a fost premiat pe 18 iunie 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 3 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Nord, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 14 iunie 2016 la hotelul “Institutul Muncii” din Chişinău o şedinţă, la care au fost făcute totalurile campionatului naţional pentru copii şi juniori, ediţia 2015-2016.

© 2016 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail