Comitetele FMF

Details
Accordion
Heading
COMITETUL DE COMPETIŢII
Accordion Description
COMPONENŢA COMITETULUI DE COMPETIŢII
1.
Ghenadie LÎSÎI
09.06.1959
Preşedinte
2.
Pavel MIDRIGAN
24.03.1957
Vicepreşedinte
3.
Alexandru OPREA
30.07.1985
Secretar
4.
Vasile PRUTEANU 09.01.1958 Membru
5.
Iurie CONUSEVICI
20.10.1949
Membru
6.
Nicolae MACOVEI
21.01.1961
Membru
7.
Roman ŢINICA
19.03.1985
Membru
8.
Andrei VICOLAŞ 08.10.1951 Membru
Heading
COMITETUL DE DISCIPLINĂ
Accordion Description
COMPONENŢA COMITETULUI DE DISCIPLINĂ
1.
Andrei LESNIC Președinte
2.
Radu ŢURCANU Vicepreşedinte
3.
Dorin PRISACARU Secretar
4.
Dinu OSTAVCIUC Membru
5.
Roman CLIM Membru
6.
Marin SPÎNU Membru
Heading
COMITETUL DE APEL
Accordion Description
COMPONENŢA
1.
Ion PLEŞCA Preşedinte CA
2.
Alexandru DOŢU Vicepreşedinte CA
3.
Anatolie MINCIUNĂ Membru CA
4.
Oleg SLOBODZEAN Membru CA
5.
Iurie MELINTEANU Membru CA
6. Dorin PRISACARU Secretar CA
Heading
COMITETUL DE ARBITRI
Accordion Description

COMPONENŢA

1. Oleg BERLADEAN -Președinte

2.

Vladimir ANTONOV - Vicepreşedinte

3.

Olga TANSCHI Secretar

4.

Fiodor ZAHARII - Membru

5.

Victor STÎNĂ - Membru

6.

Vlad ȚURCANU  - Membru
Heading
COMITETUL COPII ŞI JUNIORI
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Vasile POROŞENCO Preşedinte

2.

Efim AGRICI Vicepreşedinte

3.

Alexei GHEORGHIU - Secretar

4.

Sergiu UNGUREANU - Membru

5.

Constantin ANGHEL - Membru

6.

Nicolai COROVINSCHI - Membru

7.

Andrei CORNEENCOV - Membru

8.

Ruslan MUNTEAN - Membru

Regulament
de activitate a Comitetului FMF
pentru fotbal de copii si juniori

 1. Comitetul FMF pentru fotbal de copii si juniori se aproba de catre Comitetul executiv al Federatiei Moldovenesti de Fotbal, activeaza pe baze obstesti si este compus din 13 persoane.

 2. Din componenta membrilor Comitetului se alege presedintele Comitetului, care este aprobat de catre Comitetul executiv FMF.

 3. In activitatea sa Comitetul FMF pentru fotbal de copii si juniori se conduce de Statutul FMF, hotararile Congresului si Comitetului executiv FMF,  alte acte normative ale FMF.

 4. Sedintele Comitetului FMF pentru fotbal de copii si juniori sunt convocate de catre presedinte si se desfasoara nu mai rar de o data la doua luni.

 5. Hotararile Comitetului FMF pentru fotbal de copii si juniori poarta un caracter de recomandare.

 6.  Hotararile Comitetului FMF pentru fotbal de copii si juniori  se adopta cu simpla majoritate de voturi.

 7. Comitetul FMF pentru fotbal de copii si juniori analizeaza situatia existenta in domeniul fotbalului de copii si juniori, elaboreaza propuneri privind ridicarea nivelului de organizare a activitati legate de dezvoltarea fotbalului in randurile copiilor si juniorilor  in R. Moldova.

 8. Elaboreaza propuneri si recomandari metodice  in ce priveste pregatirea eficienta si calitativa a tinerilor fotbalisti.

 9. Supravegheaza si controleaza mersul desfasurarii campionatului national rezervat copiilor si juniorilor, precum si ale altor competitii desfasurate pe plan national in acest domeniu.

 10. Analizeaza totalurile campionatelor nationale rezervate copiilor si juniorilor si elaboreaza propuneri, privitor la formula si structura de organizare si desfasurare ale acestora.

 11. Organizeaza si desfasoara la finele fiecarui tur si retur ale campionatelor nationale rezervate copiilor si juniorilor sedinte cu antrenorii de copii si juniori, la care sunt abordate probleme ce tin de dezvoltarea fotbalului in randurile copiilor si juniorilor  in R. Moldova.

 12. Contribuie la indeplinirea tuturor programelor de dezvoltare ce tin de domeniul de activitate "Fotbal de copii si juniori".

 13. De comun acord cu Comitetul FMF de antrenori analizeaza si se expune vizavi de rezultatele evoluarii selectionatelor nationale de juniori in competitii internationale oficiale.

 14. De comun acord cu Comitetul FMF de antrenori inainteaza Comitetului executiv FMF propuneri, privind candidaturile antrenorilor loturilor nationale de juniori.

Comitetul FMF
pentru fotbal de copii si juniori

Heading
COMITETUL FOTBAL DE MASĂ (GRASSROOTS)
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Nicolae SANDU - Preşedinte

2.

Mircea COJOCARI - Vicepreşedinte

3.

Oleg MOLCEANOV - Secretar

4.

Ghenadie SCURTUL - Membru

5.

Alexandr BURLACU - Membru

6.

Natalia CEBAN - Membru

7.

Iurie CONUSEVICI - Membru

8.

Evgheni PAVLOV - Membru

9.

Vsevolod VOLOŞIN - Membru

10.

Vasile EŞANU - Membru

11.

Nicolae MACOVEI - Membru

REGULAMENT DE ACTIVITATE A COMITETULUI FMF FOTBALULUI DE MASA

Comitetul FMF Fotbalului de Masa se aproba de catre Comitetul Executiv al Federatiei Moldovenesti de Fotbal, activeaza pe baze obstesti si este compus din 11 persoane.
Din componenta membrilor Comitetului se alege presedintele Comitetului, care este aprobat de catre Comitetul Executiv FMF.

In activitatea sa Comitetul FMF Fotbalului de Masa se conduce de Statutul FMF, hotararile Congresului si Comitetului Executiv FMF, alte acte normative ale FMF.

Sedintele Comitetul FMF Fotbalului de Masa sunt convocate de catre presedinte si desfasoara nu mai rar de o data la doua luni.

Hotararile Comitetul FMF Fotbalului de Masa poarta un caracter de recomandare.

Hotararile Comitetul FMF Fotbalului de Masa se adopta cu simpla majoritate de voturi

Scopurile si Sarcinile Comitetului FMF Fotbalului de Masa

Fotbalul de masa – acesta cuprinde tot fotbalul cu exceptia celui de elita si a celui profesional. 

Cluburile profesionale respective, academiile profesionale, echipele de tineret selectionate sunt considerate de elita, iata de ce ele nu sunt vizate de principiile date. Cu atat mai mult, tot fotbalul pentru juniori va fi considerat fotbal de masa. Obiectivele programului pentru fotbalul de masa al Federatiei Moldovenesti de Fotbal sunt de a sustine, de a apara si de a dezvolta fotbalul de masa in toate formele existente ale acestuia. 

Prin fotbalul in masa se intelege:

 1. fotbalul cluburilor de amatori
 2. fotbalul pentru copiii
 3. fotbalul scolar
 4. fotbalul de plaja
 5. fotbalul in timpul liber
 6. fotbalul studentesc
 7. fotbalul cu colegii
 8. fotbalul de strada
 9. fotbalul de sala
 10. fotbalul pentru invalizi
 11. fotbalul pentru veterani
 12. fotbalul feminin

Fotbalul nu este un sport de elita. El este accesibil pentru toti, indiferent de statutul social, de convingeri religioase sau de culoarea pielii. Aceasta este o adevarata democratie sportiva, datorita careia se propaga un mod sanatos de viata si nu exista contradictii sociale. Fotbalul permite omului sa uite pentru o anumita perioada de timp ca el nu are serviciu, ca este flamand, ca nu are casa, ca nu are parinti sau ca are anumite neplaceri. Fotbalul permite reconcilierea celor mai mari rivali in viata reala.

Iata de ce dezvoltarea fotbalului de masa este o directiva prioritara in activitatea UEFA si cea a Federatiei Moldovenesti de Fotbal. Cu cit  mai multi oameni vor fi atrasi spre fotbalul in masa, cu atat fotbalul de elita si cel profesional din tara vor fi la un nivel mai inalt. Noi trebuie sa cream la maximum conditiile necesare pentru atragerea cator mai multi copii (baieti si fete) si adulti la practicarea fotbalului.


Principiile de baza ale fotbalului de masa sunt:

1. Fiecare trebuie sa aiba posibilitatea de a juca.

Trebuie sa fie create toate conditiile pentru ca fiecare doritor sa aiba posibilitatea de a juca liber fotbal atunci cand el doreste. Pentru acest fapt, este necesar de a crea asa conditii, pentru ca in fiecare institutie de invatamant, intreprindere, curte, sa existe un teren de fotbal. Omul sa poata ajunge pe jos la terenul de fotbal.

2. Fotbalul trebuie sa fie peste tot si pentru toti

Cu cit mai mult fotbal este in jurul nostru si mai multe paturi ale populatiei vor participa la activitatile fotbalistice, cu atat dezvoltarea sa va fi mai usoara si la un nivel mai inalt corespunzator.

3. Fotbalul trebuie sa fie atragator.

Fotbalul trebuie sa fie organizat in asa fel pentru ca spectatorul sa doreasca singur sa participe la joc sau sa-si aduca familia si prietenii.

4. Fotbalul trebuie sa aduca bucurie.

Fotbalul este mai intai de toate doar un joc, iar jocul trebuie sa aduca bucurie copiilor si maturilor.

5. Nu trebuie sa existe nici o discriminare, rasism, huliganism, coruptie.

Toti sunt egali pe terenul de fotbal si nu poate fi nici o separare a participantilor in conformitate cu categoriile sociale, religioase, de rasa sau de sex. Trebuie imediat de stopat orice tentativa de a transforma fotbalul dintr-un joc intr-o arma sau unele rafuieli sau demonstratii cu scopul de a umili demnitatea cuiva.

6. Actiunile trebuie sa fie dinamice, simple, interesante si cu premii.

Dupa posibilitati, actiunile fotbalistice trebuie sa poarte un caracter de joc liber, unde fiecare participant trebuie sa se simta liber si neconstrins. Se recomanda decernarea tuturor participantilor cu premii simbolice, indiferent de rezultatul final al competitiei.

7. Respectarea sigurantei si a corectitudinii

In mod obligatoriu, toate actiunile trebuie sa excluda traumarea si aparitia situatiilor periculoase. In timpul concentratiilor de oamenilor, trebuie sa fie elaborat un plan de evacuare a lor si prevazuta posibilitatea acordarii primului ajutor medical.

8. Pe primul loc sunt jucatorii.

Cei mai importanti participanti sunt jucatorii. Cea mai importanta este participarea, nu regulile, regulamentul, calitatea terenului, echipamentul, etc.

9. Respectarea principiului de joc corect (Fair Play)

Fiecare participant la actiune trebuie sa respecte principiile jocului corect (Fair Play) referitor la atitudinea fata de toti participantii la actiunile fotbalistice (adversar, arbitru, antrenor, parteneri, spectatori, etc.).

10. Bunavointa, respect reciproc, unirea fortelor in dorinta de a se ajuta reciproc, 
acestea sunt componentele de baza.

Toate actiunile trebuie sa aiba un caracter amical, fiecare participant trebuie sa simta o atitudine de respect si bunavointa din partea partenerilor, adversarilor, spectatorilor, arbitrilor, a organizatorilor, etc.

11. Fotbalul va salva societatea.

Prin intermediul fotbalului noi putem sa obtinem rezultate importante pentru consolidarea societatii. Prin intermediului fotbalului, noi trebuie sa reusim diminuarea tensiunilor sociale.

Balonul trebuie sa fie alaturi de inima ta!!!

Heading
COMITETUL DEZVOLTARE TEHNICĂ
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Alexandru BURLACU - Prim Vicepreşedinte

2.

Ghenadie SCURTUL -  Vicepreşedinte

3.

Natalia CEBAN - Secretar

4.

Alexandr VÎBLOV - Membru

5.

Vladimir VEBER - Membru

6.

Anatol TESLEV - Membru

7.

Nicolae MADAN - Membru

REGULAMENT DE ACTIVITATE A COMITETULUI DEZVOLTARE TEHNICA FMF

Comitetul dezvoltare tehnica FMF se aproba de catre Comitetul Executiv al Federatiei Moldovenesti de Fotbal, activeaza pe baze obstesti si este compus din 6 persoane.
Din componenta membrilor Comitetului se alege presedintele Comitetului, care este aprobat de catre Comitetul Executiv FMF.
In activitatea sa Comitetul dezvoltare tehnica FMF se conduce de Statutul FMF, hotararile Congresului si Comitetului Executiv FMF, alte acte normative ale FMF
Sedintele Comitetului dezvoltare tehnica FMF sunt convocate de catre presedinte si desfasoara nu mai rar de o data la sase luni.
Hotararile Comitetul dezvoltare tehnica FMF poarta un caracter de recomandare.
Hotararile Comitetul dezvoltare tehnica FMF se adopta cu simpla majoritate de voturi

Scopurile COMITETULUI DEZVOLTARE TEHNICA FMF:

 • Analizeaza si se expune vizavi de rezultatele evoluarii selectionatelor nationale.
 • Inainteaza Comitetul Executiv FMF propuneri, privind candidaturile antrenorilor loturilor nationale.

 • Ridicarea nivelului general de dezvoltare a fotbalului.
 • Formarea si perfectionarea calificarii nivelului didactic al antrenorilor.(Scoala Federala de Antrenori FMF)
 • Propaganda si promovarea fotbalului si a unui mod de viata sanatos.

Sarcinile COMITETULUI DEZVOLTARE TEHNICA FMF:

 • Standardizarea calificarilor antrenorilor (Conventia UEFA de Recunoastere Reciproca a Calificarii Antrenorilor).
 • Invatarea si introducerea metodelor progresiste in domeniul instruirii antrenorilor si fotbalistilor.
 • Elaborarea programelor de perspectiva referitor la instruirea antrenorilor in conformitate cu cerintele UEFA si FIFA, adaptate la conditiile Moldovei.
 • Elaborarea programelor si recomandarilor cu privire la pregatirea fotbalistilor de diferite categorii de varsta si calificari.
 • Editarea materialului metodic pentru antrenori.
 • Acordarea asistentei de instruire si metodica antrenorilor selectionatelor nationale, cluburilor, scolilor sportive s.a. in organizarea, proiectarea si analiza procesului de instruire si antrenare.(Conventia FMF cu privire la principiile de baza in procesul de pregatire a copiilor in cadrul scolii de fotbal)
 • Colaborarea cu structurile publice si de stat in domeniul fotbalului.
 • Colaborarea si schimbul de experienta intre asociatiile de fotbal, UEFA, FIFA si alte organizatii cu acest profil.
Heading
COMITETUL PENTRU INTERMEDIARI ÎN FOTBAL
Accordion Description

COMITETUL PENTRU INTERMEDIARI ÎN FOTBAL

1.

Vasile ROŞIORU - Preşedinte

2.

Andrian IXARI - Vicepreşedinte

3.

Olesea BERDEA - Secretar

4.

Dorin PRISĂCARU - Membru

5.

Petru SOLTANICI - Membru
Heading
COMITETUL PENTRU STATUTUL ŞI TRANSFERUL JUCĂTORULUI
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Veaceslav MAXIMOV - Preşedinte

2.

Efim AGRICI - Prim Vicepreşedinte

3.

Ion BUGA - Secretar

4.

Petru SOLTANICI - Membru

5.

Cristina PAKNEHAD - Membru

6.

Igor POPOV - Membru

7.

Constantin SCRIPNIC - Membru

COMPETENŢA COMITETULUI DE STATUTUL SI TRANSFERUL JUCATORULUI A FMF


Comitetul de Statutul si Transferul Jucatorului din cadrul FMF solutioneaza litigiile referitoare la:

1. Statutul de "amator" sau "non-amator" al jucatorilor de fotbal

2. Legitimara si transferul jucatorilor

3. Aplicarea si executarea clauzelor din contractele incheiate intre cluburi si jucatori

4. Stabilirea cuantumului indemnizatiilor de formare a jucatorilor

Heading
CURTEA NAŢIONALĂ DE ARBITRAJ SPORTIV
Accordion Description

COMPONENTA CURŢII NAŢIONALE DE ARBITRAJ SPORTIV PE LÎNGĂ FMF

1.

Igor COLODROVSCHI - Presedinte CNAS, jurist

2.

Dorin PRISACARU - Secretar CNAS

Lista arbitrilor:

3.

Călin TOMULEŢ - jurist, doctor în drept, lector universitar

4.

Dumitru ŞEVCENCO - jurist

5.

Ion CREŢU - avocat, magistru în drept, doctor în drept, lector universitar

6.

Tudor OSOIANU - avocat, doctor în drept, conferenţiar universitar

7.

Alexandru SLUSARI - jurist

8.

Nicolai LEŞAN - avocat

9.

Alic CLEFOS - jurist

10.

Constantin TĂNASE - avocat

11.

Andrei CRASNOSTAN - avocat

12.

Valentin BEGLIȚA - jurist

13.

Serghei AUZEAC - jurist

14.

Marcel BURLACU - jurist
15. Dumitru COROI - jurist
16. Sergiu GORI - avocat
17. Viorel PÎRVAN - avocat

REGULAMENT DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE 

Capitolul I. Dispozitii generale 

Art. 1.-(1) Prezentele prevederi se aplica in arbitrajul sportiv organizat de catre Curtea de Arbitraj Sportiv ( C.A.S.), denumita in continuare Curtea, organism jurisdictional independent pe linga Federatia Moldoveneasca de Fotbal. 

1.(2) Curtea de Arbitraj Sportiv de pe linga Federatia Moldoveneasca de Fotbal,denumita in continuare Curtea de Arbitraj Sportiv (C.A.S.) este o institutie permanenta de arbitraj,independenta,neguvernamentala,fara personalitate juridica,care este organizata si functioneaza in conformitate cu legislatia Republicii Moldova si prezentul regulament.

- Curtea de Arbitraj Sportiv are sigiliu cu denumirea sa completa. -Curtea de Arbitraj sportiv va examina si judeca orice cauza data in competenta sa ca prima si ultima instanta in cazul in care partile au decis in mod benevol sa-i transmita cauza spre solutionare.In acest caz partile nu sunt obligate sa se adreseze in prealabil organelor judiciare ale F.M.F.:Comitetului de Competitii si Disciplina, Completului arbitral sau Comitetului de Apel. 

- Curtea de Arbitraj sportiv va examina si judeca orice cauza data in competenta sa prin prezentul regulament si Statutul F.M.F. ca ultima instanta de recurs in cazul in care solutionarea litigiilor intre parti a avut loc prin intermediul organelor judiciare ale F.M.F. : Comitetului de Competitii si Disciplina, Completului arbitral sau Comitetului de Apel. 

Heading
COMITETUL BAZE SPORTIVE
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Petru COMENDANT - Preşedinte

2.

Ghenadie GRIGORIŞIN - Prim Vicepreşedinte

3.

Vladislav CEBOTARI - Vicepreşedinte

4.

Ion MACARI - Membru

5.

Dumitru BRAGHIŞ - Membru

6.

Anatol MOTORNÎI - Membru

7.

Sevastian BOTNARI - Secretar

1. Comitetul baze sportive stabilește standarde privind securitatea, siguranța şi infrastructura stadioanelor.

2. Comitetul, în principal, următoarele atribuții:

a) elaborează și implementează programe pentru asigurarea securității și siguranței pe stadioane;

b) elaborează regulamentul pentru licențierea stadioanelor și face propuneri pentru modificarea regulamentelor sportive aplicabile in domeniul său de competență;

c) ajută administrația FMF să organizeze și să efectueze inspecții pe stadioane;

d) analizează subiecte de actualitate din domeniul său de competență;

e) elaborează Strategia Națională privind Dezvoltarea Infrastructurii Sportive.


28.02.2013    Conform planului de lucru a Comitetului Baze Sportive pentru sezonul 2012-2013, pe 28 februarie s-a efectuat o inspectare a stadionului din satul Călărăşeuca, care găzduieşte meciurile de acasă ale echipei Nistru Otaci. detalii...

Heading
COMITETUL DE ETICĂ
Accordion Description

COMPONENŢA COMITETULUI DE ETICĂ

1.

Iurie GHEORGHIŢĂ Preşedinte 

2.

Denis TOMA          Vicepreşedinte   

3.

Eduard CREȚU Secretar  

4.

Constantin MATVEEV  Membru 

5.

Veaceslav CATCOV  Membru  
Heading
COMITETUL DE FOTBAL PROFESIONIST
Accordion Description

COMPONENŢA COMITETULUI DE FOTBAL PROFESIONIST

1.

Mihai ANGHEL Preşedinte

2.

Petru SOLTANICI Secretar
Membrii comitetului sunt toţi conducătorii cluburilor din Divizia Naţioanlă
Heading
COMITETUL DE MEDICINĂ
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Vasile RAICO Preşedinte

2.

Victor REMIZOV - Vicepreşedinte

3.

Olexandr BOIKO - Secretar

4.

Vitalie LIBONI - Membru

5.

Gheorghe ȘTEFĂNEȚ - Membru

6.

Ștefan ȚURCAN - Membru
Heading
COMITETUL DE STATISTICĂ
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Vazha TARKHNISHVILI Preşedinte

2.

Serghei DONEȚ - Vicepreşedinte

3.

Victor DAGHI - Secretar

4.

Ion BUGA - Membru

5.

Valentin IACOVLEV - Membru
Heading
COMITETUL ECONOMIC
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Victor SOROCEAN Preşedinte

2.

Leonid OLEINICENCO - Vicepreşedinte

3.

Ludmila TABACARU - Secretar

4.

Natalia CERNEI - Membru

5.

Galina MIRON - Membru
Heading
COMITETUL DE FOTBAL FEMININ
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Vasile TRAGHIRA Preşedinte

2.

Valeriu PLEȘCA - Vicepreşedinte

3.

Svetlana PATRAȘ - Secretar

4.

Natalia CEBAN - Membru

5.

Marin MITRAN - Membru

6.

Alina STEȚENCO - Membru

7.

Victor SENIC - Membru

8.

Ion COROLIUC - Membru

9.

Olga TANSCHI - Membru
Heading
COMITETUL MASS-MEDIA ŞI POPULARIZAREA FOTBALULUI
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Gheorghii SULT Preşedinte

2.

Victor DAGHI - Vicepreşedinte

3.

Ion BUGA - Secretar

4.

Eduard CIOBANU - Membru

5.

Lavrentie ANIȘCENCO - Membru

6.

Efim JOSANU - Membru

7.

Leonid REABCOV - Membru
Heading
COMITETUL JURIDIC
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Gheorghe CÎRLAN Preşedinte

2.

Eugen CLIM - Vicepreşedinte

3.

Calin TOMULEȚ - Secretar

4.

Dumitru ȘEVCENCO - Membru

 

Heading
COMITETUL DE VETERANI
Accordion Description

COMITETUL DE VETERANI

1.

Anatolii TESLEV - Preşedinte

2.

Iurie CONUSEVICI - Vicepreşedinte

3.

Igor SOLTANICI - Secretar

4.

Eduard MUNTEANU - Membru

5.

Veaceslav CATCOV - Membru
6. Alexandr VEREVCHIN - Membru
7. Anatolii GUȘAN - Membru
8. Piotr CRISTIOGLO - Membru
9. Vasile TOLOCONNICOV - Membru
10. Arcadie ANDRONIC - Membru
11. Vasile ARLET - Membru
Heading
COMITETUL FAIR-PLAY ȘI RESPONSABILITATE SOCIALĂ
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Oleg BERLADEAN Preşedinte

2.

Victor DAGHI - Secretar

3.

Olesea BERDEA - Membru

4.

Alexandru GOLBAN - Membru

5.

Natalia CEBAN - Membru

6.

Petru COMENDANT - Membru
Heading
COMITETUL DE ANTRENORI
Accordion Description

COMPONENŢA

1.

Dragoș HÎNCU Preşedinte
2. Alexandru BURLAC - Vicepreședinte

3.

Svetlana PATRAȘ - Secretar

4.

Ghenadie SCURTUL - Membru

5.

Alexandru GOLBAN - Membru
6. Ilie CARP - Membru

7.

Valentin COJUHARI - Membru

8.

Eduard CREȚU - Membru
9. Anatolie TESLEV - Membru
10. Ion CARAS - Membru
11. Vladimir GOSPERSCHI - Membru