Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficialiPartener general al FMF
Parteneri oficialiNOUTATI

Cupa Sergiu Rădăuţanu

Categorie:

Duminică, 1 martie 2015, echipa Spicul Chişcăreni a devenit câştigătoarea turneului „Cupa Sergiu Rădăuţanu”. În finală, formaţia antrenată de Constantin Arbămaş a învins gruparea Victoria Bardar, scor 1-0. Câştigătorii au primit trofeul din mâinile lui Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte FMF şi Preşedinte al Federaţiei de Fotbal municipiul Chişinău.

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 5 decembrie 2014 şedinţa de lucru cu participarea reprezentanților cluburilor Diviziei Naționale și Diviziei A din cadrul campionatului Moldovei pentru copii şi juniori.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 5 decembrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul semifinalelor Cupei Moldovei – ORANGE, ediţia 2014-2015.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Pe 2 și 3 decembrie 2014 se vor disputa meciurile din cadrul 1/4 de finală ale Cupei Moldovei Orange, ediţia 2014-2015. Iată programul partidelor:

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 20 noiembrie 2014, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., declaraţiilor persoanelor invitate şi prezente la şedinţă, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 6 noiembrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor, alte materiale relevante referitor la meciurile disputate în cadrul competiţiilor oficiale disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F., a decis:

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 31 octombrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2014-2015:

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 30 octombrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor, declaraţiilor persoanelor invitate, alte materiale relevante referitor la meciurile disputate în cadrul competiţiilor oficiale sau desfăşurate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 26 septembrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea perechilor și gazdelor meciurilor din cadrul 1/8 de finală a Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2014-2015.

Cupa Regiunilor UEFA (video)

Categorie:

UEFA a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor grupei 5 din cadrul etapei intermediare UEFA Region's Cup 2014-2015, competiţie pentru echipele de amatori. La mini-turneul, care se desfăşoară în perioada 23-27 septembrie 2014 în țara noastră, participă: AF Piatykhatska (Ucraina), Eastern Region (Irlanda de Nord), Selección Catalana (Spania) și ARF Teleneşti (Moldova).

© 2015 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail