Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al echipei nationaleParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Delegări arbitri Divizia Naţională

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul etapei IV a Diviziei Naţionale la fotbal:

Premierea echipei FC Budăi

Categorie:

Clubul de fotbal Budăi a fost premiat pe 8 august 2014 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia B, Seria Nord, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Nicolae Cebotari, Secretar General, şi Petru Soltanici, Director Competiţii.

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în faza play-off a Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Felicitări Sheriff!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Sheriff Tiraspol cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor! Vă dorim succes în următoarele meciuri din această competiţie internaţională!

Campionatul Moldovei / Tragerea la sorţi

Categorie:

Vineri, 18 iulie, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru alcătuirea programului Diviziei Naţionale, ediţia 2014-2015. Vă prezentăm meciurile primei etape care se vor juca pe 25, 26 şi 27 iulie 2014:

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Zimbru - deţinătoarea Supercupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Zimbru Chişinău este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei Orange – 2014, după ce a câştigat meciul cu Sheriff Tiraspol, în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3. Timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate, 1-1, după golurile semnate pe finalul primei reprize de Alexandru Grossu, respectiv Radu Gînsari.

Este a prima Supercupă a Moldovei pentru Zimbru.

Arbitrii Supercupei Moldovei Orange

Categorie:

Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2013-2014, meciul dintre FC Zimbru Chișinău și FC Sheriff Tiraspol va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă: Gabriel TUPICICA – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Andrei BODEAN şi Victor MARDARI. Al 4-lea oficial va fi Victor GHECIU. Observator de arbitri a fost desemnat Oleg BERLADEAN, iar Delegat – Victor DOIBANI.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Zimbru Chișinău - FC Sheriff Tiraspol (Supercupa Moldovei - ORANGE). Conferinţa de presă avut loc joi, 26 iunie 2014, la sediul FMF, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Vă propunem imagini video cu declarațiile jucătorilor și antrenorilor ambelor echipe.

© 2014 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail