Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 20 noiembrie 2014, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., declaraţiilor persoanelor invitate şi prezente la şedinţă, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 6 noiembrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor, alte materiale relevante referitor la meciurile disputate în cadrul competiţiilor oficiale disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F., a decis:

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 31 octombrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2014-2015:

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 30 octombrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor, declaraţiilor persoanelor invitate, alte materiale relevante referitor la meciurile disputate în cadrul competiţiilor oficiale sau desfăşurate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Pe 28 şi 29 octombrie 2014 se vor disputa meciurile din cadrul 1/8 de finală ale Cupei Moldovei Orange, ediţia 2014-2015. Iată programul partidelor:

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 26 septembrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea perechilor și gazdelor meciurilor din cadrul 1/8 de finală a Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2014-2015.

Cupa Regiunilor UEFA (video)

Categorie:

UEFA a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor grupei 5 din cadrul etapei intermediare UEFA Region's Cup 2014-2015, competiţie pentru echipele de amatori. La mini-turneul, care se desfăşoară în perioada 23-27 septembrie 2014 în țara noastră, participă: AF Piatykhatska (Ucraina), Eastern Region (Irlanda de Nord), Selección Catalana (Spania) și ARF Teleneşti (Moldova).

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Marți, 9 septembrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea perechilor şi gazdelor meciurilor din cadrul 1/16 de finală ale Cupei Moldovei – ORANGE, ediţia 2014-2015.

Cupa UEFA la futsal

Categorie:

Campioana Moldovei la fotbal în sală, Progress Chişinău (JLC) participă în perioada 29-31 august 2014, în Bulgaria, în grupa H din cadrul turului preliminar al Cupei UEFA. Adversarele echipei noastre sunt FC Grand Pro Varna (Bulgaria) şi Uni Futsal Bulle (Elveţia).

Premierea echipei FC Budăi

Categorie:

Clubul de fotbal Budăi a fost premiat pe 8 august 2014 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia B, Seria Nord, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Nicolae Cebotari, Secretar General, şi Petru Soltanici, Director Competiţii.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail