Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationale



Parteneri oficiali









Partener general al FMF




Parteneri oficiali









NOUTATI

Felicitări Sheriff!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Sheriff Tiraspol cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor! Vă dorim succes în următoarele meciuri din această competiţie internaţională!

Campionatul Moldovei / Tragerea la sorţi

Categorie:

Vineri, 18 iulie, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru alcătuirea programului Diviziei Naţionale, ediţia 2014-2015. Vă prezentăm meciurile primei etape care se vor juca pe 25, 26 şi 27 iulie 2014:

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Zimbru - deţinătoarea Supercupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Zimbru Chişinău este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei Orange – 2014, după ce a câştigat meciul cu Sheriff Tiraspol, în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3. Timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate, 1-1, după golurile semnate pe finalul primei reprize de Alexandru Grossu, respectiv Radu Gînsari.

Este a prima Supercupă a Moldovei pentru Zimbru.

Arbitrii Supercupei Moldovei Orange

Categorie:

Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2013-2014, meciul dintre FC Zimbru Chișinău și FC Sheriff Tiraspol va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă: Gabriel TUPICICA – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Andrei BODEAN şi Victor MARDARI. Al 4-lea oficial va fi Victor GHECIU. Observator de arbitri a fost desemnat Oleg BERLADEAN, iar Delegat – Victor DOIBANI.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Zimbru Chișinău - FC Sheriff Tiraspol (Supercupa Moldovei - ORANGE). Conferinţa de presă avut loc joi, 26 iunie 2014, la sediul FMF, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Vă propunem imagini video cu declarațiile jucătorilor și antrenorilor ambelor echipe.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru Supercupa Moldovei Orange pot fi procurate începând cu 21 iunie la casele Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol. Partida FC Zimbru Chișinău – FC Sheriff Tiraspol este programată pentru 27 iunie la stadionul Sheriff și va începe la ora 19-00.

Premierea echipei Codru Juniori Călărași

Categorie:

Clubul de fotbal FC Codru juniori Călărași a fost premiat pe 14 iunie 2014 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 3 în Divizia B, Seria Centru, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Ruslan Berzoi, Vicepreședinte, şi Petru Soltanici, Director Competiţii.

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 12 iunie 2014 la hotelul “Institutul Muncii” din Chişinău o şedinţă, la care au fost făcute totalurile campionatului naţional pentru copii şi juniori, ediţia 2013-2014.

Campionatul Moldovei la fotbal feminin (video)

Categorie:

PGU ŞS-4-Alga Tiraspol a devenit câştigătoarea campionatului naţional de fotbal feminin între junioare, ediţia 2013-2014. În finală, echipa antrenată de Victor Senic a trecut de Rapid Criuleni, scor 3-2. Pentru formaţia tiraspoleană au marcat Ana Cuharenco, Carolina Ţabur şi Margarita Panova, iar pentru Rapid două goluri le-a înscris Corina Cazac.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail