Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Felicitări Sheriff!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Sheriff Tiraspol cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor! Vă dorim succes în următoarele meciuri din această competiţie internaţională!

Campionatul Moldovei / Tragerea la sorţi

Categorie:

Vineri, 18 iulie, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru alcătuirea programului Diviziei Naţionale, ediţia 2014-2015. Vă prezentăm meciurile primei etape care se vor juca pe 25, 26 şi 27 iulie 2014:

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Zimbru - deţinătoarea Supercupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Zimbru Chişinău este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei Orange – 2014, după ce a câştigat meciul cu Sheriff Tiraspol, în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3. Timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate, 1-1, după golurile semnate pe finalul primei reprize de Alexandru Grossu, respectiv Radu Gînsari.

Este a prima Supercupă a Moldovei pentru Zimbru.

Arbitrii Supercupei Moldovei Orange

Categorie:

Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2013-2014, meciul dintre FC Zimbru Chișinău și FC Sheriff Tiraspol va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă: Gabriel TUPICICA – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Andrei BODEAN şi Victor MARDARI. Al 4-lea oficial va fi Victor GHECIU. Observator de arbitri a fost desemnat Oleg BERLADEAN, iar Delegat – Victor DOIBANI.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Zimbru Chișinău - FC Sheriff Tiraspol (Supercupa Moldovei - ORANGE). Conferinţa de presă avut loc joi, 26 iunie 2014, la sediul FMF, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Vă propunem imagini video cu declarațiile jucătorilor și antrenorilor ambelor echipe.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru Supercupa Moldovei Orange pot fi procurate începând cu 21 iunie la casele Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol. Partida FC Zimbru Chișinău – FC Sheriff Tiraspol este programată pentru 27 iunie la stadionul Sheriff și va începe la ora 19-00.

Premierea echipei Codru Juniori Călărași

Categorie:

Clubul de fotbal FC Codru juniori Călărași a fost premiat pe 14 iunie 2014 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 3 în Divizia B, Seria Centru, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Ruslan Berzoi, Vicepreședinte, şi Petru Soltanici, Director Competiţii.

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 12 iunie 2014 la hotelul “Institutul Muncii” din Chişinău o şedinţă, la care au fost făcute totalurile campionatului naţional pentru copii şi juniori, ediţia 2013-2014.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail